https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Lotriču, Janži in druščini se ni uspelo uvrstiti na Evropsko prvenstvo

31.5.2012  

Slovenska reprezentanca do 19 let je odigrala včeraj odigrala tretjo tekmo drugega dela kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu. Po dveh porazih z Anglijo in Švico so za konec premagali Črno goro, kar pa zadostuje zgolj za četrto mesto. Mlada reprezentanca jutri v Lendavi proti Malti.


Slovenija je turnir končala z zmago in dvema porazoma in se ni uvrstila na zaključni turnir. Tja se je prebila Anglija. Za Slovenijo je edino zmago s strelom z bele točke zagotovil Marko Kovjenić. Na tekmah v Angliji sta igrala tudi nogometaša Mure 05 Mitja Lotrič in Erik Janža.

Na zaključni turnir stare celine, ki bo v začetku julija v Estoniji, so se uvrstili le zmagovalci sedmih skupin, ki nastopajo v tem delu kvalifikacij. To so že Španci, Francozi, Srbi, Grki, Hrvati in iz slovenske skupine Anglija. Zadnji udeleženec prvenstva bo znan danes.


Maruško in Bohar upata na prvi nastop

Jutri ob 19. uri bo mlada slovenska reprezentanca v Lendavi odigrala tekmo z Malto. Selektor Tomaž Kavčič se sooča s številnimi težavami s poškodbami, zato pa obstaja toliko več možnosti, da bosta prvič v dresu mlade reprezentance igrala nogometaša Mure 05 Matic Maruško in Damjan Bohar.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.06.2012 ob 16:56 gost gost

      pa itak,kostić tako ali tako ni sposoben

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.