https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurec.com odslej nadgrajen in vsebinsko bogatejši

 

Spletni portal Pomurec.com se je v nekaj več kot letu in pol obstoja dobro utrdil na medijskem prostoru, ob stalni rasti branosti pa so tudi naši cilji še višji. Pred vami je nadgrajena in nekoliko grafično osvežena spletna stran z nekaj novostmi, tudi vsebinsko pa bomo odslej še bogatejši.

Najbolj opazna sprememba je večje število novic na prvi strani portala, tako bo sklop novic Ne spreglejte namesto štiri novice vseboval dve več, na dnu pa bo nov sklop štirih novic pod imenom Izbrano. Tukaj bo tudi nova funkcija, več novic, kjer se vam bodo po kliku odprle dodatne novice. 

Tako kot doslej bomo veliko pozornost namenjali našim stalnim rubrikam PROFIL, FOKUS, POM-TURE, POM-MUZIKA in POM-KLEPET.

Novost pa bo nova rubrika POM-PLUS, v kateri bomo vsak torek objavili pogovore s predstavniki pomurskih nevladnih organizacij, fundacij, društev, klubov in zavodov ter predstavljali njihovo delovanje. 

Večji poudarek bomo na Pomurec.com odslej dajali občinskim in lokalnim novicam s celega Pomurja, v tako imenovanem zabavnem kotičku pa se bo vicu dneva pridružil še video dneva. 

Komentiranje odslej "odprto"

Pomurec.com bo odslej tudi bolj "odprt" za komentiranje, saj boste novice lahko komentirali tudi kot neregistrirani uporabniki. 

Na portalu smo vzpostavili tudi "pretočne" novice, kjer boste v nekaj stavkih seznanjeni z bistvenimi informacijami, ki vas čakajo na portalu ali pa bomo dogajanja za vas preko kratkih novic spremljali v živo. 

Tako se bomo odslej še bolj trudili, da bomo čim bolj učinkovito uresničevali naš slogan "Vedno na preži!". Vabimo vas, da nas še naprej zvesto spremljate ali se nam pridružite pri soustvarjanju vsebin.

    Komentarji

    1. Urednistvo_Pomurec
      07.03.2012 ob 8:56 Urednistvo_Pomurec

      Stran se bo danes tekom dneva še nekoliko nadgrajevala v smislu odpravljanja napak, tako da vas prosimo za razumevanje.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.03.2012 ob 9:30 NaThalie gost

      Čestitke in želim vam uspešno delo še naprej!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. xerox
      07.03.2012 ob 9:39 xerox

      Pohvalno ka te tude drujge občine bole pokrijvali, Prekmurje je nej samo Sobota.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.03.2012 ob 12:20 Truplo gost

      Ker veliko fotografiram in tudi tule objavljam fotografije samo tole: upam, da uredijo zadeve tako, da ne bo vleklo slik narazen na naslovni strani. Tudi, da jih lahko daš gori po vrsti in ne tako, da jih razporeja računalnik. Morda tako, kakor je na Sobotainfo.com, da jih dodajaš pri neki temi? In morda še kaj!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.