https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Blagoslov križa pri družini Lovenjak v Kruplivniku

Kruplivnik, 03.06.2012 ob 22:14  

Da je rak huda bolezen, je na svoji koži okusil gospod Štefan Lovenjak iz Kruplivnika. Leta 2007 je zbolel za rakom na debelem črevesju, istega leta pa je prestal tudi operacijo, ki ji je sledilo 8 mesecev kemoterapije. V takšni stiski ima človek na voljo dve poti: da vztraja ali pa da obupa, se prepusti toku bolezni ter čaka svoj konec.


 

Gospod Lovenjak se ni vdal bolezni, ampak je začel upati in kot pravijo vsi preboleli za rakom: 'Začel sem drugič živeti'. Raka je uspešno premagal, za zahvalo in kot znak ponovnega zdravja pa je v času kemoterapije sam izdelal križ, ki zdaj krasi vhod v njegovo hišo ter opozarja vse mimoidoče, da rak še ne pomeni konca življenja. Da bo križ služil svojemu namenu, so ga včeraj dali tudi blagosloviti.

 

 

Družina Lovenjak se zahvaljuje vsem, ki so jim kakorkoli stali ob strani, pomagali in namenili tople besede, še posebej pa gospodu dekanu Kranjecu in pevcem, ki so se včeraj odzvali povabilu in blagoslovili križ.

 

 

  

Več fotografij v spodnji galeriji....

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.06.2012 ob 22:58 bivši sovaščan gost

      Še na dolga leta, PIŠTA!!!!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.06.2012 ob 0:06 Janez z Gorenjske gost

      Hvala vam za postavitev tako lepega znamenja v zahvalo za povrnjeno zdravje. Še na mnoga leta!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.03.2016 ob 17:30 gorenc gost

      zanimljivo 54 let živim na Gorenski in še nisem prišel do JANEZA Z GORENSKE dabi uprašal z komu ste se pozdravililp Iskra

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.01.2021 ob 9:37 David vnuk štefan gost

      Ponosem dem nate

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.