https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Lepa gesta Splošne knjižnice Ljutomer: razveselili so svojo najstarejšo bralko

Ljutomer, 13.06.2024 ob 16:07  

Splošna knjižnica Ljutomer se trudi na mnogih področjih. Starejšim bralcem, ki v knjižnico ne morejo več sami, prinesejo celo knjige na dom. Tokrat so razveselili gospo Vido, ki je praznovala 101. rojstni dan.

Gospa iz Ljutomera, Vida Giorgiutti je praznovala 101. rojstni dan. Ob rojstnem dnevu jo je obiskala knjižničarka Nataša in jo razveselila s šopkom.

Najstarejša članica ljutomerske knjižnice je bila, kot vidimo na fotografijah, ki jih je Splošna knjižnica Ljutomer objavila na svojem Facebook profilu, obiska zelo vesela. Omembe vredna gesta, ki potrjuje, da so največ vredne majhne pozornosti in čas, ki ga nekomu namenimo.

 

FOTO: Splošna knjižnica Ljutomer.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.