https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Kraljevcih in Korovcih vlomljeno v stanovanjsko hišo

05.09.2012 ob 7:23  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč z gmotno škodo, devet kaznivih dejanj, samomor, šest kršitev javnega reda in miru, dve poškodovanji vozil na parkirnem prostoru in tri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali dva vloma, štiri tatvine, poškodovanje tuje stvari, ponarejanje denarja in goljufijo. V Kraljevcih in Korovcih je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo, v Moravskih Toplicah smo obravnavali tatvino denarnice, tatvino ure in goljufijo pri hotelskih storitvah. V Murski Soboti je bil odkrit ponarejen bankovec za 50 evrov, v Lendavi so obravnavali tatvino akumulatorjev in v Čentibi tatvino denarnice iz stanovanjske hiše. 

Javni red in mir je bil kršen šestkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Vozniku osebnega avtomobila, ki je bil zaloten pri storitvi hujšega prekrška in je vozil motorno vozilo v času, ko mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, smo zasegli osebni avtomobil. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali v bližini šol in na pomurski avtocesti.   

Ob začetku šolskega leta je v cestnem prometu zopet udeleženih več otrok in mladostnikov, ki spadajo v skupino šibkejših prometnih udeležencev, zato moramo vozniki nanje še posebej paziti. Poskrbimo, da bo njihova pot v šolo in domov, varna.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.09.2012 ob 8:37 bukova drva gost

      Moje najljubše

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.