https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

Mlada pevka Klaudija Vrečič ima novo pesem

03.08.2012 ob 13:37  

Mlada prekmurska pevka Klaudija Vrečič je v sodelovanju z založbo Franc-Franc iz Murske Sobote objavila novi singel z naslovom Dan bo lep. Avtor glasbe in aranžmaja je Roman Sarjaš, avtor besedila pa Feri Lainšček. Ob producentu in glasbeniku Romanu Sarjašu so pri nastajanju skladbe sodelovali še basist Jani Hace, kitarist Bor Zuljan in pevka Mateja Ivanov.


Klaudija Vrečič je mlada pevka, ki se že vrsto let glasbeno izobražuje in se ob ustvarjanju pop glasbe spoprijema tudi z zahtevnejšimi oblikami. Lani je tako odpela naslovno vlogo v muzikalu Pariz in jaz, ki so ga pripravili v Murski Soboti, letos pa kot pevka sodeluje tudi pri nastajanju novih murskih balad in romanc. V projektu Murske balade in romance, ki poteka v sklopu EPK Maribor 2012 je zapela balado z naslovom Nebo nad Ženavljami in Cigansko romanco. 

VIDEO:

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.