https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KOŠARKA

Ulični košarkarji 3x3 GEZA PUB Radenska ubranili naslov in se uvrstili na finalni turnir

12.8.2018  

Ulični košarkarji 3x3 GEZA PUB Radenske so se v soboto, 11. avgusta 2018, udeležili turnirja v Körmendu, ki velja za eno izmed najbolj košarkarskih mest na Madžarskem.

Pomlajena ekipa ulične košarke 3x3 GEZA PUB Radenska je že drugo leto zapored slavila v članski kategoriji. Prekmurska zasedba si je z zmago v Körmendu tako zagotovila uvrstitev na finalni turnir madžarskega državnega prvenstva, ki bo septembra v Budimpešti.

Ekipa v pomlajeni zasedbi Niko Bačvić, Leon Zver, Armin Mujić in Grega Farkaš je v finalu premagala lanske finaliste z rezultatom 22 : 12. Na poti do finala so igralci 3x3 GEZA PUB Radenske nanizali še 5 zmag, brez poraza.

“Sedaj je najpomembnejša dobra regeneracija. Ekipa bo nadaljevala s treningi v ponedeljek. Menim, da je potrebno izboljšati določene stvari še v fazi obrambe, ki bodo na turnirju v Budimpešti zelo pomembne,” je po osvojitvi turnirja na Madžarskem strnil misli trenutno najaktivnejši ulični košarkar v Pomurju, Leon Zver.

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.