https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOŠARKA

Zgodovinski prestop! Mladi Pomurec bo oblekel dres Barcelone

31.7.2023  

Član Košarkarskega kluba Lotmerk Jakob Šiftar iz Moravskih Toplic bo v nadaljevanju kariere naslednja štiri leta branil dres slovite Barcelone, so sporočili iz kluba.

Jakob Šiftar je svoje prve košarkarske korake naredil pri svojih osmih letih v Murski Soboti pri KK Radenski Creativ, kjer je hitro pokazal svoj talent in vodstvene sposobnosti na parketu. Po štirih uspešnih sezonah je zaradi dobrega dela in močne ekipe prestopil v Košarkarski klub Lotmerk. Ekipa, ki je prejšnja leta že nastopala v 1. SKL, je tako dobila igralca, kakršnega je potrebovala v boju za najvišja mesta v 1. SKL.

V Ljutomeru je nastopal za selekciji U14 in U16, kjer je v dveh sezonah še dodatno razvil svoje košarkarsko znanje. V sezoni 2022/23 je bil z naskokom najboljši strelec prve lige U14, s povprečjem 42,2 točke na tekmo.

Po dobrih predstavah so kmalu zanimanje zanj pokazali domala vsi večji slovenski klubi, njegove dobre predstave pa so opazili tudi izven Slovenije. Interes so pokazali priznani klubi in košarkarske akademije, kot so Real Madrid, Joventut Badalona in Ulm, najbolj pa se je zanj ogrela slovita FC Barcelona, kamor se je aprila odpravil tudi na preizkušnjo in testiranje, ki ga je uspešno opravil.

Jakob bo tako svojo košarkarsko pravljico nadaljeval v Kataloniji, v slovitem klubu FC Barcelona, kjer so se kalili Navarro, brata Gasol, Jasikevičius, Bodiroga, Lakovič in številni drugi. Z gigantom je podpisal 4 letno pogodbo. 

Avgusta pa Jakoba še čaka tudi prvi uradni nastop za slovensko reprezentanco v Slovenj Gradcu na Slovenia ballu, so še zapisali v klubu.

Foto: arhiv kluba

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.07.2023 ob 13:00 gost

      Lepo!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.07.2023 ob 21:30 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.07.2023 ob 13:28 Renata gost

      Čestitamo Jakobu za vse dosedanje uspehe. Ima neverjeten talent, ki ga nadgrajuje z neizmerno voljo in vztrajnostjo pri trenengih. Neizmerno smo ponosni in počaščeni, da je bil del ekipe KK Lotmerk, kjer je bil vzgled soigralcem. JAKOB, ŽELIMO TI VELIKO VZTRAJNOSTI NA NOVI POTI V TUJINI. Vse dobro in veliko uspehov ti želi soigralec Jakob z družino.

      16 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.