https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Pridruži se mladim iz vse Slovenije in sooblikuj prihodnost države

20.09.2012 ob 10:53  

Se sprašuješ, kaj lahko narediš za svojo prihodnost in prihodnost Slovenije?


Verjameš, da lahko mladi z znanjem, podjetnostjo in povezanostjo premagamo negativno energijo okrog nas in postanemo zmagovalci prihodnosti? Te zanima, kako uspeti in kaj pričakuje od mladega profesionalca direktor uspešnega podjetja? Si se pripravljen učiti od najboljših?

Če si vsaj enkrat prikimala ali prikimal, se priijavi na 3. Akademijo aktivnega državljanstva in podjetništva, ki bo potekala od petka, 5. oktobra, do nedelje, 7. oktobra, v Piranu. Skupaj z uglednimi gosti boš lahko na številnih predavanjih in okroglih mizah načel ključna vprašanja slovenske in evropske prihodnosti.

Preizkusil se boš tudi na podjetniških delavnicah, ki jih bodo vodili direktorji podjetij BMW Group Slovenija, Seaway, KD Skladi in Infonet media.

Med gosti bodo med drugim svetovno znani futurist dr. José Luis CORDEIRO,predsednik vlade Janez JANŠA, podjetnik Sandi ČEŠKO, ustavni sodnik  Jan ZOBEC, podjetnik  Janez ŠKRABEC, borznik  Matej TOMAŽIN, podjetnik dr. Japec JAKOPIN, urednik  Tomaž PEROVIČ, pravnik prof. dr. Erik KERŠEVAN, ekonomist mag. Boštjan VASLE, podjetnik  Leo OBLAK, ruski veleposlanik dr. Doku ZAVGAJEV in mnogi drugi.

Čim prej se pridruži krogu 80 študentov in mladih profesionalcev, ki bodo v sproščenem objemu Pirana tkali mrežo novih znanj, novih prijateljstev in novih idej.

Več o prijavah in programu najdeš TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.09.2012 ob 12:19 gost gost

      Da bodo mladi sooblikovali prihodnost države? ZNANSTVENA FANTASTIKA!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.