https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Podelili občinska priznanja in odločali o nagradah za delovno uspešnost

19.06.2024 ob 10:25  

V sredo, 18. junija, je potekala 13. redna seja mestnega sveta Mestne občine Murska Sobota, na kateri so mestni svetniki med drugim odločali tudi o nagradah za delovno uspešnost in podelili občinska priznanja. 


Na včerajšnji seji mestnega sveta so svetniki odločili o izplačilih rednih plač za redno delovno uspešnost ter o podelitvi priznanj. Najprej so odločali o predlogu sklepa o podaji soglasja za izplačilo dela plače za redno delovno uspešnost nekdanji direktorici, Aleši Kovač in vršilcu dolžnosti direktorja javnega zavoda Mladinski in informativni klub Murska Sobota, Robertu Titanu Felixu. 

Mestna občina Murska Sobota kot ustanoviteljica javnega zavoda tako soglaša z določitvijo višine dela plače za delovno uspešnost za obdobje od 1. januarja 2023 do 18. aprila 2023, Aleši Kovač. Direktorica je dosegla 83 odstotkov vrednosti merila za ugotavljanje dela plače za redno delovno uspešnost za leto 2023, nameni se ji tri odstotke njene letne plačePrav tako so soglašali z določitvijo višine dela plače za redno delovno uspešnost za obdobje od 19. aprila 2023 do 31. decembra 2023, vršilcu dolžnosti direktorja, Robertu Titanu Felixu.

Soglašali so tudi z določitvijo višine dela plače za redno delovno uspešnost direktorja javnega zavoda Ljudska univerza Murska Sobota, Dejana Dravca, za obdobje od 1. januarja 2023 do 31. decembra 2023. Dosegel je 65 odstotkov vrednosti meril, izplača se mu pet odstotkov osnovne plače direktorja.

Podelili so tudi zahvalne listine, plakete in naziv častnega občana. 

  • Naziv častni občan Mestne občine Murska Sobota v letu 2024 prejme Mitja Slavinec.
  • Plaketo Mestne občine Murska Sobota v letu 2024 prejmeta Biserka Flegar in Avgust Marič.
  • Zahvalno listino Mestne občine Murska Sobota v letu 2024 Splošna bolnišnica Murska Sobota.
  • Zahvalno listino Mestne občine Murska Sobota v letu 2024 prejme Marjana Gomboc.
  • Zahvalno listino Mestne občine Murska Sobota v letu 2024 prejme Jerneja Farkaš Lainščak.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.06.2024 ob 16:32 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.06.2024 ob 20:22 gost

      Aleša Kovač, Jerneja Farkaš sami mutibariči.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.06.2024 ob 21:30 moms gost

        Kateri je pa potem sploh dosegel 100% uspešnost, ko so pa vsi podbacili. Kovačova je delala samo en mandat, nadaljevala ni zaradi ? Nesposobnosti ! Nagrado si pa zasluži ? Kateri svetniki so dvignili roke ??

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.