https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Praznik buč v Bodoncih

24.09.2012 ob 9:00  

Društvo kmečkih žena "Klas" Bodonci in Društvo za promocijo prekmurskih dobrot "Diši po Prekmurju" sta včeraj v Bodoncih pripravila tradicionalno prireditev Praznik buč.

Obiskovalci so si lahko poleg bogatega kulturnega programa ogledali še prikaz pobiranja semen iz buč, razstavo peciva na osnovi buč in bogato ponudbo rokodelskih in domačih izdelkov iz Krajinskega parka Goričko.

Za najmlajše je bilo poskrbljeno v otroškem kotičku kjer so izrezovali buče in barvali risbe na temo buč. Potekalo je tudi tekmovanje v kuhanju bučne prikuhe in ocenjevanje največje in najbolj nenavadne buče.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.