https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO in VIDEO: Nogometni praznik na Gradu prinesel veselje domačim in razočaranje Odrancem

Grad, 19.3.2012  

Prekmurski nogometni derbi je na vetrovno nedeljsko popoldne na igrišče NK Grada privabil okrog 500 gledalcev. Domača ekipa je na koncu upravičila vlogo favorita tekme in zmagala z 2:0.


Grad : Odranci 2:0 (0:0)

Strelca: 1:0 Gorinšek (53.-11m), 2:0 Stošić (84).

Grad: Klemenčič, Krauthaker, Gorinšek, Krpič (od 85. Zilić), Gaber (od 80. Recek), Horvat, Gabor, Sajko, Arsič (od 89. Banfi), Vrabelj, Stošić.

Odranci: Gonc M., Mlinarič, Balažic (od 87. Horvat), Duh J., Gonc J., Janev, Ivanič (od 80. Duh T.), Matjašec, Žerdin, Tompa (od 62. Vöröš N.), Kociper.

Tekma v prvem polčasu, v neugodnih vremenskih razmerah, ni postregla s kakovostno igro. Gledalci so lahko videli nekaj polpriložnosti in napako domače obrambe, ko je situacijo reševal vratar Klemenčič, kateremu pa ni preostalo drugega, kot da s prekrškom zaustavi napadalca Odrancev. Prejel je rumeni karton, dosojena je bila enajstmetrovka, a strel Žerdina je Klemenčič ubranil. Polčas se je tako končal z 0:0.

V drugem polčasu je domača ekipa zaigrala agresivneje, ustvarili so si nekaj lepih priložnosti, a tudi Odranci bi lahko zadeli, če Grad ne bi na golu imel odličnega Klemenčiča. V 53. minuti so povedali domačini, potem ko je z 11. metrov zadel Gorinšek. Enajstmetrovka je bila dosojena po akciji Krpiča in Stošića in igri obrambnega igralca Odrancev z roko. Nekaj minut kasneje je sledila velika priložnost Krpiča, še nekaj priložnosti na obeh straneh, dokler niso domači povedli z 2:0. Na sredini igrišča so odzveli žogo odranskim nogometašem, Gorinšek je pobegnil po desni strani, lepo podal do Stošiča, ki je žogo mimo vratarja Odrancev zabil v mrežo.

V zadnjih minutah je sledilo kar nekaj menjav na obeh straneh, a rezultat je na zadovoljstvo domačih igralcev in navijačev ostal 2:0, s tem pa tudi novo upanje na obstanek v 3. SNL vzhod še večje.

Video:

Tekst: Silvester Železen

FOTO: Jože Bokan

Več fotogafij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.03.2012 ob 17:19 g gost

      grad more s to ekipo nej samo notri ostati v ligi, telko pejnaz kak tan tej vlagajo morejo ciljati na vrh.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.03.2012 ob 17:35 čudek gost

      Pa s kec ten telko pejnaz?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.03.2012 ob 17:57 goričanec gost

      tou novi potujoči kamerman???

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.03.2012 ob 18:11 dejc gost

      Pa nej,ka bi bili eni ljubosumni ka se na goričkon fuzbal rado ma? vsak ves ma šanso,ka naredijo pa vlagajo v nogomet nej samo na gradi

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.03.2012 ob 18:57 gost

      NAJPRLE SO PISALI KA JE BILO 6OO LJUDI,ZDAJ SO ŽE PRIŠLI NA 500,ČE PA REALNO GLEDAMO JIH JE BILO 300-KA PRETIRAVATE GORIČANCI Z TAKŠNIMI ŠTEVILKAMI,NA KONCI PA ITAK NETE OSTALI V LIGI KA VAM PRLE ZMANJKA PEJNEZ!!!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.03.2012 ob 21:58 gg gost

      Optimistično če želijo ostati v ligi. Namreč šest točk zaostanka je kar precej glede tega da so se vsi v spodnjem delu zelo okrepili. Poleg tega pa izpadejo kar trije zadnji

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.03.2012 ob 22:15 gost

      kje pa trenirajo..v šumi ali v goricah?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.