https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Prometna nesreča s smrtnim izidom na pomurski avtocesti

15.08.2012 ob 7:39  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih je ena oseba umrla in tri osebe so bile lažje telesno poškodovane, pet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru in dva primera povoženja divjadi.

 

Ob 18.20 uri se je na pomurski avtocesti v bližini Nedelice zgodila prometna nesreča, v kateri je zaradi hudih telesnih poškodb na kraju umrl otrok. 36-letni državljan Romunije je z osebnim avtomobilom iz neznanega vzroka zapeljal desno izven vozišča in z vozilom trčil v jarek. Ob trčenju je iz vozila vrglo otroka, ki je bil nepripet na zadnjem sedežu. Poškodbe so bile tako hude, da je otrok na kraju umrl.

Na področju kriminalitete smo obravnavali pet tatvin. V Lemerju je bila izvršena tatvina kompresorja, na Meleh tatvina črpalke, v Ljutomeru tatvina v trgovini, v Nemčavcih tatvina akumulatorjev in v Murski Soboti tatvina starega železa.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola smo pridržali voznika osebnega avtomobila.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Lendave.

Na območju celotne države je razglašena velika požarna ogroženost naravnega okolja, zato opozarjamo, da velja prepoved kurjenja, sežiganja ali uporabe odprtega ognja, puščanje ali odmetavanje gorečih predmetov ali snovi, ki bi lahko povzročile požar.

    Fotogalerija