https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

TRENDI

6 samozaposlitev, ki jih lahko opravljate od doma

13.9.2012  

Če se želite samozaposliti ali pa le več časa preživeti z družino, je lahko delo od doma idealna rešitev za vas. Od prodaje na internetu do pisanja blogov, obstaja veliko možnosti za začetek lastnega posla brez gore denarja ali veliko prostora. Predstavljamo nekaj  služb, ki jih lahko počnete od doma.

 

Rokodelec/umetnik

Če uživate v izdelovanju stvari kot so nakit, hišne dekoracije ali lončeni izdelki, razmislite o majhnem podjetju, kjer bi prodajali svoje izdelke preko spletne trgovine. Ustvarite izdelke, ki bi jih želeli prodati jih poslikajte in objavite na spletu. Kupci bodo videli vaše izdelke in jih naročili. Odličen način, da svojo ustvarjalnost  spremenite v posel.

 

Bloger

Uspešni blogeri lahko zaslužijo redno plačilo z rednimi objavami, članki in kolumnami na spletu. Poiščite področje ali temo, ki vas zanima in pišite o novostih na izbranem področju. Če sta tema in vaš način pisanja zanimiva bo pritegnilo bralce in tudi oglaševalce, ter posledično tudi denar.

 

Podpora uporabnikom

Veliko podjetij sklene pogodbe s samozaposlenimi, ki nudijo storitve strankam in delajo od doma. Pogoji za delo so, da že imate izkušnje s takim ali podobnim delom in seveda dostop do interneta.

Foto: sxc.hu

Knjigovodja

Če ste dobri s številkami in vedno pomagate prijateljem pri oddaji raznih vlog, spremenite svoje znanje v delo. Kot samozaposleni knjigovodja lahko svoje storitve prodajate posameznikom ali majhnim podjetjem, medtem, ko delate od doma. Vse kar boste potrebovali je zanesljiv računalnik in računovodski programi. 

 

Tutor/inštruktor

Če uživate v poučevanju, začnite lastni posel, ki temelji na poučevanju-inštruiranju ljudi v vaši okolici. Poučujete lahko učence na njihovem domu, pri vas doma, v knjižnici ali pa tudi na daljavo preko spleta. 

 

Prevajalec

Če govorite več kot en jezik tekoče, postanite samozaposleni prevajalec. Veliko podjetij ter tudi posameznikov potrebuje prevode raznih besedil in dokumentov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.09.2012 ob 13:15 gost gost

      Bole blesavoga članka nemrete napijsati .Nej ste napijsali ka se lejko doma dela kot na primer " leplenje kuvert " in odpošlješ plačila pa od nikoder .

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.