https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KOŠARKA

Vstopnice za tekme domače reprezentance skorajda že pošle

2.7.2013  

Potem ko se je včeraj začela prodaja vstopnic tudi za prvi del evropskega prvenstva v košarki, so danes skorajda vse vstopnice za tekme domače reprezentance Slovenije že pošle. Na voljo jih je le še nekaj za dvoboj z Gruzijo.

 

Kot so sporočili iz Košarkarske zveze Slovenije, so že dve uri po začetku prodaje vstopnic za prvi del Eurobasketa 2013 pošli skoraj vsi dragoceni listki papirja za slovenske tekme. Nekaj jih je za dvoboj Slovenija - Gruzija še na voljo na prodajnih mestih Petrola.

FOTO: celje.info

Poleg slovenskih tekem v Celju je bila najboljša prodaja vstopnic za tekme na Jesenicah, veliko vstopnic pa so zakupili tudi finski navijači, ki tako znova uresničujejo napovedi, da jih bo na Eurobasketu več kot tisoč.

V ponedeljek je bilo v prodaji povprečno 3000 vstopnic na tekmo prvega dela, prva pa sta bila po nekaj manj kot 20 minutah razprodana dvoboja Slovenije z dvakratnimi evropskimi prvaki Španci ter sosedi Hrvati. Edini, ki so imeli prednost pri nakupu, so bili slovenski košarkarski klubi in košarkarske zveze (približno 1000 na tekmo), lokalni organizacijski odbor pa je moral po pogodbi določene vstopnice zagotoviti tudi za krovni zvezi (Fiba, Fiba Europe) ter pokroviteljem. Veliko sedežev pa ni bilo v prodaji zaradi medijske tribune in tribune za sodelujoče.

KZS navijačem, ki so ostali brez vstopnic, priporoča, da premislijo o nakupu vstopnic za drugi del tekmovanja, ki jih je na www.eventim.si in posebnih prodajnih mestih trenutno še dovolj, prav tako tudi za četrtfinale, polfinale in tekmo za tretje mesto. Obenem dodajajo, da obstaja možnost, da bo nekaj vstopnic na voljo na dan tekme zaradi morebitnih odpovedi ali vrnitve vstopnic košarkarskih zvez. V takem primeru bodo te še na prodaj, saj prireditelji želijo, da na tekme pride čim več navijačev.

 Vir: STA

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.