https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Občina Puconci začenja projekt Prostofer za pomoč starejšim

puconci, 22.06.2024 ob 12:30  

Občina Puconci bo v sodelovanju z zavodom Zlata mreža začela izvajati projekt Prostofer, prostovoljski projekt namenjen izboljšanju mobilnosti starejših občanov. Ta pomembna iniciativa je namenjena vsem tistim starejšim, ki ne vozijo sami, nimajo sorodnikov, imajo nizke mesečne dohodke in slabše povezave z javnimi prevoznimi sredstvi.


Uradni začetek projekta Prostofer bo v ponedeljek, 24. junija 2024, ob 9. uri. Uporabniki bodo lahko brezplačen prevoz naročili od srede, 26. junija 2024, na brezplačni telefonski številki 080 10 10. Klicni center bo za rezervacije prevozov na voljo vsak delovnik med 8. in 18. uro. Rezervacijo prevoza je treba najaviti vsaj treba dni pred izvedbo storitve.

Prostovoljci, ki so se pridružili projektu, bodo prevoze začeli izvajati od ponedeljka, 8. julija 2024. Vsi, ki potrebujejo prevoz, so toplo vabljeni, da izkoristijo to priložnost za lažje in varnejše premikanje po občini.

Projekt Prostofer predstavlja pomemben korak k boljši vključenosti starejših v družbeno življenje in jim omogoča večjo samostojnost in dostop do različnih storitev, ki jih potrebujejo v vsakdanjem življenju.

Foto: Arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.06.2024 ob 17:27 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.