https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na Kapeli ob Velikem šmarnu postavili klopotec

Paričjak, 16.08.2012 ob 8:00  
V osrčju Kapelskih goric sta Turistično društvo Klopotec Kapela in Društvo vinogradnikov in ljubiteljev vina Kapela, skupaj z občino Radenci, pripravila praznik traminca in tradicionalni, tokrat že 17i dvig klopotca »pri preši oziroma Vinogradniški hiši«. 
Program se je začel že ob deseti uri zjutraj z mašo pri cerkvi Svete Marije Magdalene na Kapeli, sledila je uradna otvoritev prireditve z nagovori in  nastop Kapelskega kvarteta.  Po otvoritvi razstave Tramincev, nastopu skupine KD Janko Divjak Kapela,  Ljudskih pevcev, Anje in Filipa Kovačič in plesalcev Plesne šole Zeko pa so tradicionalno postavili klopotec. Za zabavo so poskrbeli Samo Tuš – Korl in  glasbena skupina ŠTAJERSKI FAKINI. 

V osrčju Kapelskih goric sta Turistično društvo Klopotec Kapela in Društvo vinogradnikov in ljubiteljev vina Kapela, skupaj z občino Radenci, pripravila praznik traminca in tradicionalni, tokrat že 17. dvig klopotca »pri preši oziroma Vinogradniški hiši«. 

Program se je začel že ob deseti uri zjutraj z mašo pri Cerkvi Svete Marije Magdalene na Kapeli, sledila je uradna otvoritev prireditve z nagovori in nastop Kapelskega kvarteta. Po otvoritvi razstave Tramincev, nastopu skupine KD Janko Divjak Kapela, Ljudskih pevcev, Anje in Filipa Kovačič in plesalcev Plesne šole Zeko pa so tradicionalno postavili klopotec. Za zabavo so poskrbeli Samo Tuš – Korl in  glasbena skupina ŠTAJERSKI FAKINI. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.