https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Gorički derbi pripadel gostom iz Šalovec

13.9.2012  

Včeraj je v Križevcih na Goričkem bila odigrana pokalna tekma 2. kroga med ŠD NK Lesoplast Križevci in NK Šalovci, ki se je končala z rezultatom 4:6 v prid Šalovcem.

Tekma med omenjenima ekipama že od nekdaj velja za gorički derbi in nič drugače ni bilo tudi včeraj, ko si je tekmo prišlo ogledat okrog 150 gledalcev.

Gostje so od druge minute naprej igrali z igralcem manj, saj je zaradi prekrška bil izključen igralec s številko 6, Silvester Lepoša.

Prvi zadetek smo videli v podaljšku prvega polačasa, ko je v 46. minuti v polno zadel kapetan gostujoče ekipe Vojko Kerčmar.

V nadaljevanju tekme smo videli pritisk s strani domačih igralcev, ki so želeli priti vsaj do izenačenja, kar jim je uspelo v 83. minuti, ko je izenačil Alen Kalamar Vegi. Kljub želji obeh ekip po golu v zadnjih minutah se je tekma v rednem delu končala z neodločenim izidom 1:1. Tekmo so odločile enajstmetrovke kjer so bili natančnejši igralci NK Šalovci, ki so zmagali z rezultatom 6:4.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.