https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: V Gančanih pihal veter v laseh

24.6.2012  

V Občini Beltinci je včeraj potekal že tretji "Veter v laseh s športom proti drogi", in sicer so se mladi pod geslom ŠPORT JE PRAVA IZBIRA pomerili v igranju nogometa ter se poskusili v inline hokeju.

Tudi letos so se ekipe na vseslovenski prireditvi "Veter v laseh s športom proti drogi", ki ga pripravlja Športna unija Slovenije, pomerile v nogometu. Tekmovanje je potekalo po generacijah, tako so med sabo igrali najmlajši, nato pa tudi starejši. Sočasno z dogajanjem na travi so se mladi lahko poskusili v inline hokeju, ki so ga v okviru prireditve pripravile Horobek fčele, med drugim pa so se predstavili tudi policisti PU Murska Sobota.

Najbolj privlačna ekipa so bile letos vsekakor "Bodoče žene nogometašev"

Tomaž Perdigal, predsednik Društva prijateljev mladine Beltinci, ki je letos s pomočjo Občine Beltinci in ZTK Beltinci že tretjič zapored organizator prireditve, je nad udeležbo zadovoljen, saj se iz leta v leto število sodelujočih, katerih starosti segajo od najmlajših do malo starejših "mladih po srcu" veča, prav tako pa se prireditve udeležuje vedno več gledalcev. Pomen športa dobiva na teži, pravi Tomaž in nadaljuje, da je mladim treba dati možnost, da se družijo - in to ne le sede za računalniki, temveč v naravi.

 

Rezultati (nogomet):

Selekcija U8:

1. mesto: NK Čarda Martjanci

2. mesto: NK Turnišče 1

3. mesto: NK Turnišče 2

 

Medgeneracijsko:

1. mesto: Dream team

2. mesto: Royal Beltinci

3. mesto: Zafci


,

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.