https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Na tekmi med Muro 05 in Rakičanom osem zadetkov

Rakičan, 12.9.2012  

Nogometaši Mure 05 so se danes na prijateljski tekmi pomerili s tretjeligašem iz Rakičana. Ekipa črno-belih je slavila s 5:3.


Postava Mure v prvem polčasu: Draković, F. Cipot, Maruško, Travner, Vaš, Janža, Horvat, Buzeti, Jelić, Eterović in Bohar.

Postava Mure v drugem polčasu: T. Cipot, Filipović, Kurbus, Majer, Kouter, Kramar, Matusiwa, Gruškovnjak, Eterović, Jurić in Sačer.

Strelci za Muro: Eterović (dva zadetka), Jelič, Sačer in Matusiva.

Strelci za Rakičan: Karas, Mitja Bokan, Piberčnik.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.09.2012 ob 21:54 aleluja gost

      vidin naslov ka je bilo tekmi osem zadetkov, san mislo da je mura 8:0 zmagala, te pa vidin da jim je rakičan 3 gole stisno. halo?

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.09.2012 ob 23:15 nešče gost

      oni pa njin 5, pa ka zdaj? na takšnih pripravljalnih tekmah je nej važen rezultat ampak se gleda igra. če je pa igra bila dobra ali nej pa neven ka san nej biu.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.09.2012 ob 0:15 LOL gost

      NEŠČE@ Igra je bila v drugom polčasi takšna ka se je mura branila. Rakičan bi drugi polčas lejko rejšo 5:0 v svojo korist. Prišo san gledat muro pa me je rakičan preseneto.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.09.2012 ob 8:14 takbou gost

      dobro,ka mura že zdaj vadi,kak je špilati v 3.ligi,ka do todrujgo leto nucali.

      8 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.09.2012 ob 8:42 aleluja gost

      nešče@, pa tudi če bi jin dali 10 golov, tri gole od tretjeligaša se nesme dobiti.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.09.2012 ob 9:48 aleujaidiot gost

      vejpa pogledne si prvo postavo s ken so druge polčase špilale. či ne poznaš ekipe se ne vmešavaj cuj. v 2. polčase so špilale večino okrepitve pa tej ka ne špilajo pri mure redno oz. menjave in te si tij zaj čako ka de ta ekipa že tak uigrana. pa misliš ka do se uni zaj tu na prijateljske tekme trgale z enen rakičanon ka jin dajo petardo? mura je špilala telko kelko je trbelo. DAJMO MURA OLE!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.09.2012 ob 10:04 srečko gost

      dejstvo je ka nemajo vole špilate proti nižjeligaše tou je desjtvo in se ide v tekmo ležerno ovi pa majo logično najvekšo volo ali nema veze nesmimo zameriti glavno v nedelo se zmaga in te še v sredo

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. prekmurjerepublika
      13.09.2012 ob 10:16 prekmurjerepublika

      Mura je včeraj v 1, polčase špilala več ali menje v 1. postave in bijla tomi primerno boukša (že ta postava se je nej preveč naprezala), 2 polčas pa določeni novi igralci in tisti, ka menje špilajo. Zato tudi padec v igri, dosta napak, rakičan pa je tou rejsan dobro izkoristo. Pri mure sta falijla fajič in aborah, keriva sta igralca za 1. postavo. Če povzamem, mura šla v tekmo ležerno s pou moči, rakičan pa z 120%. Tu se je pač vido vidik motivacije, kar je v takšnih tekmah normalno. Mura je oddelala dober trening, rakičan pa se predstavo v odlične luče. Se je pa vidlo, ka določeni igralci, keri so špilale pr mure v 2. polčase, tu nemajo kaj iskate (Kramar, Majer...). Mura si tak slaboga rezultata ne bi smela prvauščite, ale tuj tao včasih pride. Že v nedeli de čista drujga slika!!

      16 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      13.09.2012 ob 10:54 joc gost

      Takši ka idejo ležerno v tekmo, pa tao s ken koli jih teraj v 3 PM!! Takši si ne zaslužijo svetoga dresa, pa če je nekaterin ka se sprenevedajo tao všeč ali nej! Očitno so eni nej sposobni in vredni ka špilajo v 1. ligi! Sramota je tao ka so vse 3 najvišje selekcije na zadnjon mesti 1.snl! No vsaj članska na kunci nede, ampak kadeti pa mladinci pa če do vo leteli napravijo najvekšo sramoto klubi ka je lejko!!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      13.09.2012 ob 11:56 aleluja gost

      gost - aleujaidiot@ prešti si gornji komentar od joca pa te lapaj dale. ja, čako san ka de druga ekipa uigrana, če rezerve nejso uigrane ka te sploj iščejo na klopi in kak te mislijo špilati v prvenstvi ga da jih slučajno gor dajo? neuigrano? kak koli, 3 gole od tretjeligaša si nesmijo dovoliti. zadnjič so aluminij raztrgali na prijateljskoj tekmi zdaj jin pa rakičan tri gole stisne. s takšin mišlenjon kak ga maš tij ti je verjetno gost - aleujaidiot fejst težko v živlenji, če vse delaš samo telko ka trbej in se nika ne trudiš. mura bi mogla na pune špilati sigdar neglede na nasprotnika.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      13.09.2012 ob 12:53 REALIST gost

      Zanima me, zakaj je napisana samo postava MURE, RAKIČANA pa ne. Kaj je igrala samo MURA? Pa kaj objavljate članke, ki so nepopolni oziroma so objavljeni samo zato, da se dela reklama MURI. Sicer pa se strinjam z aleluja - da jim da Rakičan tri gole? SRAMOTA. Pa ne mislim da je Rakičan slab, prav nasprotno.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. prekmurjerepublika
      13.09.2012 ob 13:43 prekmurjerepublika

      Tou, ka dobi mura 3 gole od 3-ligaša se je že dugo nej zgodilo, je pa rejsan sramoto za muro. In če bi že samo Travner pa Buzeti špilala 2. polčas se tou ne bi zgodilo. Eni pa očitno ne razmite ka 2 polčas špilala 2 postava, kera logično nej uigrana, ker so tu notri še nekatere novinci. Pa včera tuj nej blo Aboraha, keri je proti aluminiji bil najbokši igralec in če bi še on špilo, te bi pa blo malo nače :) Malo si zmislite zakoj je mura aluminij vrezala 4:0, včera pa rakičan komaj za 2 gola. Tou je vse samo v motivi in želje, pa lejko što ka kole gučij. Te pa še 2 velke napake mure v obrambi in golmana in jebiga, se zgodi. Idemo dale, že za mesec dni te pa vsi valile muro, da de trgala. Te tude tuo bojte !!

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      13.09.2012 ob 13:51 joc gost

      prekmurjerepublika- trbej pa tude grajate zadeve ka so nej vrede, s ten nišče nej praoti Muri! Stvar je v tun ka trenejrajo skup, kak so nej uigrani? nej je sramota od tretjeligaša 3 gole dobite, sramota je pristop!! Pristop pa mora vedno bite profesionalen, če se že tao idemo! Zato nesmimo iskati izgovore za slabše predstave, trbej najti vzrok in ga poizkušate odpravite, na veselje vseh nas...

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      13.09.2012 ob 14:14 frfa gost

      @prekmurjerepublika kdaj se bodo okrepitve borile za prvo postavo, če ne na takšnih tekmah(kakšna motivaciji??? itd..)včeraj je bila prilika, da se izkažejo tisti, ki niso v prvi postavi in si izborijo mesto v začetno enajsterico. Lahko se pa vprašamo o kvalitetah okrepitev(razen Aboraha, ki ni igral in Šacera so ostali za tujce podpovprečjem, tuji igralec mora v takšni ekipi izstopati, če ne naj igrajo domači igralci) bil na tekmi tako, da vem kaj pišem in že večkrat videl okrepitve igrati........

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. prekmurjerepublika
      13.09.2012 ob 14:35 prekmurjerepublika

      @frfa Se strinjan ka so glih takše tekme, za to ka se okrepitve izkažejo. Ampak včeraj je nej biu problem v okrepitvah (Sačer in Matusiva sta oba dala gol, pa dokaj solidno odšpilala), včeraj je biu problem v igralceh keri že en čas špilajo pri muri (kramar, majer in ostale. Okrepitve so dobre, Aborah (keri je včeraj nej špilo) je odličen, Matusiva je tude dober, Sacer neka srednjoga, tak ka to so vse vredi igralce. Ma nema veze telko ta tekma včeraj, zaj je tu prvenstvo in pokal, ge de trbelo pokazate bistveno več in gvušen san ka do to tudi pokazali.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      13.09.2012 ob 14:45 dfdsf gost

      pa ka se bunite nekaj ? pa to je pripravljalna tekma na keri se sprobavle takšne in drugačne stvarij, + toga pa sta še najbolšiva nej špilala. Glede Aboraha pa te vidle kakše risanke de kazal drugin klubon v 1SNL, odlična okrepitev! Mislin ka de zdaj mura trgala v nadeljevanji prvenstva, komaj čakan na tekme!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. copicar
      13.09.2012 ob 15:23 copicar

      gost - dfdsf se strinjam steuf,samo je fora ka se jutri to tudi more potrditi na skupščini ka vstopijo Nizozemci.Nej ka šten v vestniku nekšne kombinacije gmt,polanič...ka ščeta puhan in hlastec v klub pripelati samo ka bi nizozemce natirali.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      13.09.2012 ob 15:25 niko-prlek gost

      Prekmurje republika vidim,da si pravi lajk v nogOmetu,potem ne bi šinfal Kramarja , bi mura figo vidla Lazio,če ne bi Kramar tako dobro igral v Europi, sram naj vas bo Prekmurci samo zajebavlete na to stran MURE,pa šinflete igralce. Kramar že od 13 leta špila po malo boljših klubih,prišo pa je na željo Fabija,ki sta špilala pri Rudari, zDAJ PA NEHAJTE ŽE ENKRAT. pa loči kaj je prijateljska tekma , če si takšen pametnjakovič.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. bukev05
      13.09.2012 ob 15:59 bukev05

      Meni se tudi že zdi noro ker non stop grajate Kramarja,kolko sem gledal njegove tekme je špilal dobro,verjetno gre nekomu v nos? Pa tudi v evropi je špilal dobro po oceni sporskih novosti je bil igralec tekme proti Bakuju če se ne motim. Kolko vem je iz Prlekije pa ni važno od kod je?

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      13.09.2012 ob 16:01 aaa gost

      niko-prlek! Nejde se tu zato ka bi prlek bil, pač je nesposoben! zelo težko bi špilo pri Ljutomeri, nema zadostne kvalitete! pa tu nema veze če je prlek, saj je maruško štajerec in je doktor za toga levonjo!

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. bukev05
      13.09.2012 ob 16:12 bukev05

      Eh vidim ka ste brez vezni ka se sekirate za eno prijateljsko tekmo! Sicer pa je Maruško bil krivec gola proti triglavo!!!!!!!! Tak da brez brez veze iskati krivce. Sicer pa je škoda da je Kramar prišel iz Rudarja če vam gre na živce.

      2 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      13.09.2012 ob 18:57 grizli99 gost

      copicar ,ti si rejdna faca :),mo vido vutro kak je s temi nizozemcami :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. copicar
      13.09.2012 ob 19:37 copicar

      gost - grizli99,točno tak :-) vutro de se vse vidlo in čulo.Gvušen san ka ,če nemo za nizozemce ka mo za leto dni šli rakom fučkat.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      13.09.2012 ob 19:40 prlek gost

      Gost aaa,si pravi, da nič ne veš, pa še kako radi bi bili,da bi igral v Ljutomeru,pa ga mura o5 ne pusti, toliko v vednost. Samo takšno žaljenje pa je itak brez veze,ker ni realno. Poglej malo transfermarker,koliko je že vreden.Sedaj vidim,da morajo imeti nogometaši debelo kožo,zaradi tako nerealnih gledalcev.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      13.09.2012 ob 22:14 realnost gost

      realnost je tou ka vij vsi teva dva "nizozemca" zdigavlete v oblake, kak če bi rejsan telko vrejdniva bila ... pa kakšne risanke ta prej delala na prvo ligaški sceni letos ... vejpa dajte ne smešite se ... takšnih igralcov je 100 v prekmurje ... tej okrepitve so smejšne ... gvušno se takšni igralci najdejo v prekmurje - samo so mogoče nej tak vrhunsko pripravlene, ker odijo v službe in ne trenejrajo telko ... kvaliteta pa gvušno v prekmurje je ... primer je samo jerebic sandi - iz odranec v nafto, pa kda se je redno fizično pa kondicijsko pripravo je trgo - za moje pojme eden izmed top štoperof prejšnje sezone v 1. lige ... tak ka nej vij o nekih okrepitvah - teva dva bi v nizozemskoj prve lige te špilala, če bi kaj vrejdniva bila ... ali pa bila vsaj na klope, ka bi se borila za prvo postavo ... tou ka sta pa prišla se v Muro pa pomejni ka sta bila v svojih klubih na stranskih tirih - tan kakšniva 35. igralca v ekipe ... ker če nej bi lejko še vedno šla eno ligo niže tan v nizozemski in špilala za nekšni spodoben denar, nej pa ka sta prišla v tou obubožano muro ... mo se še smejale s tejh okrepitev nazadnje .. :))

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. copicar
      14.09.2012 ob 5:43 copicar

      gost - realnost,vidiš kak v kmico bršeš,teva dva črnca :-) sta že dobriva igralca.Novi sponzori ali invenstitori kak štoj šče so že en čas spremljali našo MURO in so gor prišli ka za tipov igralcev nan fali zato so se odločili in pripelati svoje igralce v katere vrvlejo ka nas zdignejo na lestvici.Koštajo nas nika nej, zato ne piši ka sta prišla v nekšni obuboženi klub,saj močno verjamem,če se danes NIZOZEMCI potrdijo na skupščini ,naslednjo sezono borimo za prvaka in najmanj liga europa.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      14.09.2012 ob 7:37 REALIST gost

      copicar in vsi podobni ! Ne da bi bili danes zvečer presenečeni. Ker iz dobro preverjenih krogov blizu vodstva Mure, je že prišlo do razhajanja mnenj in trenja med Nizozemci in nekaterimi v vodstvu Mure. Tako da počakajmo do jutri in informacije bi naj bile najbolj verodostojne. Še zmeraj pa nisem dobil odgovora, zakaj je v članku navedena samo postava Mure, DOMAČINA RAKIČANA pa ne. SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. copicar
      14.09.2012 ob 8:11 copicar

      gost - REALIST,copicar in vsi podobni ! Ne da bi bili danes zvečer presenečeni. Ker iz dobro preverjenih krogov blizu vodstva Mure, je že prišlo do razhajanja mnenj in trenja med Nizozemci in nekaterimi v vodstvu Mure.Seveda imaš prav,saj so Puhan in Hlastec zelo proti nizozemcem,ker dobro vesta da če pride to tega da nizozemci prevzamejo klub nebosta mogla več delati kakor bi njiva želela.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. copicar
      14.09.2012 ob 8:18 copicar

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. copicar
      14.09.2012 ob 8:20 copicar

      Polanič verjetno tak malo cuj ide samo ka Štiheca zajebe te pa tak tudi on odstopi kak je že bilo v preteklosti.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. copicar
      14.09.2012 ob 8:24 copicar

      Aha pa še neka mi je zelo čudno,zakoj so se pa te že nej prle oglasili te lokalni šerifi ?Zakoj gli sedaj kda se je pojavo resen investitor iz Nizozemske ?Skoraj san 100%,če te lokalni šerifi prevzamejo klub,smo drugo leto v stečaju.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      14.09.2012 ob 9:29 PES gost

      Upam da bojo danes nizozemci sprejeti v klub, ker druge rešitve nevidim! Vsi ki tukaj omenjete polaniča! POLANIČ, ZIHER NEBO PRIŠEL DA BI KAJ DAL, ČE PRIDE , PRIDE , DA KAJ VZAME OZ. ZARADI SVOJIH INTERESOV! NJEGOVEGA DENARJA KLUB MURA NEBO VIDEL, OZ ZELO MALO(PESEK V OČI)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. prekmurjerepublika
      14.09.2012 ob 10:01 prekmurjerepublika

      Točno tak, ge so bli zej lokalni šerifi (frajman in kompanija) prlej? Zakoj zaj pa mejšajo sranje, da je na vidike soliden investitor. Vupamo lejko samo, ka tej investitor ostane, ostale veljake iz preteklosti pa idejo 100 km stran od klub, ker drugo kak sranja nevejo delate. @realist za tebej pa samo eno: tij očitno ne spremlap gli mure, ker tejva temnopoltiva igralca sta odlične okrepitve, sploj Aborah (vezni igralec), keri je špilo v 1 in 2 nizozemski ligi, in je eto proti aluminiji nij ene žoge narobe podao ali pa jo zgujbo. Takšega vezista je mura že 10 let nej mejla!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      14.09.2012 ob 10:22 gejza gost

      KDORKOLI-SAMO NE TOPIČ-SLABŠE NE MORE BITI..NE KRATKOROČNO IN NE DOLGOROČNO..ČE BI IMEL TOPIČ VSAJ KANČEK PONOSA,BI SAM ODSTOPIL..KAKO IMA OBRAZ,DA SI RIKTA SLUŽBO V KLUBU,ZA ENAKO PLAČO,KOT JO JE IMEL V PETROVCIH...A ŠE OBSTAJA PRI NAS POŠTENOST,MORALA,PRIPADNOST-TOPIČ TEH POJMOV SIGURNO NE POZNA

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      14.09.2012 ob 10:53 Lale gost

      Ja, Topič bi lehko ostopo, tudi ges san bil za to, ali roko na srce, kluba v takšon stanji ne bi nišče ščeu, bi mi zaključili 31.maja ( ali prej ? ) Topič je naredo puno napak, samo če lehko zdaj ponudi Muri boukšo prihodnost, njemi trbej dati šanso in ga nej žagati samo zatau ka je Miro Topič. Ge so bili tej ka bi radi prišli v Muro marca? Šinfali so po gostilnaj, pa davali Muro v propad. E, zaj ka je z neba padnilo 400k od Evrope je seveda tudi njin zadišala Mura. GE so bili marca, aprila? Nigi. TOpič je svojo glavo dal za Muro, pa jo zaradi Mure tudi zgubo( RLS ). Nejsan fan Topiča, komot mo gledo Frajmana al koga drugoga kak predsednika, samo ka de prneso pejneze v Muro pa delal za napredek kluba.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. prekmurjerepublika
      14.09.2012 ob 11:21 prekmurjerepublika

      Pa ka je z vame?? Vejpa topič je nej nika delo na škodo mure, krivce so drujge!! Topič je pač predsednik in za to so vsi blatili njega.. V resnici vsi znami, što je kriv za tou sranje. Te pa naj ta opozicija predstave svoje predloge gnes in ge do zejle pou miljona evrov!! Vače pa naj prepistijo reševanje mure človeke, keri se že skor 2 leti trga in je pač malo naiven in preveč poštene, nej pa škodoželen, kak so bli tej, ka zaj silijo k kurite:)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      14.09.2012 ob 11:22 aladarko gost

      Ge san tuj nej glij fan Topiča, samo če se človek trujde njeme trbej dati še eno šanso lejko de pa zdaj kaj gratalo stoga pa tej naše lokalni veljaki bi se mogle skupaj z Nizozemcami zgučate pa vkup stopete ka rasturimo tej slovenske fuzbal AJMO MURA GO GO !!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      14.09.2012 ob 11:30 nn gost

      klub se mora ekonomsko obnašati...zaslužiti s prodajo igralcev,imeti sposobnega in poštenega menedžerja..poglejte Zahoviča-čeprav mi ni všeč kot človek,pa dobro dela in posluje v Mariboru

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      14.09.2012 ob 11:42 Lale gost

      Tak je, to bi mogla biti vizija kluba, prodaja igralcov. Samo ka, če pa mi še NIKOLI, nej prej nej zdaj nejsmo nič odali, ka bi zaslužili kaj konkretnoga. Tudi s toga vidika so Nizozemci vredi rešitev, res je ka do si z morebitno prodajo igralcov odrezali naječji kos pogače oni, samo tudi Mura bi/bo dobila vsaj neki pošteni del. ČE ne pa bo itak ponovno tak, ka nan igralci ob izteki pogodbe odidejo za đabe, ali pa mo zaslužili 8k ?! zaradi odhoda kakšoga mladeniča ka je nej pod profi pogodbo..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.