https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Kadeti in mladinci Mure 05 bodo odslej igrali v Bakovcih

Bakovci, 20.8.2012  

Prenovljen nogometni stadion v Bakovcih, ki se po novem ponaša s sodobno tribuno za petsto gledalcev, bo poleg domačih nogometašev tudi novo domovanje kadetov in mladincev Mure 05.

Športno društvo Nogometna šola (ŠD NŠ) Mura 05 in Športno nogometni klub (ŠNK) Bakovci sta sklenila sporazum o medsebojnem sodelovanju. Pogodba, ki je časovno vezana na obdobje petih let, vsebuje dogovor, da mladinska in kadetska ekipa ŠD NŠ Mura 05 svoje tekme v 1. SML in 1. SKL igra na novem stadionu v Bakovcih. ŠD NŠ Mura 05 in ŠNK Bakovci bosta v okviru dogovora sodelovala tudi na strokovnem področju – igralskem in trenerskem.

Kot je povedal strokovni vodja ŠD NŠ Mure 05 Boris Štivan, je bil podpis pogodbe eden od ciljev, ki si ga je zadala šola, potem, ko je maja letos stopila na samostojno pot. Letos je Murina nogometna šola že pripravila odmeven nogometni turnir mladih selekcij, na katerem je tekmovalo kar 100 klubov, in tabor za mlade nogometaše.

Po besedah koordinatorja izgradnje novega športnega centra v Bakovcih Andreja Šajnoviča so v ŠNK Bakovci zadovoljni, da so uspeli doseči dogovor s ŠD NŠ Mura 05. Novi nogometni stadion pa je že prestal preizkus licenciranja in je prejel status vadbenega centra NZS in MNZ Murska Sobota. Ustreza tudi kriterijem za igranje reprezentančnih tekem U19 in bo tako med 10. in 15. oktobrom prizorišče kvalifikacijskega turnirja.

Prve tekme so murinini kadeti in mladinci odigrali že v soboto proti Rudar Velenju. Mladinci so se veselili zmage s 3:1, medtem ko so kadeti izgubili z 1:3.

Mura 05 vabi fante k vpisu

Športno društvo Nogometna šola Mura 05 vabi k vpisu v nogometno šolo vse zainteresirane fante, letnik rojstva 2006 in 2007, ki imajo veselje do igranja nogometa in bi se nogometa radi naučili. ŠDNŠ Mura 05 zagotavlja otrokom ustrezno in kvalitetno vadbo, saj treninge v vseh selekcijah vodijo strokovno usposobljeni trenerji. Vse selekcije nastopajo tudi v najmočnejših ligah.

Več informacij vsak delovnik na telefonski številki 02 534 17 66 ali na elektronski naslov nsmura05@gmail.com ali na spletnem naslovu www.mura05.si/sola.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.08.2012 ob 14:44 ŠEKI gost

      RES JE LEPI OBJEKT,KI GA BODO Z PRIDOM UPORABLJALI TISTI ,KI UŽIVAJO V IGRANJU NOGOMETA.MOTI ,PA ME ,DA JE LOVKE ŽE SPUSTILA NOGOMETNA ZVEZA SLOVENIJE,KI VSE MOGOČE TEKME MLAJŠIH KATEGORIJ DAJE V ORGANIZACIJO V POMURJE.NAŠI NOGOMETNI RITOLIZNIKI SEVEDA TO SPREJMEJO:DOBIJO NEKAJ EUR,SE NAJEJO ,NAPIJEJO,IGRIŠČE UNIČIJO IN ODIDEJO::::::.......A BANDA IZ NZS ,PA SE V LJUBLJANI SMEJE:PA SMO JIH NATEGNILI!!!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.08.2012 ob 15:21 neutro gost

      ŠEKI pogledni na to stvar s tekmami mlajšij selekcij z druge strani, NZS organizira te tekme pri nas zaradi toga ker se v naši pokrajini tudi zbere največje št. gledalcov in je vsaj malo olajšano špilanje našin igralcon, pa tudi kelko je meni znano klubi ne dobijo tak malih zneskov ka se nebi splačalo dati igrišče za čas tekme NZSji...

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.08.2012 ob 15:38 ŠEKI gost

      NEUTRO:POPOLNOMA SE STRINJAM S TABO.ČE BI MLAJŠE SELEKCIJE ŠPILALE V LJUBLJANI,JESENICAH,ČRNOMLJU,DOBU.PA ŠE KJE,SE NE BI ZBRALO VEČ GLEDALCEV KOT JE SKUPNO ŠTEVILO OBEH MOŠTEV.ZATO HODIJO NA NAŠ KONEC,PA ŠE KAKEGA PREKMURCA IZBEREJO MED ŽE IZBRANO ELITO RAZNIH VELJAKOV IN POLITIKOV ........SIROMAKA DAJO V IGRO ENO MINUTO .....IN VOLK SIT KOZA CELA!!!!!PA PRIDE NOVA PONUDBA.....BUDALE ,PA JO SPREJMEJO!!!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. stane
      20.08.2012 ob 19:35 stane

      prodane duše

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.08.2012 ob 23:12 gost gost

      Pijtajte što je sponzor določenih investicij na stadione - nzs

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.08.2012 ob 13:42 MURA gost

      prodane duše-stane POTEM PA TI IGRAJ NA UMETNI TRAVI-PE.......!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.