https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

Danes v Mariboru 3. Škisova tržnica

03.10.2012 ob 10:59  

Škisova tržnica, največja enodnevna prireditev za mlade na prostem v Sloveniji, bo to jesen že tretjič zaživela v Mariboru.


Škisova tržnica Maribor bo svoja vrata odprla v sredo, 3. oktobra 2012, na platojih mariborske tržnice. Zveza ŠKIS in študentski klubi Slovenije bodo tudi tokrat poskrbeli za atraktivno predstavitev svojih krajev in kulture ter na ta način omogočili enkratno doživetje Slovenije v malem. Škisova tržnica Maribor bo kot že tradicionalno ekološko obarvana, saj se bodo odpadki ločevali sproti, poskrbljeno pa bo tudi za njihovo reciklažo.

3. Škisova tržnica Maribor se bo otvorila ob 13.00 z mimohodom študentskim klubov, po kratkih uvodnih govorih pa bodo obiskovalce na skrbno pripravljenih stojnicah pričakali študentski klubi, ki bodo ponujali obilo domačih dobrot. 

V večernem delu se boste lahko pred glavnim odrom zazibali ob ritmih naslednjih glasbenih skupin:

- Arthem
- Wrong moose
- Sell-out
- Ana Pupedan
- S.A.R.S.

Na elektronskem platoju mariborske tržnice bodo nastopili:

- Alex Cvetkov
- Angel Anx 
- Danza Macabra

Dogajanje bo potekalo vse do 01:00, ko se bo prireditev tudi zaključila.

Po zaključki prireditve bodo še naprej potekale zabave v treh znanih mariborskih klubih, in sicer v KMŠ-ju, Klubu Studio 55 ter na Štuku. 

Vabljeni! 

PR

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.