https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

VIDEO: Mura 05 poražena tudi proti ukrajinski Tavrii

Bad Radkersburg, 19.6.2012  

Nogometaši Mure 05 so odigrali še drugo prijateljsko in ponovno doživeli poraz. V Avstriji so zaigrali proti ukrajinskemu prvoligašu Tavrii in izgubili 1:5. Edini zadetek za črno-bele je dosegel Mate Eterović.

Trener Ante Šimundža je od prve minute na teren poslal naslednjo enajsterico: Luk, Majer, Cipot, Barbič, Janža, Prutina, Maruško, J. Anđelković, Jelić in Eterović, kasneje pa so zaigrali še Draković, Levačič, Rogač, Travner, Kramar, Bohar, A. Anđelković, Gruškovnjak, Fajić, A. Lotrič in Čilić.

Edini zadetek je v 37. minuti dosegel Mate Eterović, ki je izenačil na 1:1, ob polčasu pa so Ukrajinci vodili s 3:1. Končni rezultat tekme je bil 5:1.

VIDEO:

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.06.2012 ob 22:43 ababalu gost

      koperano s strani mura05.si: Biu na tekmi gnes :) Rezultat je daleč od realnosti mure, kajte Šimunđa je sprobo kar 23 različnih igralcov (od toga 5 neznani na probi in pa brat od Lotriča). Ka bi lejko izpostavo z tej tekme: - Luk je katastrofalen, nema pojma, nema volej, en gol je čistak njegov, tudi pri 2 bi lejko bokše posreduvo!! - Kramar je enostavno preslab, skujo je penal (v dokaj nenavarne situacije, čistak od strane na robe kazenskoga) - Rogač kriv za en gol, rejsan smešna situacija bla - Vaš zelo povprečen (verjetno še pod vplivom poškodb v podzaveste) - Prutina najbokša okrepitev v ton dele sezone (ma nekše pregled nad igro) - ostale ka so na probe so nej za muro (edino eden je še soliden biu, ampak newen njegovega imena - newen ge je biu vinko?? Tudi Horvat neje špilo (torej je še vedno poškodba prisotna) - Majer isto koz Vaš zelo zelo povprečen - Smo pa dale gol iz fenomenalne akcije, ukrajince nejso na cejli tekmi skup spravle akcije, kera bi bila tak fajn odšpilana kak naša Če malo povzamem. 3 gole smo doble po 3 katastrofalneh napakah igralcev, kere nemajo kaj iskate več pr mure. V kolikor bi cejlo tekmo špilale v 1 postave, z 3-5 menjavame bi bila slika za svetlobno leto drugačna :) Tak ka zaj de ŠImunđa vsaj lejko napravo selekcijo in ges vrvlen ka mo 5. julija dobro pripravleni.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.06.2012 ob 23:51 gledalec gost

      rezultat je rejsan dosti viski ali sami smo si skuhale gole.. čeprav na sredini igrišča dečki nejso mogle žoge zadržati več kak 3-4 podaje... verjetno je rejsan krivo to ka je ante sprobo čista vse igralce in še iše najboukše rešitve.. mislen ka drakovič nebi smeu mete ogrožene številke 1, ker Luk je definitivno čist out. Horvat fejst fali na sredini pa tude Sreš še je nej pripravlene za igro. Akcija za gol je bla rejsan vrhunsko izpelana pa tudi realizirana... mislen ka že v soboto v odrancaj lejko pričakuvlemo doste boukšo igro predvsem pa že de se vidlo jedro ekipe, kar gnes niti približno nemremo sklepati.. v soboto bi pa blo fajn ka bi dosta lidi prišlo gledat te naše zlate dečke ;)

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.06.2012 ob 6:55 tekma gost

      Saj nasprotna ekipa je tudi sprobala igralce. Kaj zdaj nekaj serete in in iščete opravičila!

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.06.2012 ob 7:59 kddfd gost

      Zgoraj pišeta kak če bi Ukrajinci resno vzeli, mura pa nekaj sprobavala. Saj ova ekipa je tudi bole sprobavala. Tak ka rezultat je realen!

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.06.2012 ob 11:55 brm brm gost

      pa nemreš ti primerjate enga ukrajinskoga kluba z muro,.. mislen glede rezervneh igralcof!! 23 igralcof se je menjalo,.. špilale so igralce, kere so še sploj treninga nej mele s preostalo ekipo, če pa daš Luka v gol, pa lejko pričakuvleš vse najslabše,.. na žalost!! nika se ne opravičavle, poraz je viske, al malo gledajte, ka majo priprave kumaj dober teden dni!! me sploj zanima, če sta bla na tekmi, ka tak s sigurnostjo pišeta, ka je realen rezultat..

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.06.2012 ob 12:18 sss gost

      Tekmo si lejko poglednete (če imate voljo ...) na http://sctavriya.com/. Ostalo pa več ali manj vse drži...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.06.2012 ob 12:23 sss gost

      Pa še to...kar neje opravičilo. Ovi so po TM vredni 16.000.000 €. Mankal je pa Nazarenko (tisti, ka je včeraj vstopo v drugon polčaci proti Angležon) Moje mišlenje je da bi za psihološko zdravje igralcev bilo bolje če bi sprobavali igralce proti slabšin klubon kot so bili tej...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.06.2012 ob 12:24 lendavčan gost

      ka je ta levacić sam klica u muro,ka rabijokoga za kopačke čistit :)))))

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      20.06.2012 ob 13:51 gost112 gost

      mi lejko povei ka je z ten lukon ?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      20.06.2012 ob 14:23 brm brm gost

      gost - sss - ge san pa po ene strane za to, ka se špila z močnejšime ekipame,..če špilamo prote slabšen, jih obrnemo s 5, 6, komadame razlike, pa že mislimo, ka smo newen ka,..te pa prijde ligaška tekma (no prvo evropska) te pa pušnemo na pune črte.. s teh tekem se igralce kaj navčijo,.. moje mišlenje... gost112 - mislen ka se to vsi spitavlemo, oz. se spitavlemo, ka še sploj išče v ekipe!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      20.06.2012 ob 14:31 Znalac gost

      Prosim ka enjate bite dosadne pa navoscljivi prekmurci in ne sodite nekaj o cem nemate pojma!!! Ja vsak ima svoje mnenje samo ste eni totalno mimo. Mura trenejra se nej dva kedna in dobro ka majo cim prlej vec tekem ka Europa je poleg in nihanja so v fazi rotacij igralcov neizbezna. Ce mura ne bi mejla Luka bi se lani borijli z Nafto za obstanek. Drakovic ima pred sebof se precej, ker rejsan obeta je pa za zdaj se preslab oz. premladi in naj se odloci ali de brano ali studejro! Drakovic je lani brano malo tekem in ne pozabite na kelkih nas je rejso Luk, edina slaba tkma pa je bijla proti Domzalan kjer je pa podbacila obramba dobil pa 3 vrhunske gole. Exen od stange in dva v pajcevino!

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      20.06.2012 ob 14:42 en gost

      @lendavcan ne tvoja mama mu je menedzer/prileznica..pa tolko za info to ni levacic iz nafte

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      20.06.2012 ob 15:20 , gost

      mura nema za burek...

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      20.06.2012 ob 19:03 brm brm gost

      gost - Znalac - no no no,.. nej tak fejst branite luka!!! ka ti vala, ka rejše eno 100% šanso, te pa dobi gol, ka ti je vse slabo.. drakovič je za klaso al dvej baukše od luka!! to nan je to sezono dokazo!! samo pogledne, kelko golof je daubo s prekinitev!! korner, un stoji na črte pa čaka,.. KOGA ČAKA?? s svojo višino ima ka pobera žoge na 5, 6m!!! kda be mogo ite v, ostane vkopane, kda be mogo v gole state, se brezglavo v zaletavle!! to vsi vijdimo, nejtrbej bite nekše golmanske ekspert!! pa zaj s te tekme z ukrajincame,.. takše golman (kak ga ti zagovarjaš) lejko dobi gol s 35m, kere igralec ide na žogo z dvokoraka?!?! DRAKOVIČ MORE BITE PRVE GOLMAN - AMEN!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      24.06.2012 ob 9:21 zajalinikdar gost

      LUK je ne vreden MURINEGA dresa, za kakšno medobčinsko ligo še bi mogoče dober bil!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      24.06.2012 ob 11:48 ohrovt gost

      zaj de namesto Luka česnek prišo iz Hrvaške bajke....

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.