https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

FOTO: 17. rekreativni kolesarski maraton po Prlekiji

Mala Nedelja, 12.08.2012 ob 16:22  

V Mali Nedelji so se danes zbrali ljubitelji kolesarjenja in se podali na pot že 17. rekreativnega kolesarskega maratona po Prlekiji, ki sta ga organizirala Športno društvo Radenci in Bioterme.

Skupno se je zbralo kar 523 kolesarjev in kolesark. Izbirali so lahko med tremi progami. Lahko so se podali na družinski maraton v dolžini 22 kilometrov, ki poteka po ravninskem predelu. Drugi dve progi vključujeta tudi vzpone, mali maraton je dolg 43 kilometrov, veliki maraton pa 63 kilometrov.

Najštevilčnejša prijavljena ekipa je bila ekipa Tondach iz Križevcev pri Ljutomeru (58 udeležencev), sledila sta KK Bik Ek Haloze 2002 s Ptuja (16 kolesarjev) in Red Power iz Maribora (12 udeležencev maratona).

Najstarejši kolesar je bil Schubert Siegfried, rojen 1929. leta, najstarejša kolesarka pa Erika Pangrčič, rojena leta 1942.

Več fotografij si lahko pogledate v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.08.2012 ob 13:31 asdfghjk gost

      Moj dedek je car! :D

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.