https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Igrivi baloni nad Soboto privabljajo obiskovalce v mestni park

Murska Sobota , 21.06.2024 ob 17:45  

V murskosoboškem parku potekajo delavnice za otroke.

V Murski Soboti so danes pričenjajo Soboški dnevi. Dogajanje se je začelo ob 17. uri z dogodkom "Igrivi baloni nad Soboto", kjer potekajo otroške delavnice.

V sklopu Odprtega državnega prvenstva v letenju s toplozračnimi baloni Murska Sobota 2024 je Roto klub v sodelovanju z Osnovno šolo III Murska Sobota organiziral različne aktivnosti za najmlajše.

Otroci lahko vse do 19. ure sodelujejo v tehniških delavnicah, športnih aktivnostih in plesni animaciji, ter si ogledajo animirani film o zgodovini balonarstva v Prekmurju.

Prav tako imajo priložnost vstopiti v notranjost napihnjenega balona in ga spoznali od blizu. Izdelujejo lahko spominske broške in sestavljanke ter ustvarjajo z različnimi materiali.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.06.2024 ob 20:10 Lali gost

      Pavlinjeka ste blokirali ob takem jubileju,,ta je državo bolj okradel kot Janša,,mladi pa je nagraužen najbolj od vseh pavlinjekov s to veliko glavo

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.06.2024 ob 23:39 Dalmoš gost

      Stric Pišta debeli, stari in grdi si. Lulek pa ti je itak dolg par cm.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.06.2024 ob 23:40 Dalmoš gost

      Stric Pišta debeli, stari in grdi si. Lulek pa ti je itak dolg par cm.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.