https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Nikar ne zaužijte teh lizik, lahko vsebujejo kovinske delce

18.06.2024 ob 15:50  

Uprava za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin je preko EU RASFF sistema prejela informacijo o distribuciji nevarnega živila v Slovenijo.


V lizikah znamke LOLII POPS, ki jih uvaža nizozemsko podjetje Brand Masters bv in distribuira Jagros d.o.o., so odkrili prisotnost kovinskih delcev, kar predstavlja resno fizikalno tveganje za potrošnike.

Vir: UVHVVR

Izdelek z oznako EAN 8720618986160 in rokom uporabe 31. julij 2024 je bil nemudoma umaknjen iz prodaje. UVHVVR je obvestila javnost, da naj potrošniki teh lizik ne zaužijejo, temveč jih vrnejo na mesto nakupa ali varno zavržejo. Država porekla izdelka sicer ni znana, vendar so bili že sproženi vsi potrebni ukrepi za zaščito potrošnikov.

Jagros d.o.o., distributer lizik, je v sodelovanju z UVHVVR takoj pričel z aktivnostmi za odpoklic izdelka iz trga. Potrošnike pozivajo, naj bodo previdni in upoštevajo priporočila glede vračila ali zavrženja izdelka.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.06.2024 ob 16:03 Dalmoš gost

      Jaz sem lizal in vse zobe sem si polomil.......hujše kot da bi premog grizel!!!!!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.06.2024 ob 16:04 Dalmoš gost

      Jaz sem lizal in vse zobe sem si polomil.......hujše kot da bi premog grizel!!!!!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.06.2024 ob 18:10 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.06.2024 ob 19:32 Nada gost

      Grozno. Potem bo pa spet solska hrana kriva. Da so otroci predebeli in ne gibcni.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.