https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Na avtocestnem odseku pri naselju Banuta huje poškodovan voznik

10.06.2012 ob 8:16  

Policisti v Pomurju so v preteklih štiriindvajsetih urah obravnavali pet prometnih nesreč, pet kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru ter pridržali dve osebi.

Na avtocesti, za naseljem Banuta je voznik osebnega avtomobila , ker ni vozil po sredini vozišča zapeljal na bankino, od tam pa izven vozišča. Izven vozišča se je z vozilom večkrat prevrnil in obstal na strehi. Pri trčenju se je voznik huje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v bolnišnico. Skupne škode je za 5.000 evrov. 

Na področju kriminalitete so obravnavali dve tatvini, dve poškodovanji tuje stvari in vlom v počitniško hišico. V Murski Soboti je neznanec ukradel varilni aparat, v Radencih pa kolo. Izven naselja Lipovci je neznanec izruval 32 smrek in jih pustil na kraju, v Murski Soboti pa je bil poškodovan bankomat. V Terbegovcih je bilo vlomljeno v počitniško hišico od koder je bilo ukradenih več stvari v vrednosti 1.000 evrov. 

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in petkrat na javnem kraju. Kršitelj, ki se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti je bil pridržan do streznitve. Pridržan je bil tudi voznik osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali med M. Soboto in Hodošem. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.