https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na koncert Red Hot Chili Peppersov v Zagreb bo potovala Tanja Mesarič

07.08.2012 ob 9:54  

Znani so rezultati julijske nagradne igre, kjer ste se potegovali za vstopnico za koncert Red Hot Chili Peppers in vstopnice po izbiri za fitnes, cross fit, ali spinning. Kdo si je priboril nagrad si lahko ogledate nižje.

Glavna nagrada za mesec julij 2012, ki jo podarja največja slovenska agencija za prevoze na koncerte www.koncerti.net, je vstopnica za koncert Red Hot Chili Peppers, ki bo 29. avgusta v Zagrebu, z vključenim avtobusnim prevozom iz Murske Sobote.

Z deljenjem prispevkov z našega portala si je je glavno nagrado priboril Tanja Mesarič, ki je s svojo "pridnostjo" vzpodbudil 3772 klikov na prispevke. Njena vztrajnost se je izplačala in bo lahko uživala na koncertu legendarne skupine.

Na pobudo Pomurec.com bo organizirani prevoz na omenjeni koncert tudi iz Murske Sobote, prevoz in vstopnica pa si lahko zagotovite za samo 72,99 evra.


Za svoj trud pa bodo poplačani tudi uporabniki, ki so zasedli mesta od 2. do 6. Vsak od njih bo namreč prejel vstopico po izbiri za fitnes, cross fit, ali spinning v Fitnes studio FIT&PUMP. Le-to so si priigrali uporabniki  danimb, maych, irreplaceable, ajmemajko in bostjankoter.


Vsi nagrajenci bodo o načinu prevzema nagrade obveščeni po elektronski pošti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.