https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura 05 v primeru napredovanja z Arsenalom iz Kijeva

20.7.2012  

Danes je v Hiši nogometa v Nyonu potekal žreb tretjega kroga kvalifikacij za Ligo Europa.


Nogometaši Mure 05 se bodo v primeru uvrstitve v 3. krog kvalifikacij za Ligo Evropa pomerili z ukrajinskim Arsenalom iz Kijeva.

Zaradi aktivnega rezultata, ki so ga muraši  dosegli včeraj, je žreb nanesel nekoliko "lažje" nasprotnike. Mura se je tako izognila ekipam kot so Inter, Liverpool, Marseile, Twente, Athletic Bilbao ipd.

Muraše sicer povratna tekma s CSKA-jem iz Sofije, s katerim so včeraj v Lendavi remizirali (0:0) , čaka naslednji četrtek.

    Komentarji

    1. gost
      20.07.2012 ob 15:11 Krumpič gost

      MURA ole, MURA oleoleole.........!!!

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.07.2012 ob 17:23 vsačast gost

      a si predstavljate Mura:Liverpol? :o To bi pa blo neverjetno res,pa ce bi se še igralci izkazali..

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.07.2012 ob 22:09 gost gost

      v sofiji dobijo 5 komadov. nažalost.

      0 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.07.2012 ob 22:18 22 gost

      tij pa doma;)))

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.07.2012 ob 15:46 brm brm gost

      kakše luzere ste ene ej, krizaa... za BAKU ste tude omenjale ka dobimo "PETARDO", nika baukše ste nej gučale za povratno, pa smo se vseeno naprej uvrstile!! CSKA je nej nika baukša ekipa, kvečjeme slabša (po prikazanon) od bakuja!! tak ka samo hrabro ite v tekmo, pa je možno napredovanje!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.07.2012 ob 16:18 reltih gost

      hehehe...kako si smešen brm brm...sedaj bodo sigurno zmagali ker si jih ohrabril ni vedno pomembno če si boljši ali slabši,pomembna je tudi sreča,ki so jo na srečo imeli Muraši,ki pa verjemite niso najboljši...

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.07.2012 ob 20:01 brm brm gost

      ka san napiso tak, kak je bilo (na vseh forumaj: RTVSLO, SOBOTAINFO, POMUREC, SIOL) so pijsale, kak dobimo petardo, s to DECO, ka jo mamo itd... pa pogledne ka so napravile!! še gola so nej dobile,.. in te san ge zaj smejšen?? smejšen si ti,, očitno si antimuraš, če takše bedarije pijšeš.. meli srečo ale nej, naprej so prišle, v druge krog!! SREČA PRATI HRABRE!!! prote favorizeranome CSKA-je mamo pozitiven rezultat za povratno tekmo!!! zaj pa če zgibimo pa bojte pa vsi pametne, v stile "san pravo, ka mo zgujbile itd.." wajh, na gejtra me idete!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. denis525
      23.07.2012 ob 23:00 denis525

      brm brm - ti greš vsem na jetra, ker ne veš kaj je realnost

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      24.07.2012 ob 15:14 brm brm gost

      denis525 - ja realno je blo za pričakovate poraz prote Bakuje, pa se je nej zgodo,.. ge san vrvo v uspeh, oz. vsaj minimalen poraz na gostovanje,.. samo ta REALNOST se je pač izkazala v drugačne luče,.. se ti ne zdi?? tude zdaj je REALNOST ka tan gor dobimo, ale ge vseeno vrvlen, ka lejko potegnemo neodločene rezultat in napredovanje,.. (vsak prave navijač tak brode!!!) al vi anti-muraše, logično, ka naček brodite!!! aja?? kome vse te iden na jetra, če pač navijan za svoj ljubljene klub??? smejšen si!!! :))

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.