https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOŠARKA

FOTO: V Ljutomeru tekmovalo več kot 80 nadobudnih košarkarjev

5.4.2022  

To soboto je v ljutomerski dvorani ŠIC potekalo tekmovanje v košarkarskih spretnostih za otroke prve triade, ki na osnovnih šolah obiskujejo interesno dejavnost igriva košarka. Manjkala nista niti maskota Košarkarske zveze Slovenije Lipko in občine Ljutomer kasač Tinko. Vsi otroci so na koncu prejeli tudi medalje in malico.

To je bilo prvo tovrstno tekmovanje po več kot dveletnem premoru zaradi protikoronskih ukrepov. Na tekmovanju se je gibalo več kot 80 otrok iz desetih osnovnih šol, na katerih KK Lotmerk izvaja interesno dejavnost (OŠ Beltinci, OŠ Cezanjevci, OŠ Kog, OŠ Križevci, OŠ Mala Nedelja, OŠ Miklavž pri Ormožu, OŠ Ormož, OŠ Radenci, OŠ Razkrižje, OŠ Stročja vas).

Tekmovanje je organiziral Košarkarski klub Lotmerk, pri katerem v letošnjem letu v petih selekcijah košarko trenira več kot 70 otrok, interesne dejavnosti po šolah pa več kot 200 otrok.

Več fotografij v spodnji galeriji…

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.