https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

KMN Mladinec postal prvak zveze klubov malega nogometa Prekmurja

Lucova, 27.6.2012  

MZ KMN Goričko je v nedeljo na pobudo zvez organizirala 1. turnir za prvaka zvez klubov malega nogometa Prekmurja.


Na turnirju, ki se je odvijal na igrišču ŠD Lucova, se je med seboj pomerilo pet ekip: KMN Domanjševci iz lige MZ KMN Goričko, KMN Košarovci iz OZ KMN Puconci, KMN Mladinec iz Ravenske lige, KMN Bulls Apače-Črnci iz MZ KMN Murska Sobota.

Prvak zveze klubov malega nogometa Prekmurja je postala ekipa KMN Mladinec, drugo mesto je pripadlo KMN Košarovci, na tretje mesto pa so se uvrstili KMN Bulls Apače-Črnci. Četrta je bila ekipa KMN Domanjševci, peta pa KMN Noršinci.

Z največ zadetki na turnirju si je pokal za naj strelca prislužil Dejan Škerlak, pokal najboljšega vratarja pa si je prislužil Bojan Lajnjšček, oba iz KMN Košarovci. Po končanem tekmovalnem delu so se zbrani zabavali pozno v noč s skupino Plamen.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Stanislav Žampar

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.