https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Prekmurski derbi se je končal z zmago Lendavčanov

30.3.2024  

Danes je v športnem parku Lendava bila odigrana tekma 23. kroga dveh vodilnih klubov 2. SNL med Nafto 1903 in Beltinci Klima Tratnjek, katero si je ogledalo 2.200 gledalcev. Tekma se je končala z rezultatom 1:0.

Nafta 1903 - Beltinci Klima Tratnjek 1:0 (0:0)

(Rantaša v 78. minuti)

Začetna enajsterica Nafta 1903: Németh, Erniša, Dinnyes, Gergö, Bešir, Novinić, Oštrek, Rebernik, Urh, Paljk, Bončina

Začetna enajsterica Beltinci Klima Tratnjek: Moćić, Vodeb, Zorman, Jug, Pihler, Štrakl, Sočič, Kralj, Kaučič, Černe, Rantaša

Slabe pol minute po začetku je bil storjen prekršek nad Štraklom. Kralj je po prostem strelu Luke Pihlerja stekel proti vratom Nafte, nato pa padel po stiku z vratarjem Ervinom Nemethom. Po oceni glavnega sodnika ni šlo za prekršek za enajstmetrovko. Domači so po podaji s kota v 4. minuti prišli do prve večje priložnosti, Urh je streljal z glavo in stresel prečko. 

V 18. minuti prvi kot še za Beltinčane. Pihler je poslal predložek v kazenski prostor, kjer pa je posredoval Paljk. Bončina si je v 25. minuti prvi na srečanju prislužil rumeni karton. Prekršek je bil storjen nad Štraklom. 

Lendavčani so po napaki Štrakla prišli do priložnosti v 27. minuti ko je z 19 metrov streljal Bešir, vendar je streljal mimo leve vratnice Moćića. Bešir je v 29. minuti z glavo streljal v okvir vrat Moćića, toda preveč po sredini in gostujoči vratar je žogo brez težav ujel. 

Matković je rumeni karton pokazal še trenerju Bozsiku, ki se je razburjal po eni od akcij Beltinčanov. Pihler je stekel v protinapad, Nemeth je šel iz vrat, lendavski trener pa je bil prepričan, da je šlo za prepovedani položaj. 

Prvi polčas se je končal z rezultatom 0:0. 

V 53. minuti so zapretili plavi. Oštrek je streljal z roba kazenskega prostora, Beltinčani so blokirali, žoga je nato prišla do Rebernika, ki pa mu je Moćić strel ubranil in žogo poslal v kot. Po kotu Pihlerja je pred vrati skakal Štrakl, priigral je novo podajo iz kota, po kateri pa ni bilo nevarnosti.

v 61. minuti je sledila prva menjava na tekmi. Katuša je v beltinski ekipi zamenjal Černeta. Še ena situacija, v kateri so gostje zahtevali enajstmetrovko. Nemeth je v kazenskem prostoru v 62. minuti podrl Pihlerja, ki je bil v naletu, a sodnikova piščalka je ostala tiho. 

Beltinčani, ki so v drugem polčasu bili več pri žogi, so iskali priložnosti za zadetek, v 65. minuti so si priigrali nov kot, toda Nafta je bila tudi tokrat v obrambi zbrana. Domači vratar Nemeth si je privoščil novo napako v 66. minuti, ki pa je znova ostala nekaznovana. Po prostem strelu Luke Pihlerja je namreč žogo sila slabo izbil pred Rantašom, a ravno dovolj, da nogometaš Beltincev ni prišel do udarca.

Pihler je po prekršku Noviniča, zaradi katerega mu je sodnik tudi pokazal rumeni karton, vnovič sprožil s prostega strela. Žoga je preletela tri igralce v rumenem, nobenemu pa ni uspelo streljati in ogroziti vrata Nemetha. Minuto pozneje je rumeni karton dobil še Bešir. 

Pri Beltincih sta v 73. minuti vstopila Kosi in Težački namesto Sočiča in Kralja. Menjavi sta se zgodili tudi v lendavskem moštvu. Igrec in Kumer sta prišla v igro, iz nje Urh in Bončina. 

Nafta bi si skoraj zabila avtogol. Nerodno je posredoval Dinnyes, žoga pa je končala v kotu. Glavni sodnik je v drugem delu pokazal že nekaj rumenih kartonov, katerega sta si prislužila tudi Zorman in Rebernik. Avtogol so si gostje zabili v 78. minuti. Rebernik je poslal žogo proti Igrecu, za hrbet Moćića pa jo je poslal Rantaša. 

Beltinčani se niso predali, Vodeb je priigral nov kot ob koncu 89. minute. Posredoval je Novinič, Pihler pa še enkrat podal s kota, tokrat osmič. V sodnikovem podaljšku je sledila še ena menjava pri Nafti. Iz igre je odšel Oštrek, na igrišče Sebestyen. 

V naslednjem krogu se bo Nafta 1903 pomerila s TKK Tolminom v športnem parku Brajda, v soboto 6. aprila. Beltinci Klima Tratnjek pa bodo v nedeljo, 7. aprila, gostili Jadran Dekani. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.03.2024 ob 22:45 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.03.2024 ob 7:35 Lendavčan gost

      1.liga je na obzorju!!!!

      16 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.03.2024 ob 8:04 gost gost

      PREKMURJE SI ZASLUŽI DVA PRVOLIGAŠA ČI NADO PA SRALI V LJUBLJANI PA RIVALI PRIMORCE NOTRI

      16 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.03.2024 ob 8:08 fekete gost

      Smo Beltinčanom odprli oči, da so previsoko. Zdaj bodo fasali še par porazov, na koncu 5-6 mesto. Realno za finančno slab klub.

      16 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.03.2024 ob 9:28 gost gost

        ka ste odprli , saj so beltinci boljši bili in še oškodovani za vsaj eno enajstmetrovko, no ste pa vsaj po dolgem času imeli gledalce.

        10 8 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      31.03.2024 ob 8:21 gost

      MADŽARI NIKŠNI STE NEJ,PRIHAJA ČAS DA BO ORBAN LETEL SPOLOŽAJA POTEM BO KONEC FINANCIRANJA IN MUČKARIJE PA NEBOSTE VEČ TAKO VISOKO LETELI

      11 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      31.03.2024 ob 9:13 gost

      Saj vas je pa v Soboti pol Madžarov...madžarskih priimkov, da se vse jebe..ne bom jih našteval..lahko ste ponosni.

      15 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.03.2024 ob 9:30 gost gost

        vse povsod so madžari, s tem ka lejko poveš ka samo v lendavi gučijo več madžarski kak slovenski

        4 10 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      31.03.2024 ob 9:32 gost

      Zopet komentarji na nivoju vrteča in DF. Ve se kdo hujska. Na srečo je bilo na tekmi zelo dobro vzdušje. Odlično navijanje Gorgone, tudi zuti marki so bili glasni. Ni pa bilo nobenih provokacij ne z strani Beltincanov ne Gorgone in ostalih naftasev. To je zelo pohvalno. Čeprav je moja Nafta zmagala in je se bližje prvi ligi, sem razočaran z igro Nafte. Se posebej vratar je bil čista polomija. Markom je podarjal sanse pa se penal je napravil, na srečo ga sodnik ni dosodil. Realno bi blo neodločeno. Beltinci verjetno ne bodo zadržali 2 mesta. Gorica je realno boljša od njih pa tudi Nafte. Čeprav imamo 7 pik pred Gorico, bo težko zadržati to prednost, sploh z tako igro. Pa se Nzs forsira Gorico. Beltincanov pa želim, da se uvrstijo v polfinale pokala, da bo imelo Prekmurje tudi predstavnika v polfinalu slo pokala.

      37 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      31.03.2024 ob 9:39 Lendavčan gost

      Dajmo NAFTAŠI!

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      31.03.2024 ob 9:43 gost

      Ena zanimivost, ki mi že kar nekaj let ni jasna. Mariborske Viole niso še nikoli na tekmi v Lendavi vzklikale; Ubi Madžara, dočim je v Murski Soboti to njihova redna praksa. razumi, kdor more. Toliko o madžarih v Prekmurju.

      16 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.03.2024 ob 12:17 gost

        V Lendavi živeči Slovenci pogovorno ne uporabljajo Prekmurščine, razen nekaj priseljencev iz bližnjih vasi, to zelo moti ostale Prekmurce, Madžari pa imajo pravico govoriti Madžarsko, kar pa ne pomeni, da se vsepovsod v Lendavi čuje samo Madžarščina, to so stara podtikanja še za časa ranjke Juge.

        12 2 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      31.03.2024 ob 9:47 gost gost

      SEVEDA RIVLEJO GORICO KA DO Z PERKMURCI SE VIDI OD DALEČ JEBE NAS LJUBLJANA GE NAS MORE NASIP OBVOZNICA TRETJI PAS NA POMURKI POSLANCI PA TIHO DOBRA PLAČA ITD GOLOB NAJ VEČ DA KAK ORBAN PA VUK SIT KOZA CELA HVALIŠ TISTEGA GE MAŠ HASEK

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      31.03.2024 ob 10:22 gost

      Ne samo viole. Tudi, Dragonsi, Grofi, Teror Boys, Tifozi in ostali se z Madžari ne obremenjujejo. Ta kompleks z Madžari imajo samo murasi. Pac, ne vejo kaj bi se lahko sploh drli. Saj pa Gringose od leta 1991 pa do danes pojejo 5 istih pesem. Ena od teh je ubi madzara, pa jebes Nafto jebes Lendavo, pa samo naša Mura iz.... Pa tista iz Yuge od Vardara pa Triglava, te pa se že vse konča in to ponavljajo v nedogled. Spominjajo me na DF, ki se že tudi leta in leta ponavlja z Janšo in nič novega ne napise. Ali je ta podobnost z Gringosi slučajna?

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.03.2024 ob 11:47 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

        Ti si bumbar Muraši nemjo nikšnoga kompleksa, Mura je za Nafto kak Barcelona za Espanjol, pijtaj se što ma kompleks.

        2 12 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.04.2024 ob 8:10 Gost2 gost

        In komu Sobočani kričijo ubi Mađara,poglejte malo v zgodovino vaše Mure.Je edini klub iz Slovenije,ki je ivral v Mađarski ligi.Torej ko kričite ubi Mađara,delate samomor.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      31.03.2024 ob 10:38 gost

      FEKETE - ti si seveda milionar, ker imas pripombe za "financno slab klub." Res so Beltinci s skromnim proracunom ampak "delujejo"pa tudi drugace kot nekateri drugi ali pa ti! Predolgo bi bilo pisati! "Uzivaj" v svoji sveti prepricanosti, pa ce je prava ali ne!

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.03.2024 ob 16:46 Ferencs gost

        Pa kaj ste drugo nego klošari. Kakvo prvo ligu ste senjali? Pa vi nemate pogojev za druga liga. Bomo videli jeseni kje boste Beltinci in kje Nafta. Vi se sami sebi vidite. Malo ste bili zgoraj zdaja pa vas istina rivle dole. Na koncu sezone boste na mestu ki nika ne pomeni.

        7 9 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      31.03.2024 ob 11:17 gost gost

      SPRIJAZNITE SE PORAZ PA NEJ ZDAJ IZGOVORE ISKAT PRI SODNIKU EN GOL BI VEČ DALI PA BI ZMAGALI NA ŽALOST ŽOGA JE OKROGLA ENKRAT ENI DRUGIČ DRUGI DOBI PRIJATELJI V ŠPORTU DALJE

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.03.2024 ob 12:16 lajči gost

        Ne govorte grdo o Lendavčanih, ker tu žiovimo tudi SLOVENCI ne samo Ogri. Še malo pa bo Orbanijada propadla in se bo Nafta tekmovala v pomurski ligi, ker je Naftno industrijo uničila Slovenija! Vesele praznike vam želim vsem !

        8 4 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      31.03.2024 ob 12:16 Lendavčan gost

      Trenutno so betonarski muraši zagotovo slabši od NAFTE.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      31.03.2024 ob 15:20 gost

      Pa še kaki kompleks mate muraši pred madžari, dobesedno obsedeni ste z madžari in Orbanom, to pa zato, ker ste tudi Sobočani madžarskega porekla, in je vaš guč, dosti bolj podoben madžarščini kot slovenšini in to je živa resnica.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      31.03.2024 ob 16:51 gost

      Ferenc je DF, ki bi rad napravil sovraštvo med Beltinci in Lendavo, poskuša biti duhovit, samo kaj ko je antitalent glede tega, mogoče je smešen sam sebi, vrečko si daj na glavo majmun od majmuna.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      31.03.2024 ob 20:09 Ferencs gost

      Pa kaj če sam DF. Zmagali smo in bomo prvaki. Vi ste visoko leteli pa skupaj padnoli. Vi ste imeli srečo do zdaj. Zdaj pa kvaliteta. Pa kam bi vi šli? Zdaj boste propali. Malo sačekajte.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.04.2024 ob 15:27 Busybee gost

        Debeli smrduhar 4 leta te ni bilo nikjer ko je Nafta stagnirala a zdaj pa spet naenkrat ti velik navijač Nafte? Iz koga se norca delaš? Samega sebe mogoče? Kak da te nebi poznali že na pamet jao jao. Posrano metlo si kupi pa se dol streli z njo- to bo najboljša rešitev.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      31.03.2024 ob 21:11 Kobra gost

      Vsi samo madžare šinfate vogri pa vogri zakaj ne šinfate Primorcev? Tam so pa italijanski napiši zakaj tam ne serjete Primorcev z špagetari pa tudi tam med sabo govorijo italijanski in dvojezične table imajo

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      31.03.2024 ob 21:37 gost

      Sežana ima v Ekipi več crnuharjev kot belcev. So zaradi tega morda Sežani Afričani?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      31.03.2024 ob 22:31 Realnost gost

      Naj mi nekdo razloži, od kje 2200 gledalcev??? Vsi to številko omenjajo...halo? Polna velika tribuna =1050 + 2/3 napolnjena mala tribuna = max. 350 + mogoče še kakih 50-60 ljudi stoji ali za šankom...to je max. 1500, če zaokrožimo navzgor. Bodite realni.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.04.2024 ob 10:28 gost

        Ne joči Ančica, ne bodi žalostna..jutri bo nov dan..nove tekme, ne obremenjuj se ...gledalci so že doma, novinarji bodo še naprej pisali članke take ali drugačne..življenje je kratko...

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      01.04.2024 ob 9:08 gost

      Prodanih je bilo 1955 kart. Torej lažeta tudi vidva pajaca.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.04.2024 ob 9:58 Ime gost

        Prodanih je bilo 1955 kart. Potem pa so tu še mladoletni kateri imajo prost vstop in prav tako tudi gorgone ki ne plačujejo kart. Tako da 2200 gledalcev gladko če ne več. Aja pa glavna tribuna ima več kot 1000 sedišč.😉

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.04.2024 ob 9:52 hmmmmm gost

        Lendavski stadion premore 2000 sedišč, od tega 1300 glavna tribuna in cirka 700 tista prek. Na glavni je bilo 1300, tam prek pa max 400, max 500. Torej skupno max 1700. Saj pa se je lepo videlo, da je bil desni del tribune čisto prazen. Številko so za 500 zdignili, to je to. 1900 kart pa niste prodali niti v sanjah. lp

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      01.04.2024 ob 13:11 Nafta gost

      GAJSER ( še ni uradno ) vendar zelo se govori okrog kluba da bo v naslednji sezoni trener NAFTE.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      01.04.2024 ob 15:30 Busybee gost

      Debelo govedo dol z štrika puščeno naenkrat spet velik navijač Nafte. Haha hihi hoho.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      01.04.2024 ob 18:08 Busybee gost

      Tu san te čakal debeli. Neven kaj bi naj jaz imel z ledefabriko. Pa četudi bi imel je bolje to kot biti socialni problem kot si ti. Visiš cele dneve po forumih zgolj zato da podjebavaš narod. Bednik.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      01.04.2024 ob 20:36 lendvainformacio gost

      Ja Gajser v Lendavi kot prvoligaški trener. To si zasluži. Beltinci jeseni v velika kriza.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      02.04.2024 ob 8:34 Merkatori gost

      Sanja svinja kukuruz

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      04.04.2024 ob 0:44 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.