https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

Predstavitve oglaševalcev

NADALJEVANJE VRTNICE NA NAJVEČJI PREKMURSKI NOČI

 

 

Dogajanje:

19.07.2014, LETALIŠČE MURSKA SOBOTA- RAKIČAN

Generalni radijski pokrovitelj:

RADIO 105

 

VSTOPNINE NI !!

Letošnji dogodek, ki se bo letos pričel ob 14. uri, bo namenjen vsej populaciji-popoldne bo bolj družinsko obarvano, večer pa bo začinjen z nastopi ZLATIH LEGEND in drugih glasbenih zvezd hrvaške in slovenske estrade.

 

Sam dogodek se bo odvijal v VSAKEM VREMENU in bo dostopen vsem, saj vstopnine ne bo.

 

Pester program se prične v zgodnjih popoldanskih urah z nastopom in delavnicami  plesne šole Urška, panoramskimi poleti nad mestom, za kar bo poskrbel Aeroklub Murska Sobota . Rajanje se nadaljuje s klovnovo predstavo in zabavo z baloni, napihljivimi gradovi in tobogani.

AMZS bo za nas in naše najmlajše pripravil mini  poligon varne vožnje, ki ga bodo z pridom izkoristili naši najmlajši.

Da ne bodo želodčki prazni, bomo poskrbeli z volom z ražnja, hrano z žara in še z BOGRAČEM, ki na prekmurski fešti na sme manjkati.

 

Ko se dan prevesi v večer, pa se bo pričel tudi bogat glasbeni program, katerega bo povezoval priznani in znani prekmurski/slovenski IGRALEC GORAZD ŽILAVEC, ki ga poznamo iz TV nadaljevanke Lepo je biti sosed.

Prekmursko noč bo tokrat odprla domača rockerska zasedba Sončna uprava, na istem odru pa bodo nastopila tudi mnoga znana imena, zlate legende in druge zvezde glasbene scene, kot so Magneti, Tanja Žagar, Dalibor Brun, Kumovi, Siniša Žunec, Seid Memić- Vajta, Ivica Dobranić-Meksikanac, Leo, Ivan Mezga, Darko Domjan, Nano Prša, Džo Malačič Maki, Duško Lokin, Marina Tomaševič  ter potepuhi, kot spremljevalna zasedba.

 

Pestro dogajanje se bo odvijalo do zgodnjih jutranjih ur, after party za tiste najbolj vztrajne pa se bo dogajal v KLUBU SPARTACUS.

Na zadnjem dogodku Noči vrtnic smo sprejeli 12.000 ljudi, zato upamo, da bomo letos še boljši, ter vas v takšnem duhu tudi lepo pozdravljamo in upamo, da nas boste počastili z Vašo podporo in seveda vašim prihodom!

Lepo pozdravljeni

Spartacus Arena team!   

    Fotogalerija