https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FITCAMP - brezplačna vadba za vse starosti ob sredah v Murski Soboti

Murska Sobota, 07.09.2012 ob 7:30  

Trije športni zanesenjaki so združili svoje moči in tako v Murski Soboti organizirajo vadbo na prostem, poimenovano FITCAMP.


Vadba poteka vsako sredo ob 18. uri na zelenici ob Centru srednjih in poklicnih šol Murska Sobota.

Vadba je za vsakogar

Vadba poteka v treh skupinah. Najprej se športniki pod strokovnim vodstvom diplomirane fizioterapevtke Tadeje ogrejejo na delovno temperaturo, nato pa po nekje 20 minutah vadbe skupino, ki si želi vadbe višje težnostne stopnje, prevzame inštruktor fitnesa Danijel.

Tretjo skupino, ki izvaja nordijsko hojo, vodi vodnik nordijske hoje Marko. Po besedah organizatorjev vadbo obiskuje vse več športnih navdušencev: »Vse več obiskovalcev je dokaz, da so gibanja željni udeleženci zadovoljni in da dober glas seže v deveto vas.«

Šport in druženje obenem – pa še brezplačno je!

Fitcamp ne predstavlja samo športnih aktivnosti, ampak tudi druženje različnih generacij. »Ob zaključku vadbe se z udeleženci Fitcamp-a še skupaj sprostimo ob športno-zabavni igri in se, prijetno utrujeni, dogovorimo za naslednji Fitcamp,« pove vaditeljica Tadeja.

»Skoraj neverjetno za današnji čas in prostor je, da so vadbe popolnoma brezplačne,« povedo organizatorji ter dodajo: »Vabljeni vsi, ki se želite razgibati v prijetni družbi, vsako sredo ob 18.uri na travnik pred srednješolskim centrom v Murski Soboti.« 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.09.2012 ob 9:12 bejžanje gost

      Vzajemna pa ima šenki organizirano bejžanje ob pondelkaj pa srejdaj ob 18.00 pri prvi šoli. Pa tüdi kšenki pa še prijave na maratone sofinancejra delno :). Ovači pa vsaka čast, samo ka se gene neka

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.09.2012 ob 10:00 eden gost

      Nisem vedel da Vzajemna to izvaja. Tudi sam bi rad začel s tekom (v službi preveč sedim!) . Ima mogoče kdo kakšno idejo kako in kje začeti z tekom pod nadzorom trenerja? Tu pri Vzajemni so verjetno to začetno fazo že dali skozi, priključiti se med pa ni smiselno. A se mogoče v MS kdo ukvarja z treningom začetnikov?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.09.2012 ob 10:32 KIRI gost

      BREZPLČANO JE GVUŠNO NEJ!! :))

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.09.2012 ob 15:25 bejžanje gost

      Eden- pridi v pondejlek probat pa boš vido. Bižimo od pužov do Spidi Gonzalesov. Kelko sakši lada pa še pod nadzorstvon trenerja ( ogrevanje, vaje....). Pa sproščeno vzdušje prevladuje, nega nekših "nafudnjenih" ka bi bili več vredni kak drügi. KIRI- Šenki je gvüšno. Lani smo še tekaške majce pa bidone dobili. Pa se šenki, sicer z njihovim logotipom, samo to nema veze.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.09.2012 ob 20:25 sobočki gost

      Marko dobra finta! ;)

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.09.2012 ob 21:11 gost gost

      Ideja je super, da se teče pod nekim nadzorom trenerjev. Pa vendar dragi moji na Vzajemni kdo od teh pa ima licenco atletskega trenerja. Dandanes lahko že kar vsak, ki se odloči trenira ljudi. Žalostno! V Prekmurju se še vedno premalo ali bolje rečeno kar nič ne daje na kvaliteto glavno, da je zastonj.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.09.2012 ob 16:07 gostja gost

      fit camp je zastonj vadba_ preverjeno!!! vodi jo pa dipl.fizioterapevtka, licenčni vodnik nordijske hoje in bivši poklicni športnik- sedaj vaditelj fitnesa!! ekipa je strokovno zelo podkovana, zelo nas motivirajo in radi hodimo tja!! samo za info....:))

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      09.09.2012 ob 22:48 gooost gost

      če je vse šenki, te itak nema veze na keri trening šteri odi. Kao ka ma veze keri je boukši. Že pa vidin slovensko navoščenost. Čestitke enin pa drügin za voljo in možnost, ka se rekreiramo. Konec koncov je dobro za vse pa nema veze kama in šteri skupini se odi ali?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      15.03.2014 ob 13:47 bist gost

      a ta fitcamp še obstaja? :) ...kam lejko priden? :D

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.