https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: 150 kolesarjev poganjalo pedala na maratonu v Beltincih

Beltinci, 16.9.2012  

Kolesarski klub Prekmurje Beltinci je danes v okviru akcije Slovenija kolesari pripravil Beltinski kolesarski maraton.


142 kolesarjev in nekaj otrok se je podalo na trase dolge 30, 45 ali 70 kilometrov. Najbolj pripravljeni so pedala poganjali od Beltincev, skozi Bogojino, Motvarjevce, Prosenjakovce, Šalovce, G.Petrovce, Križevce, Kančevce, Selo, Tešanovce in se vnovič skozi Bogojino vrnili v Beltince. Najstarejši udeleženec maratona je štel 84 let, najmlajša prijavljena udeleženka pa je imela 3 leta.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.09.2012 ob 14:06 EDEN gost

      KAK ZAJ,VI PIŠETE 3 LETNA KLESARKA IN PREK 140 KOLSEARJEV,DRUGI MEDIJ PA KA JE 5 LETNA KOLESARKA,PA ČEZ 120 KOLESARJEV.OBJAVA SAMO TAK OD "OKA"

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.09.2012 ob 18:58 ..... gost

      za najmlajše je tak, ka jih starši prijavijo telko ka dobij nagrado :) znan iz izkušenj ka san v kolesarstvi že 30 let

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.09.2012 ob 19:45 Marjan RKD Krško gost

      Udeležilo se nas je 8 kolesarjev iz Krškega na srednjem in velikem. Sam sem prevozil velikega, čisto nepripravljen. pa veste koliko sem zadovoljen, da sem ga premagal... ja,ja, kar nekaj pravih grizljajev v hrib.Še smo kerlci pri 62-letih, tudi ostali člani so zadovoljni, da nam je smeh kar sam rinil na obraz, zdaj smo že doma v KK vsi zdravi. Oni gost - eden pa naj ne "PICAJZLA", kaj ne voziš za svoje dobro, ka te boli, da si prišu v cilj 140 namesto 120, kar lepo tiho bodi...bravo organizatorji!!! Zdaj si jih slišo prijatelj, se drugo leto zopet srečamo, bom jaz zadnji ti pa predmenoj, prisrčen kol. pozdrav.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Truplo
      16.09.2012 ob 20:52 Truplo

      Lepo, da si prišel iz Krškega. Čeprav tega maratona nisem vozil že nekaj let bi po spominu rekel, če niso nič bistvenega menjali, da je proga kar zanimiva z nekaj solidnimi vzponi. Eden je hotel samo ponazoriti razliko, ker nekateri mediji pišejo, da je toliko in toliko, drugi spet drugače (razlike v številu pa so kar precejšnje). Po mojem ni hotel biti zloben. Kar se tiče teh najmlajših pa sem bil vedno in bom proti, da malo deco v taki gužvi vozijo na tistih vozičkih odzadaj, nenazadnje tudi zato, da poberejo nagrado. Seveda navadno dojenček niti ne ve, kaj se z njim dogaja...? Vse bo v redu, dokler se kaj ne zgodi.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.09.2012 ob 10:32 kolesar gost

      uradni podatek: letos je bilo prijavljenih 142 kolesarjev, med temi je bila najmlajša prijavljena 3-letna udeleženka. maraton pa je prekolesarilo še kar nekaj kolesarjev, ki se uradno niso prijavili...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.09.2012 ob 14:49 EDEN gost

      MARJAN-KRŠKO-mišleno je na spletrne strani novinarjev portal sobotainfo in pomurec.Kako lahko novinarji objavljajo drugačne podatke,glede kolesarstva se pa ne bom pričkal z vami ,lepo vam je napisal TRUPLO.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.