https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? To so aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

19.06.2024 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.


ARHITEKT M/Ž – pri PLANGRAD projektiranje, posredništvo in gradbeništvo d.o.o., MURSKA SOBOTA. Opis del in nalog: izdelava načrtov s področja arhitekture, vodenje projektov, delo s programi Archicad, Autocad in podobno. Nudijo trajano zaposlitve za nedoločen čas s poskusno dobo 5 mesecev. Pričakovana izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd.; arhitektura, prostorsko načrtovanje in gradbeništvo. Potreben je tudi opravljen strokovni izpit pooblaščenega arhitekta. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 23. junija. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

VODJA PROJEKTOV V PROIZVODNEM PROCESU - M/Ž pri podjetju RADENSKA, družba za polnitev mineralnih voda in brezalkoholnih pijač, d.o.o. Opis del in nalog: vodenje, planiranje, organiziranje, usklajevanje in kontrola projekta postavitve nove polnilne linije ter drugih morebitnih projektov iz delokroga delavca/ke, priprava, nadzor in zaključek projektne dokumentacije, zbiranje ponudb in izbor izvajalcev v skladu s poslovno strategijo delodajalca, vodenje pogajanj z dobavitelji v zvezi z izvedbo del na projektu, itd. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas s poskusno delo 6 mesecev. Pričakovana izobrazba: visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd.; Tehnika, drugo. Delovne izkušnje: 3 leta. Potrebno je znanje jezikov: angleški jezik (razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče) ter hrvaški jezik (razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče). Ostale zahteve: poznavanje Sistema SAP predstavlja prednost. Pripravljenost na dinamično delo. Pripravljenost za opravljanje dela na zanimivem in razgibanem delovnem mestu. Pripravljenost na izobraževanje s področja dela. Pripravljenost na službene poti. Natančnost, zanesljivost,fleksibilnost. Skrb za rezultate dela, odgovornost, strokovnost. Kandidati naj oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca do 24. junija.

KOMISIONAR pri ENGROTUŠ podjetje za trgovino, d.o.o. LJUTOMER. Opis del: priprava blaga, prevzem blaga za skladiščenje, polnjenje polic, izvajanje manipulacije blaga. Trajanje zaposlitve: določen čas, 12 mesecev. Delo poteka dvoizmensko. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 19. junija.

GLS KURIR V LENARTU - M/Ž pri PRO 4M, poštne in kurirske dejavnosti ter druge storitve d.o.o.. Pogodbeni partner podjetja GLS išče več kurirjev, dostavljalcev v Lenartu z okolico. GLS je eden od večjih ponudnikov za dostavo paketov v Evropi. GLS kurir dostavlja in prevzema pakete z dostavnim vozilom na lokalnem terenu. Zaželene so izkušnje v vsaj podobni branži, niso pa pogoj. Za opravljanje voznika / kurirja potrebujete veljaven vozniški izpit in potrdilo o nekaznovanosti. Delo poteka od ponedeljka do petka v dopoldanskem času. Nudijo zaposlitve za nedoločen čas, s poskusno dobo 3 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 13 julija.

PSIHOLOG III - E047052 v ZDRAVSTVENEM DOMU MURSKA SOBOTA. Opis del in nalog: pripravljanje in izvajanje testov za merjenje duševnih, fizičnih in ostalih značilnosti, kot so inteligenca, sposobnost, nadarjenost, intelektualni potencial, razlago in vrednotenje rezultatov ter dajanje nasvetov; analiziranje vpliva dednih, socialnih, poklicnih ter ostalih dejavnikov na mišljenje in vedenje posameznika; vodenje posvetovalnih ali terapevtskih pogovorov s posamezniki ali skupinami itd. Potrebna je koncana visokošolska izobrazba 2.stopnje oz. visokošolska univerzitetna (prejšnja), smer Psihologija. Gre za delo za določen čas, 12 mesecev, s poskusno dobo 3 mesecev. Potreben je tudi pridobljen strokovni izpit za poklic psiholog v zdravstveni dejavnosti. Postopke in opravila izvaja po strokovnih standardih v okviru pooblastil in kompetenc, odgovoren odnos do dela, spoštovanje poklicne etike, poznavanje in spoštovanje pacientovih pravic po ZPacP. Kandidati/ke naj pošljejo/oddajo vlogo z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev na naslov Zdravstvenega doma Murska Sobota (s pripisom PDM – PSIHOLOG) ali oddajo vlogo v tajništvu uprave na sedežu zavoda do 21. junija.

ZIDAR - M/Ž pri GMW, gradbeništvo, mehanizacija Weindorfer, d.o.o., RADENCI. Opis del in nalog: polaganje tlakovanca, robnikov; zidanje, ometavanje; opravljanje drugih gradbenih del po nalogu nadrejenih delavcev. Nudijo trajano zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 1 mesec. Delo poteka samo dopoldan. Kandidati naj pošljejo vlogo pošti ali e-pošti do 13 julija. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

GRADBENI DELAVEC - M/Ž pri GMW, gradbeništvo, mehanizacija Weindorfer, d.o.o., RADENCI. Opis del in nalog: fizična gradbena dela – izkopi, zasipi; nabijanje z žabo in ravnanje zemlje; preboji zidov; polaganje cevi in kablovodov, trakov itd., druga dela po nalogu nadrejenega delavca; druga različna dela na gradbišču oz. delovišču. Nudijo trajano zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 1 mesec. Delo poteka samo dopoldan. Kandidati naj pošljejo vlogo pošti ali e-pošti do 13 julija. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

PRODAJALEC IN SERVISER - M/Ž pri BEVOG, družba za turizem, gostinstvo in trgovino d.o.o., GORNJA RADGONA. Opis del in nalog: pomoč pri prodaji piva, dostava in servis. Nudijo zaposlitev za določen čas, 3 mesece. Po izteku pogodbe za določen čas, možnost sklenitve nove pogodbe za nedoločen čas. kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 4. julija. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Fotografije: Arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.06.2024 ob 9:11 gost

      Debeli zaposli grezničarja ker sam več ne more v jašek

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.06.2024 ob 10:10 Philipines gost

      GMW? Raje grem k Ramadanu!

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.06.2024 ob 14:00 postan pomemben gost

      https://youtu.be/inqL5kC50oU https://youtu.be/0PnHBYfMZBI

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.06.2024 ob 14:01 postan pomemben gost

      https://youtu.be/inqL5kC50oU https://youtu.be/0PnHBYfMZBI

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.06.2024 ob 16:33 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.