https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Simptomi in posledice črne magije

20.09.2012 ob 9:44  

Črna magija pomeni uporabo negativnih energij in moči s strani škodoželjnih ljudi, katerih edini namen je škodovati drugim ljudem.


Črno magijo se lahko uporabi za škodovanje drugi osebi s posebnimi rituali, škodoželjna oseba lahko na žrtve vpliva tudi na daljavo, saj pri črni magiji razdalja ni pomembna. Potrebuje določene predmete žrtve, kot so npr. slike, oblačila, denar, ... ali pa žrtvi oziroma tej osebi nekaj podari, npr. zlata verižica, prti, zapestnice, obleke in druge stvari, na katere je s posebnimi rituali narejena črna magija. Osebi, kateri škodoželjna oseba želi škodovati, pa ji lahko črnomagijske pripravke vmeša tudi v hrano in pijačo, kar se dogaja zelo pogosto. Z vse večjim razmahom zavisti, razočaranja, pohlepa, lakomnosti, sebičnosti in nesposobnosti sprejeti srečo, rast in napredek drugih, je črna magija postala najbolj pogosta oblika maščevanja in sredstvo zadoščenja, ki je neposredno povezan s trpljenjem svojih žrtev.

V zadnjih letih se je razmah negativnega vplivanja na druge močno povečal in mnogo je trpečih ljudi po vsem svetu, popolnoma neslutečih napadov črne magije, ki prihajajo naravnost od nikogar drugega kot od njihovih najbližjih “prijateljev”, znancev, sorodnikov, sodelavcev. Mnogo prej srečnih in zadovoljnih družin je pod vplivom črnomagijskega delovanja.

Simptomi črne magije:  vsa naprezanja, da bi se določen problem, na katerega naleti žrtev, ki je pod negativnim vplivom, razrešil, so zaman. Žrtev ima težave z nespečnostjo, nočnimi morami in negativnimi misli, težo na srcu, stiskanje v grlu. Včasih se lahko na koži pojavijo modri madeži, brez da bi se kakorkoli poškodovali, srce lahko bije hitreje in v neenakomernem ritmu, pojavi se sapa brez kakršnekoli fizične obremenitve. V družinskem okolju se pričnejo spori brez pravega razloga.

Posledice črne magije: črna magija se lahko resnično poigrava z življenjem svoje žrtve, mu v življenje vnese popolno zmešnjavo in opustošenje. Cilj opustošenja se lahko pojavi na kateremkoli področju življenja, to je na področju kariere, poslov, zdravja, denarja, družinskega življenja, pojavi se napetost in nestrpnost drug do drugega, začnejo lahko nastajati fobije, družinski člani, tako otroci kot odrasli, se med seboj začnejo sovražiti. V najhujših primerih celo nenaravna smrt ali pa povzročitev določene bolezni, ki privede v smrt.

Delovanje in posledice črne magije postanejo bolj očitne, kronične, nevarne in pogubne, kolikor dalj časa je oseba pod njenim vplivom. Če se oseba pravočasno ne dokoplje do pomoči, se lahko začne širiti na vseh področjih kot kakšna nalezljiva bolezen in sicer na mišljenju, razumu, možganih, telesu, razmerjih, namerah, delu, denarju, zakonski zvezi, karieri in vse ostalo.

Osvoboditev od vpliva škodljivih negativnih energij – črne magije: škodovati in vplivati na nekoga s pomočjo črne magije je relativno preprosto. Oseba se lahko reši delovanja črnomagijskega vpliva tako, da obišče osebo, ki ima na področju odklanjanja negativnih energij izkušnje in potrebno znanje za osvoboditev žrtve od vpliva črne magije, tj. od škodljivih negativnih energij, predvsem pa to moč. Nadalje je potrebno upoštevati tudi ostale nasvete, ki jih prejme, da bo lahko spet normalno zaživela človeka vredno življenje.

 


Moč črne magije je velika in njen ritual bo vedno deloval na žrtev,saj ima ob sebi močnega pomočnika, ki mu služi "Demon", ki bo vedno našel žrtev pa četudi se ta nahaja na koncu sveta.

foto: wikipedia

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.09.2012 ob 11:05 smrkci gost

      Črna magija so naši politiki,sodniki,notarji,odvetniki,direktorji,delodajalci in zakonodaja itd...Mi delavci smo pa v tej črni magiji zaradi teh barab.

      40 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.01.2024 ob 7:44 Majt gost

        Spet bolana izmišljotina verskih blaznežev glih dele ob 8ih majo mašo in njihovo črno magijo

        8 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.09.2012 ob 11:58 gost gost

      PODPIS !!!

      21 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.09.2012 ob 14:45 lepi gost

      Poglejte in poslušajte vse te naše kobajagi VEDEŽEVALKE idioti kak jim neki nasedajo , zavedajo se komaj ko dobijo račun za telefon, PAČ NAIVNOS IN NEUMNOST SE DRAGO PLAČA

      29 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. dartmoor
      20.09.2012 ob 19:07 dartmoor

      pametni na norih služijo

      26 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.09.2012 ob 22:46 - gost

      ma kakša črna magija... toga nega. magija je nej črna nej bejla. vse je odvisno od osebe ka jo "izvaja" in na žalost je puno negativcof šteri izkoriščajo naivne in pravznoverne lidi, šteri v to verjejo.

      19 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.05.2013 ob 19:27 ancy gost

      to je čist res, men se zdi da sem pod vplivom č.m.

      16 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.09.2013 ob 7:30 Igor gost

      Na tem naslovu lahko izveste vse o črni magiji in kako se lahko pomaga proti temu: http://www.eksorcist.com/article_apr_2004_1.php (Eksorcist Mladen Golić iscjeljitelj, raziskovalec in svetovalec). Vse o delovanju nečistih sil na človeka: http://www.eksorcist.com Uspešno osvobajanje od težav, ki jih povzročajo nečiste sile, črna magija, uroki, prekletstvo, demoni in zli duhovi, itd. Uspešno rešeni primeri različnih težav: ščitnica, tresenje celega telesa, prisluhi, prividi, dekoncentracija, bolečine v križu ali hrbtenici, zatekanje nog, stiskanje v prsih, zbadanje v srcu, duševne bolečine, boleče menstruacije, samomorilne misli, prebavne motnje,astma in bronhitis otrok, močenje postelje otrok, pomoč pri neplodnosti, božjasti oz. epilepsiji in zaščita pred tem.

      20 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.11.2021 ob 13:23 Bllu gost

        No takole ,imam 43 let in nikoli nisem pomislila da obstaja ,karkoli in glede na vse težave bolezni,največ pa slika ,ki sem jas gor in nekdo ki ni podoben ,človeku....in po razmisleku nazaj se spomnila ,da mi je oseba rekla da ko je bila mama noseča z mano ,da me je nekdo preklel....no in sem začela raziskovati...

        20 8 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      04.01.2014 ob 23:41 kzc gost

      gda te doziveli kaj taksoga te nete o tej crne magiji tak gucale

      17 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      08.02.2014 ob 19:11 Zdenka gost

      Verjemite, sama sploh nisem vedela, da kaj takega sploh obstaja. Jaz imam veliko fizičnih (vse sem poslikala, ker tudi sama nisem mogla doumeti, kaj je to) in drugih dokazov, da smo cela družina pod vplivom črne magije. Zanima me, ali je že kdo doživel podobno in kako, kdo je pomagal odstraniti vplive. Hvala.

      34 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.07.2021 ob 23:15 White gost

        Ljubezen in ljubezen in ljubezen in frekvencna glasba. Svece. Ciscenje stanovanja komplet vse. Ce je podstresje potrebno ciscenja potem takoj....Vse kar ze leto dni niste uporabljali in vam.ne prinese nasmeha na obraz ob pogledu, pa podariti komu al v koš. S tistimi, ki bi lahko za tem stali pa poiskusote najti premirje. Delajte nepricakovano. Odpuscajte in imejte v srcu le ljubezen. Vem in stojim.za tem.ljubezen in čista vest je najmočnejša sila ali orožje in nic ne stane in nikomur ne skoduje. Lp white

        17 3 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      08.02.2014 ob 20:00 Vidoviti Milan gost

      To je prava magija, vse ostalo so šalabajzeri.... http://www.youtube.com/watch?v=yH9lFdZfGh0 . Drugače pa crkneš od smeja gda vidiš te vedeževalce na TV in gda vidiš ka tej nategune narod celo zove po telefoni ti je pa še bole smešno. Vedeževalci, črna magija, ovi tip iz enoga članka na ton portali ka je že dugo mrtev narod pa ozdravi gda gleda njegove filme... vse to je za crkniti. In ovi prvi napiše prouti politiki pa sodnikon.... majster, tej politike volijo tej lidje keri zovejo vedeževalce na TV. te se pa čudiš ka je tak. vej pa narod je že čista zmejšani, vsi po vrsti totalni primitivci. in te se še sploj nešče čudi ka je tak.

      14 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      08.02.2014 ob 20:03 Vidoviti Milan gost

      Zdenka, kakšen dober psihiater de hitro stiro črno magijo iz tvoje familije. bar probaj. pa ova kzc lejko ide s tebov. lejko pa ti ges pomagan, za 500€ odstranin vlive črne magije na tvojo familijo.

      16 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      09.02.2014 ob 13:52 Zdenka gost

      Vidoviti Milan, hvala za nasvet. Verjamem, da mi lahko pomagate vendar kot sem napisala smo pod vplivom in to že dolgo časa. Simptomov je kar veliko in med njimi tudi finančni. Brez denarja sem že vrsto let, zdaj pa sploh ker se sin zdravi že tri leta s kemoterapijo..... verjetno ne rabim pisati še kaj več. Lep pozdrav vsem, ki tega niste doživeli in uživate življenje s pritoževanjem na brezvezne stvari.

      27 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.06.2023 ob 15:10 Vlado Atlija mail vatlija82@ gmail. Com gost

        Jaz verjamem ker sem to že doživel, lahko probate pri g. Karamujicu veliko jih je rešil našli ga boste pod tem priimkom in dobite še z njim in verjemite pomagal bo nimate kaj zgubiti, resno vam govorim probajte pri njemu, mislim da vam nebo žal mnogim je pomagal tudi znanim ljudem intelektualcem pevcem itd. Naj je Bog z vami

        8 3 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      18.07.2015 ob 3:18 Sannella gost

      Najbolja! http://zapisiqurana.blogspot.com/2015/05/aini-elain.html?m=1

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      27.07.2015 ob 12:25 gost

      Marija ti si mi sumljiva

      12 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      05.08.2015 ob 14:19 Jozi gost

      So najboljši http://odstranjevanjecrnemagije.blogspot.com/2015/08/vracanje-ljubljene-osebe-odstranjevanje.html?m=1

      13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      25.07.2020 ob 19:02 Yo gost

      No tkole vam povem kako se resit crne magije: nehte brat te clanke! Evo simpl k pasulj pa se 100% deluje 🤣

      16 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      06.07.2021 ob 23:07 White gost

      Kdorkoli samo za trenutek podvomi, preden pove ka to ne obstaja se naj sprehodi do bliznje vecje knjiznice in najsi poisce knjigo... nejso to miti kak smo si mi vsi mislili.... ko lidje si gucijo ka se guci pa tak dale... jes san to preverila... cist slucajno so se mi pa zaupali ka radi hodjo k taksim marsikateri seljaki.. samo vam povem... crna magija ze skodi tistemu kateremu je bila poslana amapk nazadnje tudi se vrne tja od koder je prisla tega ne pozabti... za to je tudi to res ka bič na kunce pouče. Vse je res to... tak ce pa da vrvlete pa raziscite... oz bojte srecni ce se vas temna sila nej dotaknila. Ce pa se vas je pa za nic na sveti ne pozabte na ljubezen... to je se vedno najmocnejsa sila !

      16 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.08.2021 ob 2:03 CR gost

        White ..Lahko prosim knjižno slovensko, da vsaj razumem kaj berem, saj smo vsi osnovno šolo naredili.

        17 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.08.2021 ob 2:47 CR gost

        Jaz bi na tvojem mestu knjižnico uporabil za učenje slovenskega jezika, brez zamere ampak, zalostno, da pri pisanje ne znaš uporabljati vsaj osnvno slovenščino.

        16 3 Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      23.04.2022 ob 8:46 Rok gost

      Ljudje so ponavadi neumni, da verjamejo v boga. Stari ljudje prvijo, da bog je hrana in če tega ni sami prisodite. Če nekdo vas preklinja samo tako izveste, da jajce zlomite in jo v kozarec mrzle vode spustite. Saj če rumenjak ostane na podnu in beljak v obliki špice se obrača na vzgor je prekletstvo tukaj. Če oboje ostane na dnu ali se vspne na navzgor je ok. Kako se rešiti zlo pa sem na voljo. Dobro ali slabo se vrača duplo.

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      24.08.2022 ob 5:23 Mihael gost

      Moja bivša je Rusinja in se je ukvarjala v preteklosti z magijo in mislim trdno da ne je preklela, saj zadnjih pet let je šlo vse narobe katastrofa , nekaj sem sam rešil ker poznam zadeve ampak ne znam popolnoma prekinit tega prekletstva demona na hrbtu. Prosim vas iz srca za pomoč!

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      24.08.2022 ob 15:50 Stiska gost

      Mihael gost Moja bivša je Rusinja in se je ukvarjala v preteklosti z magijo in mislim trdno da ne je preklela, saj zadnjih pet let je šlo vse narobe katastrofa , nekaj sem sam rešil ker poznam zadeve ampak ne znam popolnoma prekinit tega prekletstva demona na hrbtu. Prosim vas iz srca za pomoč! Mihael, kako si sam rešil, mi lahko kaj več poveš o tem prosim.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      07.11.2022 ob 21:26 Eksorcist gost

      Stiska pozdravljen! Poskusi najti duhovnika eksorcista. Veliko uporabljaj blagoslovljeno vodo in blagoslovljeno sol. Takoj pa učinkuje tudi molitev k nadangelu Mihaelu! Preverjeno...

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      13.01.2023 ob 14:26 Martin gost

      Mislim da me je obsedela crna magija kaj naj naredim.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.