https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Hokejisti Lipovec si so zagotovili obstanek, danes tekma za napredovanje

Atene, 28.5.2012  

Hokejisti na travi Hokejskega kluba Lipovci, slovenski državni prvaki, se od četrtka naprej nahajajo v Atenah, kjer igrajo na evropskem prvenstvu skupine Challenge II in to več kot uspešno. Obstanek so si že zagovili, morda pa bodo celo napredovali razred višje.


Hokejisti na travi Hokejskega kluba Lipovci, ki sodelujejo na evropskem prvenstvu skupine Challenge II, so po zmagi na prvi tekmi proti ekipi HC Atasport iz Azerbajdžana s 3:2 (strelca zadetkov Martin Mesarič 2x in Uroš Stanko) v drugem krogu izgubili proti ekipi HC Grammarians iz Gibraltarja s 3:5 (strelci Martin Mesarič, Robert Mesarič in Aleš Pavlinjek). V tretjem, zadnjem krogu predtekmovanja so premagali ekipo Slagelse HC iz Danske z rezultatom 4:1 (strelci Robert Mesarič, Uroš Stanko, Boštjan Stanko in Franc Maučec) in zasedli 2. mesto v skupini.

Tadej Sraka v akciji ...

S tem so dosegli osnovni cilj, tj. obstanek v skupini. Še več danes se bodo lipovski hokejisti pomerili z ekipo CFU Lamas iz Portugalske za napredovanje v skupino Challenge I. Tekma se bo na olimpijskem štadionu pričela ob 15.15 uri.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.05.2012 ob 23:06 REALIST gost

      Čestitke, zares lep uspeh.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.