https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Odrancih potekal sprejem odličnih učencev

24.06.2024 ob 6:05  

Županja Občine Odranci Barbara Ferenčak je sprejela odlične učence Osnovne šole Odranci od 3. do 9. razreda. 


Županja je vsem čestitala, podelila darila in pohvale. Letos je bila upoštevana lanska želja otrok. Namreč namesto tradicionalne pice, so si zaželeli hamburger. Že dopoldan pa so se vsi vrtčevski otroci vzgojiteljice, učenci in učitelji posladkali z lučkami.

V Osnovni šoli Odranci je bilo v šolskem letu 2023/2024 odličnih 34 učencev.

 

Foto: FB Občina Odranci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.06.2024 ob 7:39 ...... gost

      hamburgere, kruh z zaseko, pa papriko in paradajz, ter domače vložene ugurke. To se je včasih jedlo, pa otroci v osnovni šoli niso imeli 65 kg. Bili smo trije razredi v zadnjem letniku, pa obeden očenec ni imel čez 50 kg.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.06.2024 ob 9:37 gost

      Tak sprejem bi si vsi zaslužili ne samo pifleri ali bolj povedano tisti keri so starši bolj stitoirani. Tudi šole delajo razliko med učenci ne samo otroci. Vsi so se trudili za uspeh ne samo odličnjaki kerim je verjetno marsikaj tudi spregledano pri ocenah.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.06.2024 ob 9:50 Kfkfjd gost

      Ko smo mi končali osnovno šolo tega ni bilo, ce pa je ze bila neka zahvala smo jo usi dobili ne samo odličnjaki. In res me zanima kaj so te otroci vec s odličnim uspeho kot eni kateri so zakljucili s dobrim uspeho. Razliko med otrok prejšni župan ni nikoli delal. In g.Markoja nihče ne more nadomestit

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.06.2024 ob 12:03 Janči gost

      Da de pa te sprejem za nas starejše Odrančare šteri smo dvakrat buknoli pa na konci itak vö ostali z škole. Puno nas je. Radi pijemo, je..mo, kartamo.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.06.2024 ob 16:48 Idiot,… gost

      MARKOJA je bil eden velki primitivec, pijtajte ga zaj! Zakoj ga nogdi nega, če pa je že pa se pa držij kak i…..t! S tujim kurcom je lepo mahati!!!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.06.2024 ob 21:42 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.