https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Prekmurski kolesar Simon Špilak ne bo nastopil na dirki po Franciji

20.6.2012  

Špilak, ki je letos rezultatsko najboljši slovenski kolesar, namreč ni bi izbran med devet kolesarjev ruske ekipe Katjuša.


26-letnega Prekmurca še vedno tarejo bolečine po nesreči, saj ga je na ogledu trase v Luganu povozil šofer avtomobila.

''Nisem razočaran, da nisem bil izbran v ekipo, ki bo nastopila na Touru. Nisem stoodstotno pripravljen. Boljše, da namesto mene nastopi kdo, ki je v tem trenutku boljši od mene. Sicer sem pred dnevi pričel s treningi, a je bolečina še vedno prisotna. Imam občutek, da se stanje izboljšuje in le od počutja bo odvisno, ali bom v nedeljo nastopil na cestni dirki državnega prvenstva,'' je za Sportal povedal Špilak.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.