https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Topič: Italijani se bodo v torek odločili o investiciji v Muro 05

Murska Sobota, 1.3.2012  

Na sredini februarja so predstavniki investitorjev v naš klub Geofocus Solutions obiskali Mursko Soboto in se dogovorili za nadaljnje aktivnosti glede njihovega vstopa v klub. V tem času sta obe strani poskrbeli še za zadnje podrobnosti in kot je v izjavi za javnost dejal predsednik Miroslav Topič, bo dokočni DA ali NE padel v torek, 6. marca.

Izjavo za javnost predsednika Mure 05 objavljamo v celoti:

"Po zadnjem obisku investitorja v prostorih našega kluba je bil sklenjen dogovor, da igralci opravijo enotedenske priprave v Pulju, med tem časom pa vodstvo kluba pripravi detaljne računovodske izkaze za leto 2011 in jih preda investitorju. Na ta način se je investitor želel prepričati, da številke in predvideni finančni izkazi, bistveno ne odstopajo od uradnih podatkov. Kljub kompleksnosti dokumentacije, se je računovodstvo skupaj z vodstvom angažiralo in prioritetno pristopilo k izdelavi zahtevane dokumentacije, saj je zadeva z vidika realizacije projekta bila več kot nujna. 

Tako so vsi potrebni dokumenti bili pripravljeni v tem tednu v ponedeljek, nekaj minut pred polnočjo in takoj poslani naprej. V torek je sledil prevod v italijanski jezik in včeraj preliminarni pregled dokumentacije s strani investitorja. Prvi, grobi pregled z njihove strani, je pokazal v bistvu tovrstno finančno sliko, kar je vodstvo investitorju predstavilo jeseni, v fazi pogajanj o projektu. S tem je bil postavljen še zadnji temelj za realizacijo projekta. Vodstvo podjetja Geofocus Solutions bo dokumentacijo v ponedeljek predstavilo na poslovnem srečanju ostalim družbenikom. Po tem srečanju (v torek), bo podana tudi dokončna odločitev investitorja o vstopu v klub. Vsi, ki sodelujemo pri projektu že toliko časa, verjamemo, da bo odločitev s strani družbenikov pozitivna, kar pomeni takojšnja realizacija projekta in s tem povezane prepotrebne finančne transakcije.

Ker se dobro zavedamo, da zadeva traja predolgo oz. preko vseh razumnih časovnih okvirov, se zavedam, da s tem povzročamo obilico nejevolje pri navijačih, da o ostalih sploh ne govorimo (igralci, kader). Zato je po današnjih pogovorih z investitorjem bila jasno izražena zahteva s strani vodstva kluba, da je torek zadnji dan za dokončno odločitev investitorja. To zahtevo je investitor sprejel in dal zagotovilo, da po tem dnevu ni več nobenih zahtev oz. naslednjih terminov, ampak samo dve možnosti: projekt DA ali NE.

Ob tem bi se vsem navijačem in ostalim istočasno opravičil, da skupaj z nami tako dolgo živijo v negotovosti in brez končnih informacij. Vodstvo kluba je naredilo vse, kar je bilo zahtevano s strani investitorja in kar je bilo v naši moči in sedaj je zaključna žoga pri investitorju.

Vsi skupaj verjamemo in si želimo, da se bo razpletlo tako, kot pričakujemo že zadnja dva meseca."

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. lomowall
      01.03.2012 ob 15:11 lomowall

      Ha,ha,ha! Limonada se nadaljuje in ponovno prestavlja na naslednji teden. Ovce pa veselo meketajo in verjamejo da ne gredo na šišanje!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. pilot
      01.03.2012 ob 23:02 pilot

      Je**** vas kak magarce. Mislim ka so v vodstvu Mure vsi slepi in povrh še gluhi. Malo so vam pofarbali oči z pripravami v Puli za drobiž ( cca. 15.000 € ), da so vas lahko meli še malo za norca, potem pa adijo. Topič, ti si nekši direktorček podjetja, vsaj ti bi lahko oceno, če je to kaj resnega ali je to vse skupaj nategancija. Celec je to nej mogel oceniti, ker je on samo navaden policaj, vidiš, ka je Gorenak pravo, ka trbej policijajon predpisati višjo šolo, tvoj športni direktor pa to nema.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. xx
      01.03.2012 ob 23:05 xx

      topič ,uprava odstopi!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Drznost
      02.03.2012 ob 0:09 Drznost

      sami pametnjakoviči se glasijo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. mooky99
      02.03.2012 ob 8:11 mooky99

      topič odstopi in klub bosta prevzela xx in pilot. mater ste eni pametni.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. ms-d
      02.03.2012 ob 18:18 ms-d

      mater ste res eni pametni,kak ti xx in pa pilot,xx tebe bomo še razkrili,gdo si,ti pilot pa se nevmešavli v muro 05,lejko pišeš na lendavainfo,ker ti sin špila pri nafti,in tudi vemo da si iz kobilja doma,zato sene preseravli na tem forumu,

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.