https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

VIDEO: Ninnay z novo pesmijo »Bizarno«

25.01.2022 ob 18:50  

Pod umetniškim imenom Ninnay se skriva vrhunska vokalistka Nina Bužanin Simčič, ki je že od otroštva navdušena nad glasbo. Takoj po nižji glasbeni šoli jo je pot zanesla na razna pevska tekmovanja in festivale, na katerih je pobirala različne nagrade, zdaj pa pridno ustvarja na slovenski glasbeni sceni.


Po zadnji avtorskih skladbi V nebo, je bil čas za novo pesem, polno pozitivnega značaja, v retro stilu.

Bizarne, nenavadne, čudne stvari pa se včasih dogajajo na ljubezenskem parketu. Vse to nam lepo opiše nova pesem Bizarno, na katero je Ninnay čakala skoraj leto dni, zdaj pa je tu.

"Kljub temu, da sem v pesmi ujeta v ljubezenski trikotnik, kjer bi morala predstavljati žrtev, sem v resnici tista, ki na koncu zmaga." še v smehu doda Ninnay.

Besedilo in glasbo je napisal priznan slovenski avtor in producent Alex Volasko, skladbo pa so skupaj posneli v studiu Art Music Records z bratoma Romanom in Goranom Sarjašem, ki sta poskrbela za klaviature in bas, pridružila pa sta se jim še kitarist Alen Kovše in bobnar Lan Vračun.

*Foto: Art Music Records

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.01.2022 ob 9:00 Čergoli gost

      Kje pa je Kontra Miha?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.01.2022 ob 23:01 Sexy gost

      Pravi seks dating - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.