https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Topič napoveduje prihod še treh nogometašev in trenerja z izjemnimi izkušnjami

Murska Sobota, 1.9.2012  

Po daljšem medijskem molku je predsednik Mure 05 Miroslav Topič že drugi dan zapored podal izjavo za javnost.

"Pozdravljeni igralci, navijači in ostali, ki klubu na tak ali drugačen način pomagate. Po nekaj mesečnem medijskem molku sem se odločil, da je sedaj pravi čas, da vam na kratko predstavim trenutno dogajanje v klubu. Kakor ste že mogoče prebrali na spletu je bil teden zelo pester in veliko pozitivnih stvari je bilo storjenih, ki bodo klubu pomagale, tako pri odpravi trenutne kadrovske podhranjenosti kakor tudi pri saniranju finančne situacije.

Upravni odbor kluba ima za ponedeljek sklicano sejo na kateri se bo podrobneje definiralo točke za prihajajoči občni zbor, katerega bomo predvidoma sklicali za 14.09.2012. Prav tako bomo pripravili vse potrebno, da se sistemska napaka v statutu odpravi in se omogoči normalno izvedbo občnega zbora.

Glede na dogajanje na preteklem občnem zboru smo morali sodelovanje z Nizozemci prilagoditi in smo ga zato razdelili na dva dela: prvi del zajema kadrovske okrepitve, za katere smo morali ujeti prestopni rok, zato s tem procesom nismo mogli čakati do sklica občnega zbora in drugi del samo strateško sodelovanje z investitorjem za katerega pa bomo počakali na odločitev članov na prihajajočem občnem zboru.

V medijih sem zasledil mešane odzive na okrepitve, katere je pripeljal investitor. Do neke mere ta skepticizem tudi razumem, glede na napake, ki jih je trenutno vodstvo storilo s propadlim projektom z Italijani. Dejstvo je, da je glede na trenutno stanje na lestvici, bilo potrebno sprejeti hitre odločitve. Nizozemci so nam dali ponudbo, katere preprosto nismo mogli zavrniti. V klub pripeljejo pet igralcev za katere nosijo vse stroške, torej to za klub ne pomeni nikakršne finančne obremenitve. Nasprotno, ob morebitni prodaji na koncu sezone bo klub od tega dobil svoj delež. Ob tej priliki bi rad posebno poudaril, da strategija kluba ostaja še vedno enaka, torej še naprej bo klub temeljil na doma vzgojenih kadrih. Predstavnik investitorja je jasno povedal in se zavezal, da bo odločitev o tem kakšna enajsterica bo igrala izključno “na ramenih” trenerja. Torej za vsakega, ki se bo med trening izkazal, se bo našlo mesto v prvi enajsterici, ne glede na to od kje prihaja! Nove okrepitve pa lahko samo pomagajo domačim igralcem, da dvignejo svoj kvalitativni nivo in s tem posledično tudi ceno na trgu.

Do danes smo pri NZS registrirali dva igralca in sicer Diangi Matusiwa and Stanley Aborah, oba afričana po rodu vendar z EU potnim listom. Prvi se že nahaja v Murski Soboti, drugi pa prihaja v ponedeljek. Poleg teh dveh bodo v prihajajočem tednu prišli še trije prosti igralci iz ozemlja bivše Jugoslavije, med njimi tudi Mario Sačer. Začasno bo naši trenerski ekipi priskočil na pomoč tudi trener z izjemnimi izkušnjami pri treniranju bivših jugoslovanskih klubov. S svojimi izkušnjami bo nedvomno pomagal celotno ekipo dvigniti še stopničko više. Verjamem, da bodo te okrepitve pripomogle k temu, da se začnemo “dvigovati” proti sredini lestvice in zakaj ne tudi višje, kjer smo nekoč že bili. Vse podrobnosti o teh dodatnih okrepitvah bodo javnosti predstavljene v začetku prihajajočega tedna.

Na prihajajočem občnem zboru bo prisoten tudi predstavnik investitorja, ki bo podrobneje predstavil njihove načrte s klubom, sodelovanje z mladinsko šolo in širše. Rad bi izpostavil, da gre pri tem projektu za investitorja v pravem smislu in ne za posojilodajalca. Njihov vložek v klub se bo povrnil na dolgi rok skozi dobiček, ki ga bo klub ustvarajl preko svoje dejavnosti. Po vsej verjetnosti bo podrebno v klubu opraviti še nekatere pravno-formalne spremembe v smislu pravne ureditve kluba, vendar pa primarna naloga ostaja sanacija kluba.

Za konec pa naj še povem, da je vodstvo kluba v petek uspelo vnovčiti še del terjatev, ki jih ima do UEFA-e, tako da bomo lahko uresničili obljube izrečene v ponedeljek in bodo igralci prejeli izplačilo, kakor je bilo zagtovoljeno. Prav tako je investitor del sredstev namenjenih našemu klubu že deponiral na fiduciarni račun v Sloveniji in ta sredstva bodo klubu na razpolago, čim bodo predstavniki investitorja imenovani v upravni odbor kluba. Upam, da bo vsled vsega tega, na prihajajočem občnem zboru prevladal razum in bodo prisotni ta projekt podprli.

Ob tej priliki naj se še enkrat zahvalim vsem, ki so nam v teh težkih časih na kakršen koli način pomagali, prvenstveno pa gre seveda zahvala igralcem, ki so v vsej tej zgodbi nosili najtežje breme. Upam in verjamem, da sedaj za klub prihajajo svetlejši časi!

S spoštovanjem,

Miroslav Topič"

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.09.2012 ob 22:50 vrabček gost

      Topič zopet lažeš,saj še uefa denarja ni poslala,ker moraš prej poslati poročilo,če je vse poravnano,si siguren,da ti bojo vsi podpisali'.PA NEHAJ FLANCATI IN ZAJEBAVati ljudi in celoten klub.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.09.2012 ob 22:52 gost

      usraču se od uživancije Topiču..kako možeš tako da mutiš siroti naro..zemljače moj..

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.09.2012 ob 22:59 dare gost

      je tu sploh kaj resnice ?? nej ka bi vse skupaj zapravili ?

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.09.2012 ob 23:00 čudo gost

      topič vsi znamo ka travo kadiš!

      19 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.09.2012 ob 23:15 gregec gost

      Super novica, upam da nogometaši dobijo čim prej svoje plače in da se Mura vrne na pota stare slave! 3,4 MURA

      18 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.09.2012 ob 23:48 Chico gost

      Kak že puno let navijač MURE ( zvesti gledalec tekem) in nekda tudi gringos en mali komatarček na zadnje v narekovajaj malo bokše novice s kluba. Vej pa nemreš vurvati kak je nainok na paperi vse lipau. Vej mo pa pomali več trenerof meli kak igralcev. Ali je to mogoče zadnja bitka med sedanjim upravnim odborom pred novo skupščino. Zdaj bi Topič že naloge stroke tudi opravlja, poleti pa je bil na počitnicajl.Pa ka nema zadosta teh direktorov in trenerov ( športnih? , strokovnih?, tehnični vodja ekipe, pomočnik trenerja 1, pomočnik trenerja 2,) nastavlenih. Fala bougi, če je bar 50 % istine, ka nedo nikaj koštali tej igralci, ka niti za tiste keri majo pogodbe nega pejnezof. Mislin ka je v ton klubi vse preveč amaterov v upravnon odbori( posvajenih med seboj) ka kažejo svoj ego ( nejso timski igrači) dokler de to tak rezultatov nede, še menje pa pejnez v klubi. Sigurno de nizozemec??? ščel meti od teh 5 ka de jih pripelo vsaj 4 notri v postavi ovači se je ta investicija ??? nede splačala. Torej na naslednjem občnem zboru pričakuvlen celotno zamenjavo UO. Vsi krediti pa tedni nategovanja so žal svoje napravili.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.09.2012 ob 0:08 ukrk gost

      soboški igralci so itak preslabi. Lejko samo žoge pobirajo

      5 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.09.2012 ob 0:24 Človek gost

      Gospod Topić, vsak drugi dan se na spletu pojavljajo članki v katerih ste omenjeni. Po moje Vas imajo vrh glave že vsi Slovenci, ne samo Prekmurci. Predvsem zaradi obljub, ki vedno znova ostanejo neizpolnjene in zaradi že prav smešnih komentarjev, ki jih podajate za širšo javnost. Seveda hočete s tem ohraniti svoje delovno mesto v klubu - logično, ampak s praznimi in obupanimi obljubami ga pač ne boste - vsaj upam. Sramota, kaj vse ste že izrekli! Predvsem pa je žalostno, da v klubu še vedno verjamejo v Vas in da Vas še niso vrgli na cesto, po tem, ko se jasno vidi, da Vi več ne verjamete v klub, ampak kot vedno, le v denar! Prvo Italijani in zdaj Nizozemci, kaj če bi dodali še Francoze in Špance pa bomo imeli vse finaliste zadnjih dveh svetovnih prvenstev! Sedaj prihajajo še novi trener ("z bogatimi izkušnjami") in "trije novi nogometaši". Saj ne trdim, da ni res, vendar je temu stežka verjeti. Povejmo, da je vse skupaj res ... Še vedno upam, DA ODSTOPITE S SVOJEGA POLOŽAJA V KLUBU ALI, DA VAS PA KAR SAMI NAŽENEJO. Muri ter vsem Prekmurcem pa tudi Sloveniji pa prihranite sramoto, ki ste jo tako ali tako že naredili. Lep pozdrav

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      02.09.2012 ob 0:45 desni breg gost

      Običajno ne komentiram člankov tega pa moram,ker se mi zdi da ga je pisala oseba iz obupa,lovljenje za slamico,ki ne zdrži resnice. OBENEM PA BI ŠE POVEDAL,DA SEM PREBRAL ČLANEK NA nogomaniji,kjer piše da gospod župan Štihec podpira TOPIČA V VSEH NJEGOVIH IDEJAH. Kakšne ideje pa so to, to so čiste norosti. Žalostno je da župan nima bolj pametnega dela, da podpira take ljudi,ki jim sploh ni do tega da rešijo muro 05, ampak svojo rit. Odkdaj pa kupuje in prodaja predsednik kluba igralce,naj pusti to delo strokovnjakom. V celem Pomurju je zadosti talentiranih igralcev,samo poiskati jih je treba. Če pa je Topič brez službe naj gre na občino v službo,pa je zadeva urejena,veliko uslugo bo naredil klubu, da ga ne bo uničil.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. copicar
      02.09.2012 ob 1:15 copicar

      halo bedaki to ka vanje topič napiso je resnica vsi vi ka ste tak pametni mi povejte kaka dale

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. copicar
      02.09.2012 ob 1:18 copicar

      gost - desni breg idi tina levi bred ka si budalo

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      02.09.2012 ob 3:57 x gost

      Haha @desni breg, ta je najboukša "Odkdaj pa kupuje in prodaja predsednik kluba igralce,naj pusti to delo strokovnjakom.". Bogme, Celeci prepistiti vse, on de zrihto, tak kak je vse porihto v ton prestopnon roki, od prodaje do kipuvanja, sklepanja pogodb, itd. Ge ne rezmin, to vas favšija, sovrašto do Topiča ali ka je razlog toj gonoreji proti Topiči? Vejpa človek je zrihto keš, ka bi več radi? Nega šejkov, nega podpore lokalnoga gospodarstva, nega Pečečnika, nega drugoga razen Nizozemcov! Dajte njemi mer, pa naj vsaj predstavi na toj skupščini svoj projekt! To je tak valda samo v Prekmurji možno, najde se EDINI človek z rešitvijo za klub pa se ga doj sere in čaka na čudež.

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      02.09.2012 ob 4:37 sem jaz gost

      Bravo x eden ki je kaj pametnoga NAPISO, KA SO ŽE VSI DOSADNI S TEMI KOMENTARI!

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      02.09.2012 ob 7:20 prasnikar gost

      Na NZS-jevih registracijskih zapisnikih nikjer ne najdem teh dveh igralcev, tak da ... Prestopni rok je mimo ...

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      02.09.2012 ob 9:00 sem jaz gost

      do polnoči je bilo potrebno poslati zahtevek za registracijo, tako da v ponedeljek poglej1

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      02.09.2012 ob 9:03 edd gost

      Da nujno potrebujemo igralce, je jasno, kajti trenutno mamo največ 11 igralcov,ki so na nivoji prve lige, sreš, kaoter,kramar,majer,gruškovnjak enostavno nimajo kvalitete za prvo ligo,.. horvat letos ni pokazal nič, popolnoma zgubljen,eterovič isto,nasplošno so igralci preobremenjeni ,.. nekateri so poškodovani, v kratkem se pojavijo kartoni,,... za primerjavo maribor ma 22 kvalitetnih igralcov, domžale,... In potrebovali bomo zmage, kajti zaostajamo že precej,...

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      02.09.2012 ob 9:10 nike gost

      COPICAR TI ZA VSE KA TOPIČ IZJAVI PISES KA JE REJSAN! TI SI BOLANA SOCIALNA OSEBAŽ! Topič priporočam, da copicara z tekem odstraniš, ker je nevarno obseden s tebof! Ti si nej zagovornik mure05 ali Topiča,,,TI SI OBSEDENI S TOPIČOM! Bolnik....ŽAL! Nega ti pomoči zatau te vsi zadnje čase ignorejrajo!

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      02.09.2012 ob 9:10 tomlu gost

      moje mnenje o topiči: on ma muro tak rad pa vse bi za njau narejdo, samo na žalost je nej zadosta sposoben pa je narejdo preveč napak, kere zdaj ščej nekak zakrpati na silo! Mogoče ne bi bilau v klubu tak katastrofalno stanje če bi uprava fkup držala pa delala samo za dobro kluba, nej pa ka eden drugome samo nož v hrbet rijvlejo. pauleg toga pa vij vsi povejte kero rešitev vijdite razen tej ka je zaj na obzorje???? Pa ne zagovarjan topiča!!!!

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      02.09.2012 ob 9:28 vrabćek gost

      gost edd, in vsi ostali,ki se spravljate na igralce,samo eno ČE,NE BI BILO NJIH SE VI ZDAJ NE BI IMELI ZA KAJ GREBSTI.TOPIČ PA ŽE BIL KJE DRUGJE V SLUŽBI,ti fantje ki pluješ po njih so vsi vsak s svojim prispevkom pomali muri,da je je prišla tako daleč kot je. LEPO VAS PROSIM NE PLUJTE PO FANTIH, zrihtajte si vi svoje pa pokažite kaj ste sposobni,SAMO TE DEČKE PA NE BOSTE ŽALILI POKVARJENCI!!!!!!!!!!

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. copicar
      02.09.2012 ob 9:29 copicar

      gost - nike,ti pa si budalo ,nika san nej ge obsedeni z Topičon ampak njemu verjamem in sem mu kolega in tudi v bodče mu bom pa se lahko pri muri zgodi kar koli,

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. copicar
      02.09.2012 ob 9:30 copicar

      gost - nike,ti pa si budalo ,nika san nej ge obsedeni z Topičon ampak njemu verjamem in sem mu kolega in tudi v bodoče mu bom pa se lahko pri muri zgodi kar koli.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      02.09.2012 ob 9:32 PEPEK gost

      Kaj še niste ugotovili,da je copicar Topič sam in še par komentarjev,tako,da je to brez veze pa lep pozdrav,več ne pišem nič,sedaj se že spravljajo na igralce,keri jim ne pašejo.KATASTROFA!!!!!!

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. copicar
      02.09.2012 ob 9:33 copicar

      gost - nike,bar mamo pitaj ,če san obsedeni z Topičom

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      02.09.2012 ob 9:34 sem jaz gost

      vrabče, čestitan ti ka si jin napiso, blage veze nemajo pa takši navijači, bole ka jih nega!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      02.09.2012 ob 10:10 Nešče že gost

      Pa daj ka je zaj tej angolce pa gance se privlejko pa teva dva dečka nemata blage veze kama sta prišla pa še plače neta dobila en čas

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      02.09.2012 ob 10:24 edd gost

      vrabček pokvarjenec si ti, ker s tvojim obnašanjem in pisanjem delaš veliko škodo klubu za kar se sploh ne zavedaš! In nič se ne spravljam na fante in pljuvam po njih, napisal sem dejstva in če bi pogledal nekaj tekem mure, bi to sam videl, če se razzumeš z nogometa v kar močno dvomim! Nekatere od teh igralcov, ki sem jih tu naštel, sem dosti gledal lansko leto v nižjih klubih,in videl da niti tam ne odstopajo nič, kar je videlo tudi 200, 300 ljudi ki so bili na tekmah in se spraševali kaj delajo ti v muri!

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      02.09.2012 ob 10:31 ANDREJA gost

      PROSIM NE NORČUJTE SE IZ NAS GLEDALCEV KI HODIMO 20 LET REDNO NA TEKME, UPAM JE VSAJ ENA DROBTINICA RESNICE V ZGORAJ NAPISANEM ČLANKU, NE VERJAMEM PA NIČ V TO PREVEČ KRAT SO BILE LAŽI VSE SKUPAJ, KER ČE SE BO SPET POKAZALO DA SO TO LAŽI BOSTE VI GOSPODJE IZ UPRAVE NA KONCU SAMI SEDELI NA TRIBUNAH, NAS GLEDALCEV NE BOSTE IMELI ZA NORCE.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. copicar
      02.09.2012 ob 10:41 copicar

      gost - ANDREJA,sedaj to vse drži kot je napisano tako ne se bat da kaj ni res.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      02.09.2012 ob 11:16 VRABČEK gost

      SEDAJ PA VIDIM,DA SE RES NE RAZUMEŠ V NOGOMET,KDO IZ MED TEH IGRALCEV PA JE IGRAL V NIŽJIH KLUBIH?TI SAMO NAKLADAŠ BREZ OSNOVE IN NOGOMETNEGA ZNANJA.TO JE ZADNJE DA PIŠEM,KER JE RES BREZ VEZE.RESNICA PRIDE NA DAN.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      02.09.2012 ob 11:29 nike gost

      COPICAR tau si tudi napiso za italijane oz za vsako stvar ka je topič izusto. ČLOVIK, ON JE nadzorni odbor ukino. ITALIJANE ZRIHTO V NOTRIK....KATERI SO NEJ NIKA NAREDILI RAZEN SRANJA, TAU ka je naredo je zgodovinska SRAMOTA!!!! GLEDE TOPIČOVEGA KOMENTARA:''Njihov vložek v klub se bo povrnil na dolgi rok skozi dobiček, ki ga bo klub ustvarajl preko svoje dejavnosti.'' KAKŠNI DOBIČEK OD GE:) Edina možnost je ka do pejneze prali:)

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      02.09.2012 ob 11:32 nike gost

      gost - PEPEK COPICAR NEJE TOPIC!!! Copicar je navijač Topiča in nasprotnik mure05. On navija ka Topič zasluži! Za muro in nogometaše pa se njemi J***

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      02.09.2012 ob 11:40 nike gost

      ŠE TAU: ''V klub pripeljejo pet igralcev za katere nosijo vse stroške, torej to za klub ne pomeni nikakršne finančne obremenitve'' NIZOZEMCI DO PLAČUVALI, KA DO LEJKO ONI V NAŠON KLUBI ŠPILALI. TE IGRALCI DO KOŠTALI (po njegovem Nizozemce)TELKO KAK CELOTNA EKIPA. In oni do dolgoročno služili iz našoga kluba. GE?? KDAJ?? KAK?? OD KEC?? COPICAR TI KA GA TAK RAZMIŠ IN PODPEJRAŠ prosim napiši mi po kakšni logiki tau topiči. Dokaži mi ka se mautin!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      02.09.2012 ob 11:43 COPICARprodan gost

      PM! Kelko investitorov že Mura mejla, tak ka moremo pejnez kak blata meti!!! Italijani so dali negi 5 mio, nigerijci nekak tak, nizozemci baje dajo 10 in nekak tak še of anglež, ka zaj pa carolla aodo!!! Pa te nega pejnez v Muri!! Neka se šušlja ka bi naj katarci nekši prišli, ovi kak so ščeli Getafe pa espanyol prevzeti, pa abramovič da delež v višini 15 mio! te nan špa resno nemre nišče nika!! Aj topići, ge ti živiš? Si mogoće z armstrongon na luni bil?

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. copicar
      02.09.2012 ob 11:52 copicar

      gost - nike tudi mura de hasek od teh igralcev mejla kda do šli v drugi klub,nizozemci pa do nan omogočili ka se več mladinskih šol poveže z našo kar pomeni ka do že kak mladinci imeli nekšne mednarodne izkušnje

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      02.09.2012 ob 12:17 RAZLAGA Z DRUGEGA FORUMA gost

      1.Ti investitorji so sigurno pravi stručnjaki v trženju igralcev! Ta podatek drži 100% 2.kar sem razbral z nedavnih izjav z javnost in nekaj podatkov, ki sem jih pač slišal,nekaj tudi Iz zaneslivih virov lahko sklepamo, da bojo nizozemci v klub vozili mlade talentirane Igralce, take ki se bojo hoteli tukaj dokazat, da se potem prodajo v večje klube,.. Ti igralci bojo ziher zelo kvalitetni za slo ligo, se bojo hoteli dokazovat in čim prej v večje Klube kar je dobro, bojo sem prišli igrat, ne pa glumit pa nevem kaj, .. Ti igralci kot tu piše ne bodo kluba stali nič, vse krijejo investitorji stanovanje plače itd,.. Torej klub nebo mel stroška z njimi! Seveda investitorji nekaj hočejo v zameno, to pa bo Denar od prodaje igralcev! In na ta način bojo oni služili, tu Topič navaja, da bo nek delež Mel zraven tudi klub, kak delež nevemo, vendar če bi bilo tam 20% bi bilo to fantastično Bistvo služita oba klub in investitor! Stem da klub nima stroškov,ima pa kvalitetne igralce, ki potegnejo druge za sabo! To vse skupaj zgleda super, še posebej če vemo da v muri nikoli nismo imeli sposobnih ljudi, Da bi prodali igralce! 3.Kar se tiče teh treh okrepitev, črnca sta sigurni zelo dobriva igralca za slo ligo, tisti tretji je sporen, ampak kot sem razumel tega niso pripeljali nizozemci! Omenja se Mario Sačer,če bo To res, je to zelo dobro, ker gre za izjemnega igralca,ki ga poznam že od prej,je pravi strelec!Je pa res da lani ni dobil prave priložnosti,.. Samo ne vozit povprečne igralce, na posojo, ker stem delamo samo usluge drugim klubom, .. 4. Mlade igralce, pa poslat na posoje naj se grejo kalit v nižje klube, med tednom pa naj redno trenirajo z prvo ekipo mure, ,.. 5. Seveda bi bilo treba slišat vse bolj podrobno in še več informacij z njihove strani, pa to hitro, ker časa ni! 6.Upam da Topiču uspe, ker topič ni pokvarjen, je edini ki je vsaj nekaj hotel naredit in se trudil, upam da opere svoje ime, ki je bilo tako popljuvano , za kar si je delno sam kriv,za večino pa vsi Drugi v muri in okrog nje, ki so vse oz vso svojo nesposobnost valili na njega in bili lepo potuhnjeni Kot podgane v brlogih! To se enostavno mora podpret, ker drugače mure v roku dveh let nebo Kar pa nihče noče, razen nekaj potuhnjencev, ki se za to močno trudijo, in potem bo spet topič kriv Premislite kaj boste naredili, bodite za MURO in ne proti topiču!!! 7. ZA VAS KI RUŠITE TO IN KI RUŠITE MURO, DAJTE POVEJTE VAŠE IDEJE, POKAŽITE DENAR, GARANTIRAJTE Z NEČEM DA MURA PREŽIVI, MORDA PA MATE BOLJŠE REŠITVE,KOT SO TI NIZOZEMCI, NA MIZO Z NJIMI !!!

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      02.09.2012 ob 12:27 NIKE gost

      gost - RAZLAGA Z DRUGEGA FORUM In zaradi tega do Nizozemci vložili sredstva v klub kateri stoji v nestabilni državi na drugi strani Evrope:) Zaupali bodo klubu kateri je eden najbolj nestabilnih klubov v Sloveniji, kateri je zadnji v lestvici Slovenije, kateri je prišel v Evropskem tako daleč zaradi sreče in ene zmage. NEVEM ZAKAJ BI NIZOZEMCI ISKALI TAKO MOŽNOST V NAŠEM KLUBU. Če maš kakček pameti lahko sklepaš da je spet nekaj ČUDNEGA! NEVEM VSE SKUPAJ SE ZDI NESMISLENKO KOT V PRIMERU INTALJANOV! ME PRAV ZANIMA KDO SO TILE NIZOZEMSKI INVESTITORJI KATERE SE TAKO SKRIVA! VSEM NAVIJAČOM SVETUJEM,,DA SI ZAPOMNITE OBLJUBE IN SKRATKA CELOTNO TO ZADEVO. KER MALO PREMISLITE ČE BI BILI VI NAMESTO NIZOZEMCEV, BI VAŠ KAPITAL ZAUPALI V TAKO NESTABILEN KLUB??? KOLIKO DENARJA JE MURA ZASLUŽILA S PRODAJO IGRALCEV??

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      02.09.2012 ob 12:32 nike gost

      gost - RAZLAGA Z DRUGEGA FORUMA SAJ RAZMIŠ KA MISLIN?? MURA05 kot uprava in kot klub se je na cejli črti v Evropskem smislu USMEŠILA in dokazala da nej vrejdna zaupanja in kakšne posebne resnosti! ŽE ČE ZGODOVINSKO JE MURA KAOS. Nevem zakoj bi naj TE INTELEKTUALNI NIZOZEMCI vlagali ravno med vsemi 100000000000 klubi po evropi v naš klub? EDINO KA BI VRVO JE ZARADI TOPIČA, KA MA FAJNO POSTAVO IN JIN JE VŠEČ! Drugače pa neje logično!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      02.09.2012 ob 12:32 x gost

      Pa čas bi že bil ka pozabite to zgodbo z Italijani. Nategnili so ga, to je priznal tudi san, se je posredno opravičo.. Ka bi več radi? Ka vas pela na sladoled pa da sezonsko karto? Kak je že nešče napiso, človek ma Muro rad, so pa določena zgrešena dejanja iz njegve strani posledica neizkušenosti. Je pa še vedno boukše meti mladoga, zagnanoga predsednika, s srcon pri stvari, pa čeprav dela napake, kak pa nekšoga ka bi saki keden določen delež nakazo na pitaj boge kakše račune. Vupajmo samo ka se je iz določenih napak neka nafčo. Je pa tudi rejsan, ka bi bilo delo fejst olajšano, če bi si v upravi med seuf nej nože v hrbet rivali kak je že zgoraj nešče napiso. Najbole ironično je ka se o teh ne guči, vsakšo glupo dejanje posameznika more prevzeti Topič!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      02.09.2012 ob 12:35 pes gost

      ZARADI NESPOSOBNEGA ŠPORTNEGA DIREKTORJA , MURA NI ZASLUŽILA S PRODAJO IGRALCEV NIČ! EDINO KAR MU JE USPELO, JE TO, DA JE PRIPELJAL NESPOSOBNEGA MAJERJA IZ MARIBORA NA POSOJO,IN DA PO KONCU SEZONE PRETEČE POGODBA SKORAJ VSEM IGRALCEM,....

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      02.09.2012 ob 13:26 bg gost

      nemre policaj biti športni direktor boug moj dragi...logike nega,pameti še menje.Znate kak so včasek pravli če drugo ne boš mogo biti za policaja vedno lejko ideš.... 3 4 Muraaaaaa

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      02.09.2012 ob 14:55 Nešče že gost

      Gost -pes pa bi lejko prece zaslužile z prodajo fajiča eteroviča nej pa ka so odali lotriča fajn se je vidlo ka se da špilate z mladino nej pa z srbe pa bosance ...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      02.09.2012 ob 15:33 grizli99 gost

      gost x ja eni že majo fajno korist od Topiča, do zdaj so bilij kao "legende" ,zdaj pa fajn majo šenki karte-sezonske za glavno tribuno,šenki članarino,pogostitev po tekmi..... pa še bi se kaj najšlo :) :) Tak ka je Topič se glih enin nekaj zrihto ,samo v klubi nikaj ,no v bistve je še malo večji minus zrihto kak je bil !!!!!

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. copicar
      02.09.2012 ob 16:01 copicar

      gost - grizli99.če si to namene mislo si tak redno v kmico brsno.nikdar san nej bil na glavni tribuni nikdar san nej bil pogoščen in nikdar mi je nej Topič karte dal ,

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      02.09.2012 ob 16:18 ywx gost

      Bom vidu klko vas bo gnes na tekmi Topičari,ki sedite na glavnni tribuni, borci za svoje riti.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      02.09.2012 ob 16:53 nike gost

      copicar Pa nikdar ti nede:) Takšne kak tebe topič nuca ka njemi na forumu in drugje rit krijejo! Ti pa nucaš topiča ker z svojo glavo nemreš razmišljati! Če boš se fajn pridno slino boš mogauče prišo do prigrizka...No kakšni popust si pa sigurno daubo pri kartaj;) ENKRAT SI NEKAJ MOTO kakšen srmak si,...

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      02.09.2012 ob 17:18 prekmurec gost

      Ka si ti nore kak ste smešni:) najrajši bi si skado enga pa še inauk šou skoz čitat tej blesave komentare:D:D:D:D huhuhuh

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. copicar
      02.09.2012 ob 18:05 copicar

      gost - nike ti si budalo čundraš eden

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      02.09.2012 ob 18:48 yxw gost

      Ali niste na tekmi, sedaj vidim,da komentirate in šinfate igralce,brez,da bi gledali tekmo,pokvarjenci eni.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      02.09.2012 ob 19:18 x gost

      @ywx, boukše na glavni kak pa v kakši gostilni pod šankon kak večina nasprotnikov Topiča. Sicer pa nas eno par Topičarov ne sedi na glavnoj, mamo sezonsko za druge predele stadiona

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      02.09.2012 ob 19:35 grizli99 gost

      Topičarov ja :):) za gratis sezonske !!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      02.09.2012 ob 19:49 x gost

      Nep, to van v gostilni tak gučijo? San mogo kar fajn delati za to. Viš, znapigejte se, si zmislite en trač in evo se že širi po MS :) Eh, ne da se mi več, čas de pokazo svoje, vupan samo ka v prid Mure kak kluba

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      02.09.2012 ob 19:55 Chico gost

      Slavni komentatorji igralcev in strokovnega vodstva ND MURA 05 ( copičar in druga kompanija ) ka nejste čuli, še menje pa vidli ka ste gor na forumi bili v časi tekme ka je Mura zmagala tudi brez famoznih NIzozemcev z 2 :1. Bravo MURA, bravo domači IGRALCI, trener Bogatinov ..

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      02.09.2012 ob 20:03 Aborah gost

      Ti si že kdaj čul za internet na telefoni?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      02.09.2012 ob 20:04 xxx gost

      gost - Chico , ka pa ti si vido kak za drek so gnes špilali muraši? to več nema nikše forme, igra se ne razlikuje nič od tiste gda je ekipo vodo cifer, pa igralci so tudi iz tekme v tekmo slabši. tej tvoji domači igralci so gnes nej pokazali ama nika. še kak se nucajo okrepitve, pa naj so iz nizozemske ali kere koli države, v glavnem - nucajo se!!!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      02.09.2012 ob 21:08 MURA 05 gost

      gost - Chico' jesi gnoj pa prvi strel na vrata Triglava je bil v 35min,Buzeti ne vej zakoj je na igrišči,špila manekena,Fantje so začeli igrati po zadetku Triglava ko so se začeli žvižgi ki jih ni bilo leto dni,ti si pa verjetno PRESPAL celo tekmo z pivo v roki. Okrepitve pa še kako rabimo da se eni zbudijo iz spanja,da ne bosta na igrišču tekla samo Maruško ter Bohar. lp

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      02.09.2012 ob 23:20 antianonimnost gost

      Lepo prosim admina, da uredi moznost komentejranja samo pod osebnim imenom in priimkom. Tu se pisejo taksne bedarije pa osebne zaljitve ka je ze malo smejsno. Mo vidle kelko bi si te vupalo kaj povedat! Pa se ge dodan: Copicar ne laze ka ste dobijli sezonske od Topica, tak kak van je placo 100€ po glavi ka glasujete kak on pravi. Sramota ka si mores glasove kujpit pa vprasanje ce neje tau z klubskih pejnez napravo.. info od enega izmed "legend"! Topic je katastrofa, je osebnost dvomljivih moral... Nej igralcem, nej treneron, nej sponzoron se niti ne pozdravlja... pa tau se pred to vso mucko. Clovek nima odnosa, ka o sposobnostih ne govorimo... Muro vodita dve struje in sicer Fabi preko Celeca, kere se vmesava v vse in kuja sranje, na igrisce pa je nej vec senca nekdaj super igralca, ocitno je glava nej na meste zaradi toga mesetarjenja v vodstve in malo prevec travce... Horvat se prevec drujze z njin in verjetno tude kaj skadijta skuper, da bi te bar kaksno idejo doubo na igrisce ka letos kak spila ne bi mogo niti v svoji Cardi igrate... V klube je taksno sranje ka sami clani vodstva samo ironicno komentejrajo dogajanje... Bili so lopove pa sefalej tu ali taksnoga kaosa se neje bilou... Telko o prvi ekipe pa se malo poven o mlajsih selekciajh, kere vodi se en osaben ex. policaj, keroga nemajo v cislih v niti enon bivson klube. Pijtajte decke iz Grada. Ka nemo pijso kaksno placo ma za vodenje mladega pogona poleg penzije... Kak opravlja delo je fajn vidno samo poglednite tabeo kadetske in mladinske ekipe, porazno. Znan generacije ka par let Mura nej mejla niti ene od selekcij pod 3 tretjin meston vec let zaporejdoma. Glede na bazen igralcov v Pomurji tau ne bi smel bite problem. No ja mesecno kosta ce scejs trenejrate 20€ pa ce si dober ali nej. Samo ka pejneze prineses ka do eni vleki po 1.500€... Smesno je vse vkuper pa san zelo pesimisticen glede prihodnosti kuba cigar ime je nekoc pomenilo spostovanja vredno institucijo in cigar kluba trenerko ali majico se je nosilo s spostovanjen in ponoson, pa ce si spilo pri Mure v kere kole selekcije si nej zato ka si plsco, ampak ker si bil eden jacih na okoli in to se je cenilo!!!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    57. gost
      02.09.2012 ob 23:37 antianonimnez gost

      Pardon vodja mladih pogonov je se nej v penziji. Pac majo policaji dosti fraj casa ka lejko se telko tu dela pa cuj dobro slujze. Pa ja pejneze seveda v gemljejo preko raznih studentskih napotnic itd... Kadeti gladko zadnji z gol razliko v 4 tekmah 1:19 smesno kome? Mladisnki malo boukse in sicer tretji od zadaj gol razlika v 4 tekmaj 5:15. Pogoje so odlicne saj mamo igrisce z umetno travo, nekoc se je trenejralo na grbavice, medtem so v MB in ostali ze imeli tepih pa se jih je zmaguvalo! Mogoce de 20€ za mesec treningov premalo in trbej zdignite na 40€ ka mo kvalitetnejsi!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      03.09.2012 ob 0:58 x gost

      @antianonimnez, se strinjan glede vodenja mladinskih selekcij, le to je porazno, zato pa je nujno ka zafuda novi veter v prostorih našoga kluba in to mo z Nizozemcami dobili. Topič je delo napake, je zajebo marsikero stvar in je to tudi priznal. Ampak na koncu je še vedno on tisti in edini keri je prišo z nekšo idejo na plan. Meni je vseeno što de rejšo klub, ampak neka se more zgoditi, more se odprejti novo poglavje Mure, ker stanje kak je zdaj nas vodi v prepad. VSI majo možnost predstaviti svojo idejo, zakoj jo je samo Topič? Je vrejdno blokejrati Nizozemce, keri so pripravleni pomagati finančno, z lidmi podkrepljenimi s strokovnin znanjon v ekonomiji, pravi, itd.? NEJ! Šinfati je najležje, ampak mi nucamo lidi z znanjon pa kešon in to smo dobili. Ka več bi radi? To je na žalost ali pa na srečo edina stvar ka de nas obdržala v 1. ligi.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    59. copicar
      03.09.2012 ob 6:46 copicar

      gost - antianonimnost,ka je steuf vse vredi ge pa kda san ge pravo ka smo dobili sezonske ?Nikdar mi je nej Topič dal karte za tekmo taka o ton ne pišite več če nevejte in samo zavajate oziroma LAŽETE.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    60. gost
      03.09.2012 ob 7:29 anti.... gost

      Narobe napijsano. Iz zanesljivih virov znan ka ste jih dobijli! No mogoce je zdaj nebos koristo ka dokazes svoj prav ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    61. copicar
      03.09.2012 ob 8:38 copicar

      gost - anti....ha ha če bi jo mel bi jo koristo taka to ne drži .Svašta poleg sezonske,če bi jo mel bi še drugo karto kupuvo neven skin ništerni premišlavajo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    62. gost
      03.09.2012 ob 11:40 drugi anti gost

      Copicar? Ti si bil na skupščini? Oz. si eden od tistih ka jin je topič plačal članarino?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    63. gost
      03.09.2012 ob 11:42 COPICARprodan gost

      Ja tao je eden izmed njih! ka njemi je topič plačo in ka odi šenki na tekme!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    64. copicar
      03.09.2012 ob 12:07 copicar

      gost - COPICARprodan tudi ti si bedak,zdaj pa rejsan zadnjič pišen nikdar san nej šel zašenki na murino tekmo taka vsi ka pišete nači LAŽETE konec koncov me boli K...C za vas ka si vi mislite.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    65. gost
      03.09.2012 ob 12:31 drugi anti gost

      Copicarja sen mislo pitati...zakaj je tu in na ostalih forumih tako anonimno glasen...na skupščini pa je bil tako tiho anonimen?? Fala za anonimen odgovor. Glede topiča še 1x in zadnjič poven...lejko zrihta nizozemce, italijane, kitajce, brdo denarja...za mene je on nesposobna, moralno oporečna in nekredibilna oseba za predsednika ND Mura 05. Nekateri ste pozabili njegove laži, obljube,...Zdaj se vsak dan javlja z izjavami za javnost...pred tem pa se je nej oglasil več kot pol leta. Nema podporo igralcev!!!, navijačev in javnosti(pa ne samo prekmurske). Nema podporo lokalnoga gospodarstva, ker njemu ne bo nobeden od njih zaupal denar, ker ga poznajo!!! Župan ga podpira zaradi "gluposti" z Komunalo, ker če nede denarja nazaj bo računsko sodišče imelo kaj več povedati...že delajo na ton. Neki tujci s sumljivimi nameni ga bodo nategnili. In bodo spet njegovi "privrženci", ki se okoriščajo z drobtinicami z njegove mize, govorili kako je "dobro mislil samo je bil naiven". Sirmak... Nogomet bo v Soboti propadno zaradi osebnih interesov posameznikov. Nizozemci??? bodo spizdili po kratkem času, ko bodo videli s kakšnimi ljudmi imajo posla...spizdili bodo tudi domači igralci in lejko topič ide na igrišče z županom in UO vred pa mo njih gledali...no, copicar ti tudi lejko...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    66. zoja
      03.09.2012 ob 13:14 zoja

      copicar- sašo enjaj že idnok podperati človeka šteri de muro pripelo v rasulo.pa vi ka ste dobili plačano članarino in letne karte ne odite tu okoli ka to neje dobro za zdravje...

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    67. copicar
      03.09.2012 ob 13:36 copicar

      zoja,podpiro mo ge koga mo ge ščel nete mi vi valda gučali koga moren pa koga nej.Poleg toga pa san nej dobo nikšnih podarjenih kart zato si to ne zmišlavlite ali pa kak ščete vi te tirali svoje ge pa svoje .Loleki eni neven kak ste še nej gor prišli ka te bole proti Topiči pisali bole mo ga eni zagučavali :-) gost - drugi anti,glede skupščine ka san bil tiho ,ja seveda sem bil če pa je sploh ni bilo,bom pa sigurno na naslednji kaj rekel samo naj je legitimna.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    68. zoja
      04.09.2012 ob 9:49 zoja

      sašo...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    69. gost
      04.09.2012 ob 16:21 GOST gost

      MENJATE SPIKERA NA MURINIH TEKMAH: HVALA:

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.