https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

Najbolj pričakovana zabava v Sloveniji ExcessDNite v neonskih barvah

10.06.2012 ob 12:29  

Najbolj pričakovana zabava v Sloveniji - ExcessDNite, katere se udeležijo mnogi slovenski zvezdniki, bo 14. junija na nenavadni, nepričakovani, zaenkrat še skrivnostni lokaciji v Ljubljani zasijala v neonski oranžni barvi ob ritmih elektronskega dua Sunnery James in Ryan Marciano.


Najbolj pričakovana zabava v Sloveniji - ExcessDNite, tudi letos pripravlja novo presenečenje in to v dvorani, ki še nikoli ni bila uporabljena za kakšno zabavo oziroma dogodek. Snovalci zabave, ki je znana po tem, da gosti mnogo slovenskih zvezdnikov in drugih VIP gostov, so se tudi letos podali v misijo: poiskati nenavadno, skrivnostno in nepričakovano lokacijo. Skrivno mesto, na katerem se bo odvijala najbolj zvezdniška zabava bodo delili le s povabljenci, nam pa ga bodo razkrili tik pred zabavo.

ExcessDNite ne sledi trendom, pač pa jih ustvarja

Na najbolj pričakovanem žuru leta nikoli ne manjkajo zvezdniki slovenske scene kot so Sanja Grohar, Diamantke, Iva Krajnc, Nina Osenar, Alya in ostala zveneča imena slovenske estrade. Predlani so se gostje zabavali v Tobačni, lansko leto pa je bilo prizorišče najbolj zvezdniške zabave Slovenijales, ki je od takrat dalje postal priljubljen prostor za ekskluzivne dogodke in zabave. ExcessDNite ne sledi trendom, pač pa jih ustvarja.

Ali je v Ljubljani sploh še kakšna neodkrita lokacija?

Tistim, ki skrite kotičke Ljubljane dobro poznajo, se zdi, da teh ni več veliko, a organizatorjem vedno znova uspe odkriti novega. ExcessDNite se bo zgodil v Ljubljani, na zanimivi, a vsem pozabljeni urbani lokaciji. Čeprav je lokacija zabave neznanka, pa je znana vsaj tema in t. i. dress code, ki izbrane goste prav tako zanima. Letos bodo obiskovalci povsem usklajeni s trenutnimi modnimi zapovedmi, saj ExcessDNite napoveduje najbolj modno barvo tega poletja: NEON.

Rdeča nit žura bo urbana džungla

Predpoletni žur se bo svetil v žareči oranžni in s tem vse modne navdušence pripravil do tega, da bodo v poletje stopili modni, svetleči in sproščeni - tako kot se za ta letni čas spodobi. Posebno presenečenje pa za obiskovalce zabave pripravljajo, ko se bodo ugasnile luči. Urbana džungla bo zasvetila v vsej svoji skrivnostnosti. Prve skice letošnjega ExcessDNite dekorja so znane – rdeča nit bo urbana džungla!

Kri po žilah bo pognal elektronski duo Sunnery James in Ryan Marciano

Ker je glasba eden od bistvenih elementov dobrega žura, bo obiskovalcem tudi letos kri po žilah pognala dobra elektronska glasba. Kot smo že vajeni iz preteklih let, na ExcessDNite »rolajo« le najbolj zaželeni DJ-ji. Predlani je bil to David Morales, lani pa Roger Sanchez. Katera glasbena poslastica pa se nam obeta letos? Snovalci zabave pravijo, da bosta kar dve, ki bosta bili paša za oči predvsem za ženski del petične klientele. Elektronski duo Sunnery James in Ryan Marciano bosta namreč na svoji turneji po Las Vegasu priletela v Istanbul, od tam pa neposredno na – trenutno še skrivno lokacijo v Ljubljani, ki bo svetila v neonsko oranžni barvi. 

ExcessDNite - pogled v scensko zasnovo

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.06.2012 ob 16:34 cirkus gost

      cirkus

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.