https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Stročji vasi šolski prag prvič prestopilo 24 učenk in učencev

Stročja vas, 03.09.2012 ob 15:41  

Začelo se je novo šolsko leto. V šolske klopi je sedlo 161.182 osnovnošolcev in dobrih 78.500 dijakov, šolski prag pa je prvič prestopilo 19.213 prvošolcev. Na prvi šolski dan smo obiskali Osnovno šolo Stročja vas, kjer bo prvi razred letos obiskovalo 24 učenk in učencev.


Prvošolcem so na ta dan pripravili poseben sprejem, na katerem jih je uvodoma nagovorila ravnateljica Mateja Leskovar in jim zaželela uspešen začetek novega šolskega leta. Podelili so jim tudi priznanja in rumeno rutico, s katerima so postali njihovi učenci in čisto pravi šolarji. Med zbranimi so bili tudi starši prvošolcev, pa tudi ostali učenci šole. Za popestritev programa pa je poskrbela šolska tamburaška skupina.

Več fotografij si lahko pogledate v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.