https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Mitja Novinić posojen iz AC Milana v Teramo

3.8.2012  

Mitja Novinič bo tudi prihajajočo sezono nastopal v italijanskem četrtem kakovostnem tekmovanju. Po kaljenju pri Virtus Lancianu, za katerega je nabral 12 tekem, se seli v Teramo, kamor ga je ponovno posodil AC Milan.


21-letni Petišovčan je v zadnjem obdobju izpadel iz načrtov selektorja Tomaža Kavčiča, čeprav je v preteklosti bil član številnih mlajših reprezentančnih selekcij in je vedno veljal za enega večjih upov slovenskega nogometa.

Novinić z Davidom Beckhamom

Nogometni klub Teramo je bil ustanovljen leta 1913, po bankrotu v sezoni 2007/08, ko so igrali v Serii C2/B, pa so po enem letu premora bili ponovno oživljeni. Klub je v sezoni 2008/09 igral po jakosti v sedmi ligi, vsako leto do lani pa so nato napredovali ligo višje. Tako bodo v letošnji sezoni igrali v Lega Pro Seconda Divisione, kar je po jakosti četrtoligaško tekmovanje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.08.2012 ob 10:57 SS gost

      ZA LETO DNI BO IGRAL ZA BELTINCE:)

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.08.2012 ob 17:28 pilot gost

      SS težko de igral za beltince, ka je tan Ziko trener ne ROB DAMIR. Ta namreč misli, ka je zmislo nogomet pa Noviniča. Takih je v Pomurski ligi vsaj 10. Vse skupaj malo prenapihnjeno, mali pa je nerealen. Pobral je neki keš, verjetno de tudi zdaj v 4 ligi dobil solidno, samo v celi sezoni odigrati 12 tekem je nej podvig. Mi veterani odigramo več tekem.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.