https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Bogatinov: Matusiwa ni pljunil proti meni, se je pa neprimerno obnašal

25.9.2012  

Trener Mure 05 pravi, da Matusiwa v polčasu tekme ni pljunil v njegovo smer, se pa sprašuje, kdo je javnosti izdal incident.


Oliver Bogatinov je za Siol.net potrdil, da je v polčasu tekme med Rudarjem in Muro 05 minuli vikend prišlo do incidenta, vendar je zanikal pisanje Nogomanie, da naj bi Diangi Matusiwa pljnil v njegovo smer.  "Incident je bil. Gre za konflikt, ki se bo reševal znotraj kluba. Pljuvanja pa ni bilo," je dejal Bogatinov, ki pravi, da bo Matusiwa za neprimerno obnašanje odgovarjal po klubskem pravilniku.

Foto: Aleš Cipot

Hkrati se trener Mure 05 sprašuje o motivu, zakaj je ta vest prišla v javnost. "Morda je vezana na druge teme, morda je celo pogojena z novimi investitorji. Vendar ni bilo kakšnega konflikt, ki ne bi bil tedensko prisoten tudi v drugih ekipah. Sam imam dovolj moči, da rešim ta nesporazum. Obžalujem pa to, ker te stvari uhajajo iz kluba. Igralci na ogromno načinov izražajo nezadovoljstvo, tudi to je bil morda eden izmed načinov. Me pa osebno ne zanima, kdo je to izdal," je za Siol.net med drugim še povedal Bogatinov. 

    Komentarji

    1. gost
      25.09.2012 ob 8:12 namazani jezik gost

      Samo mlatite prazno slamo,rezultatov pa ni.Na vse strani milijon opravičil in razlag,po vseh medijih vključno s časopisi in lokalnim radijem..Samo tak naprej,pa bo v sredo nova porcija.Tak, da si lahko že zdaj nove finte izmislite za četrtek.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.09.2012 ob 8:18 mike gost

      Bogatinov se boji za svojo rit zato pa raje laže ker bi prej odletel kot igralec no ja trener pa tak

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.09.2012 ob 8:21 nike gost

      Bogatinov tau ti je topic zdaj pravo. Hehe. Verjetno se je tau ze zgaudilo, ampak zdaj scejo tau sramoto malo prikriti.....tu verjetno stoji topic odzadaj

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.09.2012 ob 8:53 ali gost

      Topič od začetka niti nej znau, ka je Bogatinov trener

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.09.2012 ob 8:59 komedija gost

      Žabari z novim trenerom razturajo, tu pa z dneva v den vekši cirkus.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.09.2012 ob 9:17 nike gost

      gost - ali Potem pa je res dober predsednik kluba, da takšne stvari ne zna:) TI SI GA ZDAJ ŠČEU ZAŠČITITI S SVOJIM KOMENTARJEM (če sem dobro razumel, drugače sorry)??? Sedaj si samo pokazo ka je še večji komedijant v klubi:) Človik je predsednik neven kak dugo že in on kot glava kluba ali društva ne vej što je trener:) PA KA SI TI NAURI!!!!!!! drugo nemren pač:)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.09.2012 ob 9:29 ali gost

      Nikoga ne ščitim, pa ka še. Samo si pogledni članke za nazaj, ko je T. izjavlau, ka de pripelau pravoga trenera.,B. pa njemi že sedo na klopi, baje tudi brez pogodbe.Tak pravijo.dobro obveščeni, pa tudi na radiu je blo povedano.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.09.2012 ob 9:41 nike gost

      gost - ali Samo naloga Topiča je da to v prvi vrsti zna n glede tega ni nobenih opravičil. So pa rabili trenerja s licenco. In žal trenerja za muro tudi ne najdeš od danes na jutri, ker je situacija vsem jasna. simundža je tudi odšel oz. spizdil v jezi. LP

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      25.09.2012 ob 10:19 zip gost

      Za vso sranje, ki se dogaja v Muri, je kriv Zahovič. Če ne bi pripelal Šimundžo in mariborskih igralcev, bi bla Mura tam, kjer bo itak sedaj končala(nižja liga). Torej, če bi prej razčistili kako in kaj, bi sedaj že imeli solidno domačo ekipo, ki bi brez stresov in dolgov tekmovala v nižji ligi in se postopama pripravljala za kaj več..samo če ne bi bilo če-jev..pa tudi lačnih posameznikov, ki si hočejo izboljšati življenski standard na račun neizplačanih dolgov naspram igralcev.. Vsemu temu "sranju" lahko naredijo konec edino nogometaši sami, tako, da ne sodelujejo več v tej farsi..ali komediji..burleski..tragikomediji..tu več nimaš besed, ker ne veš..kod pije..kdo plača..kdo koga j... ali lud zbunjenoga..ali obratno...kdo bi vedel..zmešnjava je prevelika.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      25.09.2012 ob 10:29 KIRI gost

      NATIRATE JIH TRBEJ VSE NAZAJ OD KODER SO PRIŠLI!!!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      25.09.2012 ob 10:39 kdo bo gost

      gost-KIRI @ što de je natiral?ge ste zdaj gringosi !!!!!???V sakšon klube ge so navijači pripadni klube bi zdaj že tao vodstvo odbejžalo v saosednjo državo nej ka po sobote odejo z zdignjenov glavaof pa se po prsaj kučejo.Mogle be odite z policijsken spremstvon nej ka se z mure norca delajo pa jo cejcajo namesto ka be pomagale. Pa ka nede što pravo ka koga gor hujskan.Nite najmenje tao je somo moje podano mišlejnje in je nej gor napelavanje!!!!

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      25.09.2012 ob 10:57 ekn gost

      Cejli čas čitan po sobotainfo in pomurci, ker si iščen službo in man čas . POD TEMAMI KAK JE NOGOMET JE NAJVEČ GOVORIC. Pa baje se je v tau Muro05 že dosta pejnez vteknolo. Zatau me zanimle če me zaposlijo. Sem uni dpl ekonomist z 3 leti delovnih izkušenj. Nemren dobiti službe ama nikak. Vse mi zavrnejo! Socialno sem odklonil, ker je tau ala posojilo (po nauvon zakoni) Tak ka me preživla moja dekla kera vči na osnovni šoli. NO SKRATKA ŠČEN POVEDATI: ŽALOSTNO, DA SE V MS VRTI GLAVNA BESEDA O TON FAKING NOGOMETI. ŽALOSTNO, DA LJUDJE POSLUŠAMO S STRANI OBČINE: reševanje mure05, parkirnine, tisto ovo tisto.... Folk z izobrazbo, brez izobrazbe, z delovnimi izkušnjami nemajo dela in ŠČEJO DELATI! Če prosim na občini za delo zemejo kolege, v firmaj pa ne zaposluvlejo. GE OSEBNO RAD GLEDAN NOGOMET, AMPAK VAM PRIZNAN, KA SI NEMREN Z DIKLINO DVEJ KARTI PRIVAUŠČITI, KER VSAKI CENT ŠPARAN KA BAR LEJKO IDEN ZA 5 DNI NA MORJE. NATIRATI ŽUPANA PA TE SVETNIKE kateri samo kradnejo čas in pejneze

      6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      25.09.2012 ob 11:16 tom boxer gost

      ekn.. tipičen whiner.. keri ščej delati si že najde službo.. službo seposejdi najdeš, ampak ne dobiš nindre več točno takšo službo za koj maš izobrazbo.. možno ka si manjak ali pa ka si nesposoben najti.. če maš 3 leta delovnih izkušenj si pomoje še mlad pa se lejko prilagajaš, izjema so tisti keri zgibijo službo pri 45 ali 50 letaj, kama do tisti več šli.. prosi se k zidaran za pomoč ali kamakole, eti v avstriji maš pun k.. dela samo pozanimate pa pitate trbej.. delovne roke so še vedno cenjene, ali pomoje si ti mislo ka faks končaš pa dobiš nekšo jebačko službo včase ge boš služo 2 ali 3k na mesec.. nejde to tak.. rajši idi v s kuče pa malo pitaj okaule.. nej ka se staraš ka si nemreš karte za muro kujpete.. pa btw.. misleš ka koga tu briga sploh ka ti nemaš službe?? get real.. prišli smo poglednot fuzbalsko novico nej pa tvoje staranje

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      25.09.2012 ob 11:45 Feso gost

      Tri mesece poslušamo izgovore od enih in istih. Če je vodstvo zanič, je tudi trener zanič, so igralci zanič... Podpiram igralce, ki so izrazili svoje nezadovoljstvo v Velenju. Če bi vsi gledalci na tekmi z Olimpijo lahko pljuvali v slačilnici, bi odplavali tako trener kot vodstvo. Kaj sploh delajo organi pregona? Prosim, da mi nakazujete po 5.000,00 evrov, seveda brez podpisa, vam bom vrnil, ko dobim kakšnega sponzorja. Najprej torej papirje na mizo, potem pa se lahko pogovarjamo o nogometu.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      25.09.2012 ob 12:04 ekn gost

      gost - tom boxer Tipično manjak sem;) Tipično Slovensko:) Če bi me pozno in mi tau v faco povedo bi te enkrat med noge. Mejte vi vaš nogomet. NAJ POSTAVIJO ZLATE SEDEŽE, REFLEKTORE, SLAČILNICE, FAJIČE, MUJOJE PA HASOJE....Samo pazi ka tvoja deca nedo enkrat tak, te pa boš jauko! IN BTW manjak san pa neščen delati in socialno san odklono! Cejli život san pripravljeni od zraka živeti:)

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      25.09.2012 ob 13:02 Lotmeržanec gost

      Mura s takšnimi igralci, kot so jih privlekli od bogve odkod, ni več tista naša Mura, v kateri so igrali domači fantje. Topič & co. , kar sami glejte svoja "pojačanja", ki imajo srce le za denar, fučka pa se jim za Muro.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      25.09.2012 ob 13:16 ... gost

      Ge san dobo informacijo od igralca ka je do pluvanja prišlo, taka neven ka trener zaj naklada.. Nešče biti pussy v javnosti. Moje mnenje!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      25.09.2012 ob 13:17 GOST ŠTAJERC gost

      PREKMURCI SVIRA SE VAM ZA MURO:: DRUGAČE BI ŽE UKREPALI:: NIMATE HRBTENICE IN POGUMA : SAMO JAMRATI ZNATE;PA ŠINFATI :L:P:

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      25.09.2012 ob 13:24 viola gost

      forzaa viole...... se vidimo v nedeljo :D

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      25.09.2012 ob 13:39 opazovalec gost

      Ti vaši temnopolti dečki niso niti približno sanjali v kakšen TEATER SANJ 2 jih pošiljajo.Sicer od nogometa ne bodo kaj dosti imeli, lahko pa dobijo prvovrstne inštrukcije iz sleparij,nategovanja, manipuliranja , zavajanja in še česa.Izgleda,da jim počasi postaja jasno.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      25.09.2012 ob 14:08 žuti marko gost

      kumaj zdaj te vidli,kak de Topič drek mejšo...naš Ilić je zlati prouti njemi...se vidimo v 3 ligi

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      25.09.2012 ob 14:18 Trčeni gost

      žuti marko ...... Za tebe isto vala j.... ti se po spiski še psa pa hišno številko na šteroj si naslovljeni... SKLEPANO TI M.... J....

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      25.09.2012 ob 14:20 realen gost

      Štajerc ma praf..poznan stvarij v Muri...pa znan,ka de velko sranje..Topič po Topiči-KONEC Mure---več nede g.Frajmana,ka bi ji rejšo

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      25.09.2012 ob 14:24 žuti marko gost

      zdaj vijdim zakoj si TRČENI..pa še slejpi poulek..spomni se ka san pravo-za največ pou leta

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      25.09.2012 ob 16:12 anti gost

      gost - mike...malo si pase! Je že mimo priložnost. Zdaj po skupščini ste pa vsi glasni. Če bi van bilo kaj do kluba bi prišli na skupščino in topičevo gostilniško in trenersko (iz mladinske šole...) falango preglasovali. A ja...100€ je trebelo dati za članarino... Zdaj pa z veseljen tu zastonj se..... Glede na to kako je topič sposoben bi ga trebelo dati za trenerja ali pa celo registrirati v ekipo. Samo na teh mestih ja v klubi še nej bil. Je predsednik, igralce rihta, investitorje, strokovnjak finančnik... Zdaj de še direktor in de Hlasteci moral dati odpravnino(če je of bil na individualni...). BTW on sam pa ga je zaposlo. Upan da de mu odpravnino dal iz svoje plače...

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      25.09.2012 ob 17:40 realist gost

      Vejpa tau ka je na pomurci, nega nigi na svejti... Na prekmurskon portali se več šinfa muro kak pa ger koli indri... Tau je sramota!!!! Se čista strinjan z štajercon, zatau pa smo, ge smo, lidij na tekmi je vedno menje... Što ma jajca pa čas naj vutro pride na tekmo pa pokaže, ka njemi je za Muro nej vseeno...

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      25.09.2012 ob 18:11 mura gost

      Tistome keromi neje vseeno za muro naj ostane doma. Ne podperajte ciganijo. Naj se stvari porihtajo pa de folk palik odo.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      25.09.2012 ob 19:47 snajder gost

      bogatinov ce ne vejs si pogledni stare posnetke od istih igralcev ce delas takse norosto ka devles horvata v spico pa eterovica vsredino te moremo zgibiti malo se zamisli

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      25.09.2012 ob 23:42 ges gost

      vseposedi se samo piše o plüvanji v slačilnici, dočim nige pa san še nej zasledo obrazložitve zakoj je Cipot zapüsto igrišče, pa šal sedet na Rudarovo klop???

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      26.09.2012 ob 9:03 domačin gost

      Ve pa kaj je s to Muro. Lani najboljši in najzaslužnejši igralci so letos v drugme planu. Vse so zapravli kaj je Ante začel. Ta Celec še športni direktor KMN Nemčavci nemre biti na pa ka je pri Muri.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      26.09.2012 ob 9:19 alarm gost

      Ladja se potaplja,Štihec pa vse to mirno gleda.Kako si lahko en župan to dovoli?Kaj pa njegove obljube?Nenazadnje je bilo vloženega nemalo občinskega denarja s katerim sedaj mešetarijo posamezniki.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      26.09.2012 ob 9:34 res gost

      Če vsega tega ne bodo raziskali ustrezni organi potem pa res lahko posamezniki počnejo , kar jim je volja.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. copicar
      29.09.2012 ob 8:39 copicar

      gost - alarm, ladija se nika ne potaplja in vsa sreča ka mamo takega župana,kateri se razume na šport.g.Štihec vsaka čast kaj vse ste naredili za Muro,seveda razumem vaše nasprotnike ,ki vas sedaj tu blatijo,saj drugo tako ne morejo,ker so nemočni oziroma močni ,samo v jeziku v dejanjih pa že dolgo ne.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      29.09.2012 ob 9:52 muraš gost

      čopičar- Se spomliš kak si pijso, da je Štihec zavrno Talijane. Si kak veter, štere se obrača kak njeme paše. Mi tomi pravimo keš pičkica. Zaj ti je pa naenok župan najbokše. Tij si nej nikšni Murin navijač, če žališ naše legende kluba(Cipot), štere so se vrnili v klub, ka bi njeme pomagali. Bi tij delo v firme če nebo dobo plače par mejsecov. Pa što te pozna zna, ka boš včase vse šal tožit pa prijavlat po raznih inšpekcijah. Pa što te pozna te zna što pa ka se, ta ka mejne čista nika ne presenečaš. Je pa žalostno ka podpejraš takšne nesposobneže kak je Topič in druščina, štera je klub pripelala pred bankrot.Cejlo vodstvo bi moglo odstopiti na čelu z Topičem, Celec in Puhanom. Zaj mo pa meli pomali v klubu 10 črncov 3 hrvate, 2 bosanca- pa tou de te Mura????? Tou se je šen nej nikdar dobro končalo, da mutibariči prevzemajao klub. Čopičar se spomniš Subana pa druščine??? Se spomniš ka se je te zgodilo????Vse tou je zelo podoben scenarij, da ka bi te že bil čas ka speglejdeš že inok.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. copicar
      29.09.2012 ob 14:34 copicar

      gost - muraš,no pa ajde povej mi kda pa ka san proti župani kdaj napiso ?Verjetno neboš nika najšo,oziroma nikdar san nej župana doj sral kak ga vi to se vupan staviti.To pa ka pišeš o meni ,pa ti poven kak štoj do mene tak ges do njega,znan ka me poznaš zato tudi znaš ali pa celo si ti tisti ka si me prijavlo inšpekcijam ,ali nej van uspelo je tak ? što je koga ztožo ha ha ha ge MURO zdaj pa ste mi vsi navoščeni,se pravi ka je celo sodstvo v Sloveniji za pizdo ka san ge na vseh sodiščah dobo tožbo ha ha to vas mantra je tak?Zato pa ge že dugu izbiran kolege v kere lejko man zavupnje nega jih dosta ali te znajo keri so mi in jih nemo nikdar zajebo,med njimi je tudi Topič in ga bom vedno podpiral v slabem ali dobrem,poleg tega pa se prijatelji uveljavijo ko si v težavah,to sem občutil na svoji koži ko sem se z Muro tožil več kot dve leti,takrat sem spoznal kdo mi je prijatelj in kdo mi ni.Ha ha ko sem dobil tožbo ste mi bili vsi naenkrat pajdaši ,saj ste vedeli da bom dobil denar.....zato takšnih lešinarjev kot si ti spizdite od mene

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. copicar
      29.09.2012 ob 14:47 copicar

      aha vsi vi gosti nemate telko v vlačaj ka bi se registrirali ?seveda ka nej ,ker se bojite ka vas izsledimo kdo ste, tudi tak je nej problem ka te znali,za mene čista vsi znate što san pa me pluvate pa neven ka ali to delate tisti keri mi ne vupate v oči to povedati,slabiči eni močni ste samo prek neta pa na anonimno.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      29.09.2012 ob 14:50 neutralen gost

      Copicar točno tak se dela kak si napiso.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.