https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Topič: Nekajmesečni trud je obrodil sadove, našli smo ustreznega partnerja

Murska Sobota, 31.8.2012  

Danes je zadnji dan prestopnega roka, predsednik Mure 05 Miroslav Topič pa še pred polnočjo napoveduje okrepitve, ki jih bodo priskrbeli skrivnostni Nizozemci, v katerih vidi rešitelje kluba. Objavljamo sporočilo za javnost, ki ga je Topič danes razposlal medijem.

“Spoštovani,

glede minulega zbora članov ND Mura 05, ki se je predčasno zaključil in prestavil na poznejši termin, bi podal nekaj pojasnil. Zbor članov smo prekinili zaradi spornega člena v statutu glede članstva v klubu. Do naslednjega zbora bo napaka odpravljena, tako da bomo zbor članov lahko speljali nemoteno. Kljub temu je dogovor bil, da neformalno razpravljamo o poglavitni točki dnevnega reda, t.j. o zamenjavi posameznih članov UO z novimi člani - kdo so, od kod prihajajo, kaj nudijo in kaj pričakujejo v zamenjavo. Vendar do te razprave sploh ni prišlo, saj se je dogajanje na zboru članov prelevilo v napad na enega človeka – predsednika kluba. Ker ni mogoče odgovarjati in odreagirati na vsako kritiko, ravno tako ne po raznih medijih demantirati neresnične izjave - predvsem od neimenovanih virov- bi ponudil pojasnila v treh poglavitnih zadevah, ki so bila povod za ogromno zlitega ogorčenja na moj račun. In sicer:

1. Potovanje v Baku:

Komplet organizacijo le-tega, je v klubu prevzel g. Matej Puhan. Ravno tako je bil dogovor, da z igralci odpotuje on in športni direktor, jaz pa ostanem v klubu, za potrebo logistike in urejanja na daljavo. Ko so se zadeve zakomplicirale, sta oba planirana odpovedala potovanje, glede na prvotni dogovor pa za mene ni bilo urejenih papirjev in tako so igralci morali na pot praktično sami. Kaj se je na tej poti dogajalo, ste do potankosti seznanjeni vsi vi in oseba, ki je to potovanje organizirala. S tem ne mislim nobenega obtoževati, hočem samo, da je javnost seznanjena z vsemi informacijami in ne da se z vsako negativno zgodbo povezuje samo ena oseba v klubu.

2. Prodaja terjatev

Prodaja terjatev višini 180.000,00€ in delitev le tega: tu so očitki, da sem razdelil denar "malo po svoje" in nič igralcem. Dejstvo je to, da smo od tega zneska dejansko dobili na račun dobrih 169.000. Nobena skrivnost ni, da smo imeli že več kot pol leta blokiran račun in da je polovica tega zneska šla na račun blokad. Preostanek denarja so ljudje v klubu planirali razdeliti med igralce (in jim to tudi obljubili), medtem, ko bi ostali upniki prišli na vrsto enkrat pozneje. Iz preostanka denarja, je bilo poravnano potovanje za Kijev in ostalo razdeljeno med upnike in igralce, ki so na tak način prejeli tekočo plačo. Smatram, da je tudi korekten odnos do upnikov, ki so čakali ravno tako ta denar skoraj leto dni in ni pošteno, da se spomnimo na njih samo takrat, ko jih rabimo, medtem ko pa, ko jim je potrebno uslugo vrniti, da se na njih pozabi. Nenazadnje ne smemo pozabiti tudi na zakon o na zakon o finančnem poslovanju in dejstvo, da kot odgovorna oseba moram vse upnike obravnavati enako-torej ne smem nikogar postavljati v favoriziran položaj.

3. Prodaja terjatev drugič

Prodaja terjatev višini 200.000,00€. Tu je bila v javnost plasirana informacija, češ da je g. Hlastec imel kupca za te terjatve in bi potem ta znesek razdelil med igralce, ki so si to zaslužili. Vzrok za kaj do tega ni prišlo, bi naj bil v tem, da jaz g. Hlastecu nisem predal prepotrebnih pooblastil. temu vsekakor ni tako, saj tudi za prodajo prvih terjatev ni bilo potrebno predati nobenih pooblastil, ampak sem želel doseči dogovor, da se iz tega zneska poravnajo tudi nekateri upniki - predvsem delni dolg do Komunale, saj smo tako moralno kot materialno zavezani temu. In ne pozabimo - brez sredstev iz Komunale mi danes evropske zgodbe ne bi imeli. In zopet je korektno in pošteno, da izpolnimo dani rok za plačilo. Ta dogovor je bil danes sklenjen, tako, da bodo sredstva na računu v ponedeljek in isti dan izvedena tudi omenjena plačila. Rad bi dodal še nekaj besed in jih namenil moji "osami" v obdobju, ko nisem dajal izjav in na tak ali drugačen način komuniciral z mediji. Dejstvo je, da je po koncu sezone bila tako javnost, kot igralci in nekateri akterji v klubu proti meni, sem se odločil, da se za nekaj časa umaknem v ozadje in prepustim določene odločitve v klubu drugim ljudem. Ne nazadnje nisem želel, da bi zaradi vsesplošne negativne klime, bil ogrožen projekt Evropa. V tem času sem normalno delal naprej na projektu pridobivanja večjega sponzorja oz. investitorja. Kajti vsi skupaj se moramo zavedati, da bodo sredstva od UEFE kaj kmalu pošla in bom potem zopet naenkrat postal odgovorna oseba v klubu za prihodnost, ki pa več nebo tako pravljična kot se zdaj trenutno zaradi Evrope zdi. Če hočemo ali ne, rabimo za prihodnost kluba močnega strateškega partnerja, ki bo pomagal v prvi fazi stabilizirati klub in v drugi fazi omogočiti da se klub normalno razvije in konstanto zaseda mesta v vrhu tabele v 1.SNL. Nekajmesečni trud je obrodil sadove in ustreznega partnerja smo tudi našli.



Želel sem ga predstaviti na ponedeljkovem zboru članov, vendar kot že omenjeno, do tega ni prišlo, saj je bilo vse drugo bolj pomembno kot pa to. Sodelovanje z Nizozemci smo bili primorani zaradi ponedeljkovega “zapleta” na občnem zboru razdeliti na 2 dela: prvi del je okrepitev igralske zasedbe (kar se že dogaja) in drugi del je dolgoročno sodelovanje, o čemer se bo odločal zbor članov na naslednjem zboru, ki je planiran za 14.09.2012. Trenutno intenzivno delamo na registraciji dveh igralcev (Diangi Matusiwa and Stanley Aborah). Verjamemo, da ju bomo kljub nepričakovanim zapletom včeraj in časovni stiski vseeno uspeli registrirati danes do 23.59, saj nam v nasprotnem primeru tovrstna zadeva zelo ogrozi celoten projekt. V veliki verjetnosti se bomo okrepili tudi z igralcema Milenkovičem in Valentičem, ter z Marimo Sačerjem iz Hajduka. Zadeve okrog teh igralcev bodo dorečene še ta vikend. Pri tem je potrebno poudariti, da s tem investitor izkazuje resnost pri izvedbi projekta, saj bo za vse igralce poskrbel glede plač, stanovanja in prevoza v klub. Z drugimi besedami, vsi ti igralci klubu ne bodo predstavljali nobeden strošek. Pred prihodom oz. pred pristopom k registraciji prvih dveh igralcev, sem se o tem pogovoril s športnim direktorjem. Glede potrebe po le-teh, so se najini mnenji razlikovali. Ker pa časa do konca prestopnega roka praktično ni več in ker nam položaj na lestvici jasno nakazuje, da so okrepitve nujno potrebne, sem pristopil k realizaciji le-tega. Še toliko bolj, saj nam novi igralci ne bodo pomenili praktično nobenega stroška, bodo pa vsekakor dodana vrednost za naš klub. Sredstva za ta namen so strani investitorja že deponirana na fiduciarnem računu v Sloveniji in bodo lahko koriščena čim bodo predstavniki investitorja sprejeti v upravni odbor kluba s strani članov občnega zbora.

Vsekakor se pri tem investitor zaveda, da se mora predstaviti članom skupščine osebno, z vsemi podatki, plani in načrtovanimi projekti in da podrobno predstavi ekipo, ki jo pripravlja za naš klub. Iz razgovorov z investitorjem, bomo dobili ekipo, ki pokriva širok spekter področij na področju nogometa - od trženja TV pravic, marketinga, tekem, do transferje in nakupe igralcev in vse skupaj podkrepljeno s strokovnjaki na finančno-pravnih področjih in še s posebnim poudarkom na mladinskih selekcijah. Osebnega mnenja sem, da tako ekipo potrebujemo, saj se le na tak način lahko približamo razvitim klubom širom Evrope. Prepričan sem, da glede na to, da nismo v dobrem letu uspeli prodati praktično nobenega igralca (in dandanes je v razvitem nogometu to eden glavnih virov financiranja klubov), da bomo s tovrstno ekipo že januarja spisali novo zgodbo.

Ampak, kot rečeno, bodo o tem odločali člani skupščine po investitorjevi predstavitvi. Žal se ni uspel udeležiti minulega zbora, saj so bili orientirani in prezasedeni z iskanjem ustreznih igralcev za naš klub - predvsem zaradi iztekajočega se prestopnega roka. Moje osebno mnenje je, da je bolje, da se te "burleske" ni udeležil, kajti ob tem bi zagotovo pobral šila in kopita in ga nikoli ne bi bilo več zraven.

Sedaj pa realne možnosti kljub vsemu še venomer obstajajo.Verjamem, da smo toliko zreli, da bomo videli, da 14. septembra lahko naš klub zapeljemo na pot o kateri si niti sanjati nismo upali. In po nekajmesečnem delovanju v senci, sem pripravljen skupaj z investitorjem to pot tudi prehoditi, kajti v preteklih mesecih sem dobil potrditev tistega, kaj sem verjel že nekaj časa - klub rabi strateškega partnerja za preživetje in razvoj, kajti to omogoča prihodnost. Vse ostalo so muhe enodnevnice. Ampak kot rečeno, o tem ne odločam jaz, niti investitor, ampak člani skupščine. 

Verjetno bi bilo še kaj za povedati. Upam, da bo zadeva objavljena, saj sem v preteklih mesecih doživel tudi to, da določeni "pozitivni" članki v zvezi z mano od določenih oseb, ki so bolj podrobno bile seznanjene z dogajanjem v klubu, nikoli niso bili objavljeni. Zakaj ne, ne bi rad komentiral.
 
Mogoče sem bil predolg. Ampak verjamem, da imam pravico, po vsem tem obdobju, ko je vsakdo, ki "je imel 5 minut časa"  povedal in pisal o meni 100 in eno reč, da tudi jaz povem svojo plat zgodbe v določenih elementih.


S spoštovanjem,

Miroslav Topič".

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.08.2012 ob 20:00 pes gost

      Celec: Nisi istega mišlenja kot topič, glede okrepitev, to pomeni da si proti! če se ne motim, je bilo rečeno, da bo glavni vir prihodka nd mure prodaja igralcev! Kaj si ti prodal???? Nič mel si fajiča, ki bi ga kak sposoben agent prodal za 500.000 mel si kopico mladih talentov, zanimanje je bilo veliko prodal nisi nič Torej svoje naloge nisi opravil! Lotriča si spustil zastonj s kluba,… Večini igralcem, poteče pogodba po sezoni in lahko grejo zastonj s kluba, bo zato kriv tudi topič?? Pripeljal si tega majera, daj daj takih povprečnežov je v prekmurji 50! Tirati ga nazaj na štajer Da voziš povprečne igralce z maribora delaš samo korist mariboru! Prekiniti to sposajanje igralcev, stem delamo usluge samo našim nasprotnikom,....

      21 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.08.2012 ob 20:02 pes gost

      Topič rikta investitorje,.... topič rikta denar,... topič rikta okrepitve Vsi ostali pa počasi nagajajo vsak po svoje, in vso krivdo tiskajo na topiča, in hočejo oprati svojo ime, spet drugi hočejo priti na položaj,ker so zavohali denar, tretji pa itak delajo proti muri in jo namerno hočejo uničiti Topič je osmešil muro, kot še nihče, naredil veliko napak, največ pa zaradi italijanov ki so ga nategnili! Drži pa eno da je prevzel muro z dolgovi,ko je ni hotel nihče! Se lotil iziva prva liga uspel,naredil velik uspeh v evropi,,.. Je pa tako, v prekmurju, ni denarja za muro,ga ni bilo, in ga nebo! In klub rabi finančno inekcijo rešitev je samo tujina! Če ne pride do tega je obstoj mure maximalno 2 leti! Drugo leto nebo evrope(400,000 evrov), posledično manj drugega denarja(stopnina,sponzorji,,...), Večini igralcem poteče pogodba( torej tu nebo denarja) stega sledi, da mura gre po gobe! Vse te "velike glave" ki delajo proti topiču,in posledično muri samo nekaj nabijejo,in šinfajo topiča in nekaj glumijo A NIHČE NI POVEDAL NOBENE REŠITVE,NOBENIH IDEJ nič! tolko da kuhajo sranje skup in škodijo muri in hočejo priti na vodilne položaje (že vejo zakaj) ko bo pa šlo vse k vragu, bo pa itak kriv topič,.... Trenutno ma neko vizijo in mišljenje za naprej edino topič z nizozemci! In kolko sem seznanjen, bi bilo odlično če bi do realizacije prišlo! Javnost je nastrojena proti topiču zaradi medijev, nekaterih ljudi ki dobro vejo kako svojo krivdo zvaliti na drugega in oprati svoje imena,,.. Si je pa tudi sam kriv s svojim bedastim vedenjem,obnašanjem! Da de jasno ne podpiram topiča , podpiram pa MURO in vstop investitorjev, ki so nujno potrebni Pa še to, vsi ,ki ste trenutno zraven mure in ste prišli z topičem v muro, povejte kaj ste naredili za muro koliko denarja pripeljali, IN KAJ STE PROBALI NAREDIT,pa vi drugi, ki ste sedaj tako pametni in hoćete priti k muri povejte vaše ideje, zamisli,od kod boste pripeljai denar IN S ČIM GARANTIRATE DA NE ZAPRAVITE MURE! Povejte kaj ne pa da samo jebete eden drugega v glavo

      27 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.08.2012 ob 20:21 pištek gost

      Močno vam teče voda v grlo gost pes,da tako intenzivno zagovarjaš Topičeve laži,naj vam bo jasno,da ste igralcem dolžni še za lansko leto,TO JE RESNICA!!!!Kam ste dali denar boste povedali tam kjer je za to mesto, če si pač ne daste dopovedati z lepa, naj pride vse na dan. Mislim pa da si to Topič piše sam. Pa ne več o teh nizozemcih, ker jih ni.

      3 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. nula
      31.08.2012 ob 20:27 nula

      vsi v muri ste eno velko sranje vem dosti stvari tudi o prodaji rogača vas zanima ne povem vam ker te igric se ne grem sem navijač nk grada bom tiho toda sram je lahko ker vem na kakšen način je rogač prišel k nam

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      31.08.2012 ob 20:38 pes2 gost

      pes -->To zgleda tak, kak da bi topič pisal komentare sam sebi!! Topič bi moral odstopiti že zaradi tega ker "napizduje" igralce. Igralci so v vsaken klubi na 1. mestu! Nekateri niso za lansko sezono prejeli nič!!!! Kdo je za to odgovoren??? Topič, če je po domače povedano "ded", mora odstopiti, ne moreš delati v okolju kjer so vsi proti tebi! Lep pozdrav

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      31.08.2012 ob 20:53 mike gost

      Spet laže kot vedno

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. zoja
      31.08.2012 ob 21:06 zoja

      G.TOPIČ ČE PA ODAVLEŠ MEGLO MISLIM KA 4000 NAVIJAČEV NEDE SEDELO MIRNO IN GLEDALO KAK SI ZAPRAVO MURO.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      31.08.2012 ob 21:37 vrabček gost

      Topič vi rajši poskrbite za te igralce,ki so spravili muro05 v evropo,ter prislužili toliko denarja, tudi ti rabijo prevoz,plačilo zavarovanja,davčna jim visi za vratom,ker nimajo poravnanih obveznosti in plače za lansko leto, sem slišal,ga starši in sorodniki ne bodo več zmogli tega plačevati. TOPIČ TO REŠITE!!!!,potem pa vlači neke igralce, ki nika ne valajo.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      31.08.2012 ob 21:50 pepek gost

      Iz članka ki ,sem ga trikrat prebral sem ugotovil,ali ste vsi okrog Topiča neumni,da vam prodaja meglo, kaj ne vidite,da flanca bedaste stvari, ki ne sodijo nikamor in jih ne moreš jemati resno. Prekmurci ali res ne morete narediti reda pri tem klubu. Ta človek vas pelje v totalno pogubo.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      31.08.2012 ob 22:04 jimmy gost

      pepek, rekel si bobu bob

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      31.08.2012 ob 22:18 ddd gost

      po eni strani razmin topiča ima povsem nesposobne sodelavce razen hlasteca ! je pa dejstvo da za vsem stoji on a eni delajo brez njegove pristojnosti !

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      31.08.2012 ob 22:22 Mura! gost

      Nemren vrvati, ponuja se nan možnost s kero bi rejšili Muro, a vi še vedno mlatite po Topiči zaradi dejanj pri kerih v večini niti poleg nej bil. V klubi so še večje pijavke, govna od Topiča in vupan ka do enga dnejva prišle v javnost stvari ka so se dogajale znotraj kluba. Topič je napravo marsikero napako, kar je posledica neizkušenosti, ampak ta stvar stoji na trdih temeljih in je rešitev za klub, brez toga lejko za par lejt gledamo Muro v MNZ ligi. V klubi je dosta lidi ka je melo šanso pripelati investitora, na konci se glejdajo rezultati dela in Topič JE zrihto strica s kufron, to je vse kar je važno! Da bi vas bog dal, nej zajebati ponujeno priložnost, dajte njemi šanso, dajte šanso investitori ka se predstavi in nej sklepati na podlagi preteklosti, vsako stvar se glejda kak na novo poglavje! Rešitev kluba je na prvon mesti, što pa kak ga rejši je v ton primeri stranskoga pomena!

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      31.08.2012 ob 22:26 ć gost

      stojin ob strani miroje pa naj povej što ka ščej ,nažalost pa je istina ka ima nesposobne sodelavce!

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      31.08.2012 ob 22:30 mike gost

      Pa ljudje božji ne nasedajte spet pa kje bi ta človek lahko kake partnerje dobil

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      31.08.2012 ob 22:34 Jaj gost

      Ja pa ja... Nekdo de dal peneze za fuzbal v enem Prekmurji... Aja, na Nizozemskem nega klubof... Pranje pejnez palik?

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      31.08.2012 ob 22:44 570€-za igralca mesečno gost

      nula... maro šteri klub si lejko privošči, posebno pa v tretjoj ligi, da plača za igralca odškodnino. Tudi vij ste jo plačali z "našimi" davkoplačevalskimi pejnezami, pijtaj župana kelko pejnez je prišlo iz razpisa za Grad, što je pejneze dobo in kak je skoz klub vrača. V vašoj občini bi marsikaj drugo bole trbelo, kak pa "IGRALCE Z PROFESONALNIMI POGODBAMI" kanalizacija pa tečej v potoke.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      31.08.2012 ob 22:50 nekaj gost

      gost - Jaj - se ti zavedaš, ka tan fuzbal košta "malo" več, kak pa prinas?? logična stvar, ka do sli nekan, kje je falej..

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      31.08.2012 ob 22:58 nekaj gost

      tude ge san prote topiče, glede na vse to, ka se je dogajalo,..al glejte,.. nakvečje sranje delata Puhan pa Celec!!!! ampak, glede na to,ka je Topič predsednik, je vse na njen, logična stvar!!! al najmenje je krijf za vse to,ka se dogaja,..človek se EDINE trujde v klube, pa nekoga proba pripelate,.. z različneh virov, ka san jih čuo, se pa nagiblen, ka nekak lejko vrvoen toj Topičovoj zgodbe in ten Nizozemcon!!! vupan ka se izpela!!!

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      31.08.2012 ob 23:01 branik gost

      Lani Italijani, predvčeraj Nigerijci, danes Nizozemci, jutri Ganci? Več kot Nizozemci tak ne ve postreči. Konkretnih imen ni, ne od teh kvazi agentov(tisto od prej so samo ugibanja novinarja), ime podjeta oz. korporacije prav tako ne. Koliko je denarja na tem kvazi "računu" tudi ne. Kako znana zgodba, katero ste že slišal najmanj 50krat. Investitor pa je ena najbolj izrabljenih besed v tem celotnem tekstu. Kakšne koristi pa lahko ima en Nizozemec od Mure? Kot drugo nehče je omenjal zakaj se je posojalo Majerja. No zanimivo, vidim, da ta človek sodeč po pisanju podpira Topiča, sam pa ne vidi, da bodo vsi tej Hrvati prav tako posojeni.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      31.08.2012 ob 23:02 gringos gost

      ostale upneke? rajše povej ka se MEHOJE nakazo pejneze kere ti je posodo!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      31.08.2012 ob 23:08 Mura gost

      TOPIČ prosen odstope pa iden že enkrat iz kluba, prijde k meni pa te ge dan mesečno plačo. samo ide z kluba! Kakšne nizozemce? pa tej sploj nevejo ge je Slovenija nej pa ka be te še pejneze dale. bojmo realne - ČISTE NATEG

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      31.08.2012 ob 23:08 gost gost

      Dragi muraši!!!! Ni res,da igralci niso dobili lansko sezono nič.Dobivali so nekateri z Cipotom na čeli.Povejte kaj je Celec napravo za dobro našega kluba? Še bo zanimivo

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      31.08.2012 ob 23:17 mura gost

      Ge man tude investitore z Belgije, muro mo rejšo vseh dolgov, pa še 2 belgijca prideta se špilat, zato mejne volete za precednika. TAK ZGLEDA TOPIČOVA ILUZIJA KERA TRAJA ŽE VEČ KAK 1 LETO

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      31.08.2012 ob 23:36 huh gost

      Z temi nivestitorji iz nizozemske je tudi nekaj meglenega. Enemu so že pobrali ves denar ker je enrkat bankrotiral. Drugi se mi pa zdi da je imel celo dve ali tri leta prepovedai mešetarjenje z igralci na nizozemskem. Vsaj nekaj takega je pisalo nekje

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      31.08.2012 ob 23:40 sch gost

      Ja no, vij keri bi radi ka topič odstoupi, pa razni celeci, puhani, šavli, ma keri od vas idejo kak dale, ma keri od vas pejneze, ma keri od vas sploh kaj v glavi? što mi v ton trenutki ponudi boljšo alternativo topičovomi plani ga takoj podpren, dokler pa samo nategavlete narod pa terate muro v propad in dokler ma topič edini nekše ideje kak klub rešiti oziroma se lekar edini ukvarja s ten problemon ga podpiran.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      01.09.2012 ob 0:15 vrabček gost

      Marsikdo ima idejo,samo jo vsi vi ki imate korist od Topiča in ga zagovarjate onemogočate .Za vas je edina resnica novi investitor iz tujine,ki ne obstaja. Zakaj se govori samo o nizozemcih in nič o imenih, kaj smo v prekmurji rejsen takši loleki,ka nasedamo enemu Topiči, ki se drži tega mesta,zato,ker je brez službe, naj gre na zavod kot drugi.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      01.09.2012 ob 0:28 navijač gost

      kak lejko vrvlete tome Topiče?????? Lidgej drage, ka je naredo s toga kluba v zadnjon lete???? Propad!! Če nej drugo, vrvlite igralcon pa de van vse jasno! pa še neka, tu je par igralcof omejno ka be naj v klub prišle. Kak de Mura v vidla???? dvej okrepitve toj zasedbe ka mamo in tau je tau, nej pa nekšoga Subana pa tirate!!! Sicer pa Topiče je tak nej za vrvate

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. mura4ever
      01.09.2012 ob 1:04 mura4ever

      Nejsan za topica pa je nej prava oseba za to funkcijo ali ka samo serete po njen?? Pa te ze enkrat naj pride nesce drujgi v klub al pripela kakse sponzore, nej pa se samo z njim ukvarjati.. Če odide ka de te?? Mislite ka de sto zrihtal sponzore?? Dvomim glede na to kaksi je interes za MURO!!! Pred tejmi glupimi italijani je tuj nisce nje scel vlagati v klub... Zajebal je dosta sam nejso sam place vse, dosta so tuj drujgi stroski, ene stavri od prej, seveda pa bi place igralcon morale bit na prvon mesti!! Ce tuj topic odide nede nic drugace... Brezveze stukanje okrog njega, trbej najti sponzore al nekse sposobne za voditi klub sam očitno jih nega al pa nescejo v klub.. Vsaj enga igralca bi pa mogli prodati ka klub tesko prezivijo brez toga, maribor, ce nebi prodal ilicica,itd.. bi tuj bil v kurce... San za to ka naj odstopi sam dvomin ka de kaj bolse!!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. copicar
      01.09.2012 ob 2:58 copicar

      Samo telko g.Topič vas je povozo,opozicija niti nemate odgovorov zakoj pa zakaj se je to zgodilo,vam ges poven samo ste srali po Topiču sami pa nejste napravili ama nika.Zato Puhan ti si prvi zajedlec odstopi keri si nej ščel kode dati,Celec za tebe sploj rejči ne najden ajde policaj točno tak se je delalo , v sfrj ,ti si tipičen primer kaput obračaš kak se ti vidi.Malo ka te Cipota nakrmi (normalno ka boš vrvo če njemi sestro...) zato te pitan MARIHUANA se na to kaj razmiš,lekar nej ,če bi se bi jo najšo

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      01.09.2012 ob 3:06 anti gost

      Daj prosim Topič pusti to Muro,pa začaj nekaj bole pametnoga delati,vidiš ka si kao "navijači" ne zaslužijo ka bi se mantral pa rihtal keš za te nesrečen klub,pa drugo ne vejo kak šinfati pa nekoga doj srati po interneti,da pa trbej na zgodovinsko gostovanje v Rim iti ka je dokaj poceni bilo taka so se nej mogli zgovarjati ka drago,jih pa 4 ide in s ten so dokazali kao pripadnost klubi in te kao motajo 5000 navijačov kao zvestih ma klub hahaha,klub nema niti 500 zvestih navijačov ampak samo glumce in šminkere keri se hodijo tu pa tan kazat na stadion in so nej niti n od navijačov.Pomurska liga rules MS sucks

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      01.09.2012 ob 3:19 anti gost

      Nogometaši Mure pa kao težki maheri pa profesionalci vredni več 100k,ampak te prestopni rok nas je tudi tu strezno,tudi če bi jih brez odškodnine ta davali nebi bilo nobenega interesa za te kao "super" mesije in ronaldoje v črno belon dresi.Lani so nas štajerci na posoji še malo rešavali,letos je pa kader brez Fajiča na nivoji povprečnoga tretjeligaša...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      01.09.2012 ob 8:32 AJAJAJ gost

      Točno to san se že san spitavo, kak to ke je nobeden od teh igralcov nej najšo novoga kluba, če jim je pri muri tak slabo in so tak slabe razmere in se prodal za masne pare. očitno so nej takše zvezde za kakšne se imajo.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      01.09.2012 ob 9:30 pepek gost

      Jaz običajno ne komentiram,ker niti nisem iz vaše strani,vendar kaj se tu dogoja pa presega vse meje dobrega okusa. Dragi prijatelji nogometa tu so glavni igralci,ki so za vas kot vidim nepomembni,oni so reševali klub,oni so priigrali denar, oni so igrali v evropi, vi pa samo plujete in modrijete,vlačite neke nizozemce in ne vem še koga,poskrbite rajši, da bojo igralci imeli plače,da bojo enkrat brez skrbi, vi,ki ga podpirate,že iz njegove izjave je jasno, da je to vpitje v puščavo kot bi rekel Katanec".. Ali se je kdaj pogovarjal z njimi,je dvigoval telefon,ko so ga rabili, ali imajo denar itd. Tega ne zasledim nikjer, ampak samo,kako je delal dobro TOKAJ JE DELAL DOBRO.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      01.09.2012 ob 10:35 RITOLIZNIK gost

      čopičar zdaj ka je jurič podpiso zdaj lahko tudi ti podpišeš

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      01.09.2012 ob 10:53 GOST gost

      VIDIM DA ENI DOSTA ZNATE RAZMIŠLJATI: IMATE PRAV DA SE GRE ZA RPEVZEM KLUBA: MOGOČE PA CELEC PA FABI PRIPELATA Z KATARA INVESTITORJE? V NEDELO DE PA TREBALO ZMAGATI::::

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      01.09.2012 ob 11:23 mura gost

      pa lejko be napravele raferendun za navijače klube, pa te be vidle kelko be meu podpore Topič. samo ge mijslen ka be daubo samo nekaj %.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      01.09.2012 ob 12:29 x gost

      S ten referendumon de se tudi pokazo procent kelko jih nevej razmišlati in pod to mislin nasprotnike Topiča. Mura ti je ista fora kak Slovenija pred lejti, vsi so šinfali Pahora, a napravo je/pa napravo bi največ in dejansko se je vidla luč na konci tunela. To ti je ta slovenska mentaliteta, prekmurska je še ujša, nikdar nemo napravli nekši presežek kak narod, pa pustimo tistih par ekstremov ob strani. Šinfati pa lapati v prazno je najležje, ampak na konci se štej samo keš na računi in to je edino ka nan rejši Muro! Vsakši izmed nas ma možnost pripelati investitora, a zrihto ga je samo Topič! Naj predstavi svoj projekt, zgibiti nemamo nič!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      01.09.2012 ob 13:26 COPICARprodan gost

      koga je povozo??? igralci so daobili plače????

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      01.09.2012 ob 13:50 COPICARprodan gost

      San ti lolek copicarov že 100 krat pravo, CIPOTA mi ne šinfle! jebem ti mamico!!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. mura4ever
      01.09.2012 ob 14:13 mura4ever

      Vsi so meli moznost iti v klub od julija lani kda se slo v prvo ligo pa nisce nej scel, pa te se nej blo teh sranj okrog italijanov,itd.. Ce pa topic nebi scel iti v prvo ligo bi ga tuj pojeli.. Brezveze se zaj stukati okrog toga, bli so prej predsedniki pa so napravili sranja pa odisli.. Ce pa ma sto bouse ideje,lejko zrihta kaksi vecji sponzor al ka de klub normalno deloval pa ga trbej zamenjati.. Najlazje je sinfati nekoga, ka v ton prekmurje itak nika nej dobro...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      01.09.2012 ob 14:25 cico gost

      nej san še vido ka bi kateri od nasprotnikov topiča predstavo svojo rešitev ali vsaj omeno da ima boljšo rešitev za klub od topiča. gda te predstavili svojo vizijo in povedali od kje boste vi dobili keš za delovanje kluba vas bom podpiro če bo rešitev dobra (boljša od topičeve), dokler pa samo serete po topiči napravite pa nič, ste za mene navadni seronje in mo podpiro topiča.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      01.09.2012 ob 14:26 drugi anti gost

      Prosim nekšoga pravnika za odgovor na sledeče pitanje: "V katerih primerih človek prepiše celotno premoženje na člana družine oz. na mater?" Pitanje nema nikšne veze z osebo na sliki in je čisto slučajno "zalutalo" na tej post.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      01.09.2012 ob 19:04 loncarm gost

      Anti in AJAJAJ; igralci ne dobijo plače, pa nobeden ni odšel v prestopnem roku. Zanimivo! Govori se, da v Avstriji, v njihovi 1. štajerski ligi vzhod klub plača igralci 50eur za tekmo in trening, zato tisti kateri nimate za Mercator in ostali, na moped, Oberpürkla ni daleč. Samo tam ni prenosa tekem po televiziji, ni več tisoč navijačev na njihovih tekmah, ni mednarodnih menedžerjev, nihče ne bo skandiral vaše ime. Ali pa boste vseeno ostali v Muri in ji delali sramoto s svojim obnašanjem na skupščini in pljuvali po predsedniku? Copicar;v enem od tvojih prispevkov pride na tri pikice »popravla«? Ja vsi znamo »kri ni voda« COPICARprodan: zdi se mi, da se ti pišeš Cipot ali Celec, ker imaš toliko informacij, da še niso dobili plač. Glede Cipota, pravijo, da je Murino dete, po obnašanju na skupščini bi rekel, da je Murin pankrt. Še eno vprašanje. Ali obstaja možnost, da Celec, kot športni direktor, namerno ni sklenil profesionalne pogodbe z Lotričem, samo zaradi tega, da bi ta, kot prosti igralec, več zaslužil pri prestopu, dobiček pa bi si razdelila? Verjetno je spet Topič kriv, ker ni kontroliral pogodb. Ajmo ča

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.