https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Tekmovalci so se pomerili v več kot desetih različnih disciplinah

21.06.2024 ob 8:00  

Športna zveza Lendava je minuli vikend uspešno zaključila športne igre Občine Lendava. Tekmovalci so se pomerili v več kot desetih različnih disciplinah, najboljši pa so prejeli medalje in plakete. Zaključek je bil obeležen s krajšo slovesnostjo in družabnim srečanjem.


V bowlingu je ekipno med moškimi zmagalo Turistično društvo Petišovci – 1, posamično pa Rudi Volf iz istega društva. Med ženskami je ekipno zmagala DOŠ I Lendava, posamično pa Leona Brodar iz iste ekipe. V pohodništvu je prvo mesto osvojilo MDI Lendava.

V streljanju je ekipno zmagalo Medobčinsko društvo invalidov Lendava (MDI Lendava), med posamezniki pa je bil najboljši Rudolf Tot iz istega društva. V malem nogometu je prvo mesto osvojilo moštvo Primera. V pikadu so ekipno slavili moški iz Kvatro Gal – Dolina, posamično pa Jezernik Goran iz iste ekipe. Pri ženskah je ekipno zmagalo Društvo upokojencev Lendava (DU Lendava), posamično pa Lidija Feher iz MDI Lendava.

V tenisu je zmagala ekipa The Best, v namiznem tenisu pa Petrol Lendava. V ribolovu je ekipno slavilo RD Lendava, med posamezniki pa Leon Kopinja iz Ranč Gaberje. V košarki so bili najboljši Lendava Mavericks, v balinanju sta med moškimi in ženskami zmagali ekipi DU Lendava. V kolesarjenju je prvo mesto osvojila DOŠ I Lendava.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Občina Lendava (Duško Benin)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.06.2024 ob 12:19 gost

      To je bila olimpijada oltajmerjev.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.