https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

Odpravite se v objem Brutal Assaulta na Češko

26.06.2012 ob 18:52  

17. izdaja festivala Brutal Assault bo potekala od 8. do 11. avgusta 2012 v trdnjavi Josefov na Češkem. 

Kombinacija mednarodnih ekstremnih glasbenih žanrov in lokacija v zgodovinskem območju je edinstvena in je sestavni del podobe festivala in zagotavlja posebno izkušnjo. Maraton glasbe bo gostil več kot 75 skupin iz celega sveta in bo potekal štiri dni. 

Festival bo potekal v stari vojaški trdnjavi Josefov, v bližini Jaromer in okrog 130 km vzhodno od Prage. 

V okviru festivala boste našli široko paleto osvežitev v kioskih, ki bodo imeli na voljo različne vrste hrane, in bodo sposobni zadovoljiti „zveri“, vegetarijance in vegane. Na voljo bodo tudi štirje veliki "pivo šotorji", ki ponujajo pet znamk piva in kioski, ki ponujajo različne vrste alkoholnih in brezalkoholnih pijač. 

Obiščite našo "chill out" cono na kraju, imenovanem "Greenfield"! Ta kraj je znotraj trdnjave, le kratek sprehod vas loči od glavnega območja. Greenfield je prostor za vaš užitek in sprostitev, če želite pobegniti od intenzivnosti živih nastopov. To je tudi prostor za polnjenje baterij. Med objekti, ki jih lahko najdete tam, je pošast "Metal Market" z več kot 60 stojnicami in nenazadnje "Horror Cinema hiša" s celodnevno projekcijo "movie B" horror filmov. 

Kamp  je približno 300 m oddaljen od prizorišča festivala na travnatem terenu. Kamp vključuje tudi "VIP Camp", ki ponuja kampiranje v ograjenih površinah, WC, umivalnike itd. 24 ur "varovano parkirišče" se nahaja cca. 500 m od kampa ob reki. Parkiranje je možno tudi v bližini cest in ulic na Josefov. Prosimo, da spoštujete lokalne prometnime znake. Ker festival vsako leto uživa več pozornosti, je zelo priporočljivo, da kupite vstopnice vnaprej. Zmogljivost trdnjave je približno 15.000 oseb. 

Obiščite uradno stran www.brutalassault.cz za več informacij o vozovnicah, vstopnicah, kampiranju, drugih nastanitvah itd.

PR 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.